IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2023, 14:11   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burç Trafikte Nasıldır?

Koç

Koç Burcu trafikte araba kullanıyorsa,her an trafik canavarı olabilir.Evet kullanır çünkü refleks olarak sağlamdır. Ama koçların bir sorunları vardır ki,trafik canavarı olmaya çok müsait olurlar.Birinin kendisini geçme ihtimali bile, gaza basmasına sebep olabilir.Koç Burcu erkekleri de kadınları da oldukça heyecanlı tipler oldukları için, trafik onlar için garip bir dünyadır.



Boğa

Boğa burcunun kini direksiyonuna da yansır. Kinci ve maceraya düşkün Boğa Burcu, direksiyonu olur olmaz kırar.Sağına soluna bakmadan hareket etmeye bayılır. Sanki köyünde, dağında, boş tarlada araba kullanıyor gibidir.Siz onu geçerseniz, o da sizi geçer. Yolun 100 km ilerisinde bile olsanız, sizi bulacak ve mutlaka geçecektir.Ailece arabaya binmiş olsanız bile, kaza riski azalmaz, aksine, kendini daha çok gösterme hırsı ile zıplayabilir.

İkizler

Sinirli, hayalperest, çocukça ve hırslı. Galiba direksiyon başında onu en iyi anlatan kelimeler bunlar olacaktır. Çocuk gibi davranır, arabayı çocuk tavırları ile kullanır. Kendisini geçen bir şoföre küsebilir bile.Macera gibi görür araç kullanmayı. Ama İkizler burcunun gezmek isteyen o tavrı,arabadan inmeyi bile istemeyecek kadar mutlu eder onu.Araba onun ailesinden biri gibidir.



Yengeç

Yengeç Burcu, iyi araba kullanır. Emniyet kemersini takmayı hiç unutmaz. Hatta araca bindiklerinde, ilk işleri budur. Dikkatli araba kullanan yengeçler, kendilerini geçmeye çalışanlara sinirlenirler ama asla onlarla yarışa girmezler.Duygusal halleri ile üzülebilirler belki ama, işlerine bakar,yollarından ayrılmazlar.Fazla hız yapmayı sevmez ama hız yapan araba isterler.



Aslan

Lüks ve konforlu araçlar tam da Aslanlara göredir.Kendilerini o kadar mutlu hissederler ki, araç kullanmak bir oyun gibidir. Güvenleri tam olduğu için yollardan ya da kötü sürücülerden hiç korkmazlar.Hırsına yenik düşmemeye çalışır ve genellikle yarışa girmezler.Hata yapmadan araba kullandıkları söylenebilir. Hata yaparlarsa da, kendilerine kızarlar.



Başak

Başak ile arabaya binmeyin, yanarsınız. Fazla titiz, kuralcı ve düzenli olduklarından, trafik ip gibi aksın, hiç kimse kuralları bozmasın isterler.Kurallara o kadar çok uyarlar ki, neredeyse bir yanlışını bulmak bile mümkün değildir.Ama onlarla aynı araçta olmak hem sıkıcı, hem de sinir bozucu olabilir. Çünkü etraflarındaki sürücüler hata yaptıkça, bağırır çağırır ve hıncını sizden alabilirler.



Terazi

Araba kullanmaktan nefret eden Teraziler, sağa sola bakmaktan araba kullanmaya vakit bulamazlar.Trafikte kibar ve sevimli tavırlar sergilerler ama karara varamamaları yüzünden trafiği kilitlerler. Nereye döneceğini bilemeyen Teraziler, uzun düşünürler. Olur da arabasına bir zarar verirseniz, işte o zaman kıyamet kopacak demektir.Titiz tarafları arabalarının çizilmesine bile tahammül etmez.



Akrep

Akreplerin otomobilleri çok değerlidir. 1900 model araba bile olsa, eleştirmeyecek, ne güzel diyeceksiniz.Kıskanç Akrep, saldırmak ve kavga çıkarmak için yol aradığı için, arabadaki hali de çekilmez olur. Küfür eder, kendiyle kavga eder, olmadı sizinle kavga eder.Akrepler dikkatli kullandıklarını iddia etseler de, zaten yaptıkları hatalar ayyuka çıkmıştır. Onlar bunu kabul ederler mi ? Hayır tabiî ki etmezler.



Yay

Trafikten korkmaz. Özgür ruhu ile araba kullanır ama sağa sola saldırmazlar ve trafik kurallarına uyarlar.Özgür ruhuna uygun farklı arabaları sever.Yollarda kimseye haksızlık etmemek için elinden geleni yapar. Ama onu yay gibi gererseniz, işte o zaman bir trafik canavarı elde edebilirsiniz.Dikkat edin, huyuna göre gidin. Derler ya, huyuna ve suyuna gidin diye, işte öyle…
Oğlak

Oğlaklar bu işi iyi yaparlar. Trafikteki en sorunsuz burç desek, yalan olmaz.Yönetici olma hali trafikte de devam eder. Özellikle aynı şeritten yollarına devam etmeleri ile ünlüler. Sabit olmalarının önemi çoktur.İyi bir sürücü ve iyi bir yol arkadaşı olurlar. Yolda kendilerine yapılan yanlışlığa bile kötülükle karşılık vermezler.Arabanın sağlam ve iyi olması onlar için çok önemlidir.



Kova

Kova burcu insanı trafik kuralları ile ilgili değildir. Hatta hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını hiçe sayabilir. Böyle bir eğilim içindendir. Trafikteki hiç kimse ve hiçbir şey onlar için önem arz etmez. Dik kafalı ve çok bilmiş hali ile trafikteki herkesi deli eder.Kova Burçları trafikte olmasalar ne iyi olur, diye düşünür insanlar.Ama Kova Burcuna göre, bu işi de her iş gibi çok iyi yaparlar.



Balık

Balıkla yolculuğa çıkacak olanlar, 1 saatlik yolu 2 saatte gitmeyi de göze almışlar demektir.Yollarda bile hayal kurar ve romantik takılırlar.Dalar ve daldıkları olayın içinden çıkana kadar, trafik kazasına bile sebep olabilirler.Gezmeye çok meraklıdırlar, bu yüzden otomobilleri olsun isterler ama trafiği de kabusa çevirmeyi başarırlar.Yollardaki en büyük tehlike ise, hayallere dalmalarıdır.Trafik sıkıştığında da bol bol hayal kurmayı ihmal etmezler.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:24.