IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:50   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlar ve Yalan

Hangi burçlar nasıl yalan söylerler ve ne için yalan söylerler? Burçlara göre yalanların da değiştiğiniz biliyor muydunuz? Sizin için burçlar ve yalan konusunu araştırdık.

Koç Burcu: Koç burçları yalan söylemeyi sevmezler, aynı zamanda beceremezler de. Eğer yalan söylüyorsa bunu belli eder, özellikle şüphelenip üstüne gittiğinizde tüm gerçeği anlatırlar size. Çünkü genelde zihinleri çok meşguldür, ne yalanlarını savunacak ne de o yalanları kurgulayacak vakitleri vardır Koç burçlarının.

Boğa Burcu: Lükse ve paraya düşkün olan Boğa burçlarının en kolay yalan söylediği konu ondan borç para istendiğindedir. Paraları varsa bile mutlaka yok derler. Sizi çok kolay paraları olmadığına ikna ederler Boğa burçları. Dikkatli olun.

İkizler Burcu: İkizler burcu yalan söyleme konusuna tüm burçlar arsında en yetenekli olanlardır. Çok rahat yalan söylerler ve ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir. Yalanlarını hissedip üzerine gittiğinizde sizi ikna etmek için yeni yalanlar ve hikâyeler yaratmaya devam ederler. Bu hikâyelerle sizi şaşırtmaya ve etkilemeye devam ederler. Sonuç olarak yalan söyleme konusunda oldukça başarılı bir burçtur ikizler.

Yengeç Burcu: Yengeç burçları yalanı kötü durumlarını iyileştirmek için söylerler, pembe yalancıdırlar yani. Ancak söyledikleri yalanların durumu daha da kötüleştirdiğini görünce üzülürler. Sonuç olarak yalanla arası iyi olmayan bir burçtur Yengeç burcu.

Aslan Burcu: Aslan burçları için yalan eğlenmek için söylenir. Sohbetlerini renklendirmek ve eğlenceli daha da eğlenceli kılmak adına küçük, zararsız yalanlara sıkça başvururlar. Bunda oldukça başarılıdırlar ve etraflarındaki insanları çok güzel eğlendirirler.

Başak Burcu: Yalanla arası iyi olmayan burçlardandır Başak burcu. Yalanı sevmezler, sadece bazı gerçekleri saklamak ya da hafifletmek için yalana başvururlar. Bu durum dışında genel olarak yalandan uzak durur.

Terazi Burcu: Yalan söyleme konusuna yetenekli olan Terazi burçlarının yalanını yakalamak oldukça zordur. Sempatik ve neşeli bir şekilde yalan söyleyen Terazi burcu bunu o kadar doğal yapar ki yalan mı gerçek mi olduğunu ayırt etmek çok zordur. Teraziler yalan söyleme konusunda su götürmez bir ustadır.

Akrep Burcu: Akrep burçları yalan söylemeyi sevmezler ve söyleseler de kendileri çabuk ele verirler. Bu yüzden yalana çok başvurmazlar. Ancak genel olarak cinsellik en çok yalan söyledikleri konudur. Bunu da saklamayı çok beceremezler.

Yay Burcu: Yalanla arası iyi olmayan bir diğer burç ise Yay burçlarıdır. Dürüstlükleri ile tanınan Yay burcu yalan söylediğinde ortadan kaybolmayı tercih eder. Söyledikleri yalanların çoğu de gerçeklerdir aslında.

Oğlak Burcu: Oğlak burçları yalan söylediğinde çok pişman ve rahatsız olur. Hatta o kadar rahatsız olur ki ortalıkta gezinmeye, hareketleri değişmeye başlar. Söylemek istediği bir şey varmış gibi, yarım bir şeyi tamamlamak ya da bir hatayı düzeltmek ister gibi bir hal içine girer. Bu nedenle yalan söyleyen bir Oğlak burcunu tespit etmek çok kolaydır.

Kova Burcu: Kova burçları geçmiş ya da şimdiki an değil de daha çok geleceğe, hayallerine dair yalanlar söylerler. Tahminlerde bulunurken ya da kendisine dair gelecek planları yaparken çok ustaca yalan söyler. Çünkü hayal dünyaları oldukça gelişmiştir.

Balık Burcu: Yalanla arası iyi olmayan Balık burçları başkalarının iyiliği adına küçük ve naif yalanlara başvururlar. Bu yalanlarını yakalasanız bile onlara kızamazsınız, çünkü bunu başkalarını iyiliği için yapmıştır ve doğru olduğuna çok
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:38.