IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç7Beğeni
  • 3 Post By Alisa
  • 1 Post By KahKaha
  • 1 Post By Aperson
  • 2 Post By KahKaha

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2023, 01:37   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart En Çok Aldatan Burçlar!

En Çok Aldatan Burçlar!


Sadakatin mumla arandığı ilişkilerin endişe kaynağıdır aldatılma korkusu! Hemen tek gecelik ilişkiler gelmesin akla! Aldatmanın türlüsünü görmek mümkün insanlar aleminde. Bir bakışa aldanıp gözleriyle aldatan, flörtü bol tutup konuşarak egosunu dolduran, cilvesini eksik etmeyen de aldatmaya dahildir kimi zaman. Önemli olan bazen gönül kaymasıyken, enerji fazlasıdır kimi zaman kabına sığmayan! Konu aldatma olunca “Babana bile güvenmeyeceksin!” derler ya, biz de ihtimaller dahilinde burçların en çok aldatanlarını listeliyoruz!

1 – Koç


Zodyak’lıları solda sıfır bırakır Koç aldatma maratonunda. Buldu mu kaçırmaz, heyecan çağırırken yana yana “bu defa olmaz” deyip, işe güce koyulmaz. Her şeye yeter enerjisi aynı anda! Esas olan aksiyon yaşamaktır Koç için! Küçük kaçamağı yakalanınca hiç de rahatsız olmaz, büyük reaksiyonlara anlam da veremez! “Ne var ki! Öylesine bir şeydi! Unuttum gitti bile! Konuşmaya değmez!” demekte de hiçbir sakınca görmez. Koç’un aldatması yeni bir tür spor deneyimlemek, ansızın yaşadığı bir heyecanla gününü şenlendirmekten öteye geçmez. Yaşayacağı bu küçük macera, duygusal bir devamlılık yaratmayacağı için tereddütsüz başlar yeni bir deneyim yaşamaya!

2 – İkizler


Restorandaki garsonla, uçaktaki hostesle, mağazadaki kabin görevlisiyle hemen flörte soyunur İkizler. Şeytan tüyüyle gezer, keyfi de yerindeyse bir ona güler, bir diğerine göz süzer! Tatlı bir motivasyon kaynağıdır bu İkizler için! Egosu minik minik gıdıklanır, tatlı tatlı okşanır! Sözde aldatır İkizler! Fazla beklentileri yoktur flörtlerinden. Fazlaca zeki, konuşması da büyülüyse malum kişinin, o zaman iş değişir, özgür bir bireydir sonuçta İkizler, uçuşuverir!

3 – Akrep


Herkesin zirvede görmeyi umduğu, cinsellik denince tüm parmakların doğrulduğu Akrep, sessiz ve derinden aldatır. Gizli kapaklı olan her şeye karşı geliştirdiği karşı koyulmaz merak, onu kimselere çaktırmadan gizli fanteziler yaşamaya, tutkularına kapılıp savrulmaya iter! Uçların insanıdır Akrep ya benimsin ya kimsenin felsefesinin öcülerindendir ? Duygusal bağı en kuvvetli, aidiyeti zirveyi görendir aslında ama işler yolunda gitmez, merakı solarsa da duygu muygu tanımaz! O yüzden ipi göğüsleyemese de karanlık tarafa geçmeye yatkınlığı ile zirveyi zorlar! Söylemeden de geçmeyelim, bir de intikam için aldatır Akrep!

4 – Terazi


Hava gruplarının aldatmak için geliştirdikleri bir fren sistemleri yoktur. Malumunuz hava duvardan geçer, her delikten girer, uçuşur gider! Terazi de hava olmanın hakkını verir, flörtleri arasında dört döner! Fazla ilgisizliğe gelmez, boylu poslu, güzel veya yakışıklı birini görürse “Benim başım bağlı” deyip selamını esirgemez! Gözüne hoş görünen, kalbini niçin doldurmasın ki? Kararsızdır Terazi, hayır demeyi pek bilmez, kolayca kimseleri reddedemez! E yalnız zaten kalamaz! Ufak tefek kaçamaklardan ne çıkar üstelik? Zaten kararı da kesin değildir. Evlenmedi ya canım! Kaçırılır mı şimdi bu Tanrı’nın özene bezene yarattığı, heykel gibi kişi!

5 – Balık


Şahsa değil aşka aşıktır Balık. Burnunun dibindeki Leyla’yı görmeyen, görse de tanımayan, kendini öncelikle çöllere vuran, aşkı soyut düşlerinde yaşayan Mecnundur Balık! Kin tutmayışı takdire şayan olsa da çabuk unutuşu problem yaratır bazı zamanlarda. Ve hülyalara dalıp ideal aşkına rastladığını sandığı anda, sevgilisini bir anda unutup kısa bir düş görmemesi için hiçbir sebep yoktur. Ne duygusal bir birleşmedir bu ne vicdanını zorlayan bir hata, yaptığı aşka dalıp gitmektir yalnızca!

6 – Yay


“Söz mü verdi? Sonsuza dek sürecek yeminleri mi etti? Senden başkasına bakan gözüm çıksın mı dedi? Hiçbirini yapmadı! Tutamayacağı sözler vermek, duygusal bağlılık geliştirmek, ömrünü tek bir kişiyle geçirip aşkta destan yazmak gibi bir iddiası yoktur Yay’ın! Merakının peşinden gitmek için kimseye ihtiyacı da yoktur! Aldatmayı abartıp, iki eşliliğe yatkınlık göstermez! Zodyak’ın en gözü kara enerjiklerindendir bir de yerinde duramaz! Hal böyle olunca, bir yandan dünyayı gezer, bir yandan yaşadığı küçük heyecanları aldatmaktan saymaz!

7 – Aslan


Geldik krallar gibi yaşayan, herkesin gözü bende olsun iddiasını taşıyan, gösterişli olmak konusunda elini hiç korkak alıştırmayan karizmatik Aslan’lara! Milyon kişi ister bir kişi alır mı dersiniz? Aslan ilginin bol olduğu yöne büküverir dümenini! Ne yapsın, o daha çok istiyor demek, egosu orada tıka basa doymasın mı? Dünyanın başrolü olmuş Aslan ilişkilerde figüran olmayı kabul eder mi? “Üç yıl oldu, cicim ayları geride kaldı, yaşımız da aldı başını kemale erdi.” deyip, eleğini asarsa sevgili, Aslan buluverir başrol olacağı bir dizi!

8- Kova


Geleneksel dayatmalara, kilit altında asırlarca varlığını sürdüren dokunulmaz dogmalara isyan bayrağını çeker Kova! Klasik ilişkilerin öğrenilmiş çaresizlikleri içinde, özgürlüğünü kimselerin eline teslim etmez, yükte ve duyguda ağır sözler vermez. Zaten sevgilisini arkadaşlarından pek ayırmaz! Kalabalık bir arkadaş grubu vardır Kova’nın! Öyle bir iki kişiyle çevre yapmaz! E sevgilinin de arkadaştan farkı yok madem, alternatiflere gözünü kapayıp, kulağını tıkamaz! Tanıştığı marjinal birine aniden çark etmemek için kendini tutmaz!

9 – Oğlak


Oğlak kesin aldatır desek taş oluruz, aldatmaz desek nemize lazım bir bakarsınız yalancı çıkarız! Tamamen koşullara bağlıdır Oğlak’ın ilişkide takınacağı tavır. Yaşadığı ilişkiden beklediğini bulamadıysa, sahip olduğu başarılar ve istekleri için yeteri kadar motive olamıyor, bir türlü bu yeni düzene de ayak uyduramıyorsa! Birkaç defa da eş dost yanında mahcup olduysa. Savulun! Oğlak kırar zincirlerini, itibar sahibi birine açar kalbini!

10 – Yengeç


Listemizin sonlarına gelirken, aldatma potansiyellerinin oldukça düştüğünü belirtelim. Tabi duygulara kefil olmak olmaz, bin bir türlü hali olan dünya, insanı kolay şaşırtmaz. Yengeç ait olduğu, sevgi dolu bir ilişkiyi kolay kolay riske atmaz! Ama şefkat kıtlığı, sevgi yoksunluğu, gelecek kaygısı yaşıyorsa, ona da Yengeç dayanmaz! Evlilik hayalleri kuran, bir ailenin sorumluluğunu alacak güçte olup Yengeç’in hayranlığını kazanan biri, gönlünü çeliverir! Ama Yengeç heyecan olsun diye aldatmaya kalkmaz!

11 – Başak


Artık ölse aldatmazlar diyarına ufak ufak giriş yapmış bulunuyoruz. Başak var olan sevgilisini kabullenip, bir ilişki başlatana dek kılı kırk yarmış, süzgeçlerin en sıklarıyla ne testler yapmıştır. Takıntılı ve eleştireldir Başak! Güç bela beğenip kalbine soktuğu, gitgide de alıştığı sevgilisini hiç riske edip, kendine göre kusurlular diyarında kaygılarını artıramaz. Zaten aldatmaz da velev ki mükemmelin dik alasına denk geldi, bir bakışta da vuruldu gitti! Maceraya hiç gerek duymaz, öncelikle ayrılmadan hiç başkalarına varmaz!

12- Boğa


Fazla çamaşır suyuna maruz kalıp zehirlenmedi, doğalgaz sızıntısını fark etmeyip kafayı bulduysa ayrı, aksi halde aldatmaz Boğa! Direne direne kazanır, ilişkisini ebediyete taşır! Zaten sevmediği, kabullenemediği, kafasındaki soru işaretlerini bir türlü gideremediği bir ilişkide var olmaz. Heyecan olsun diye mi? Koşturmaya, türlü konuyla uğraşmaya, heyecandan kalbini dört nala koşturmaya hali de yoktur Boğa’nın, cesareti de! Aldatmaktan korktuğundan değil, konfor alanını bozmak istemediğinden, risk almayı düşünmediğinden aldatmaz Boğa! Diyeceksiniz ki sevgilisinden gönlü geçti, yeniden aşık oluverdi, ne yapsın? Sevgisi bittiyse ayrılır! Sabırlı olduğu kadar kararlıdır boğa!
ESinti, KahKaha ve MaquSa bunu beğendiler.
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 10 Mart 2023, 06:08   #2
Standart

Bekar boğa burcu erkekleri dışında kimseyi kabul etmemek lazımmış
Peki

Alisa bunu beğendi.
________________





 
Alt 10 Mart 2023, 08:11   #3
Kayıtlı Üye
Aperson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başlığa bakarsak burçlar aldatıyormuş bizler değil

ESinti bunu beğendi.
________________

" ʟᴀ ɢᴀʟɪʙᴇ ɪʟʟᴀʟʟᴀʜ "
 
Alt 10 Mart 2023, 08:43   #4
Standart

Alıntı:
Aperson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlığa bakarsak burçlar aldatıyormuş bizler değil
Pes vallahi…

ESinti ve Alisa bunu beğendiler.
________________





 
Alt 10 Mart 2023, 09:37   #5
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Astrolojiye Bakarak mı Belirliyorsunuz Seveni sevmeyeni Aldatanı aldatmayanı Yıldızların ilmini kotüye kullanıp insanları Bozguna ugratamazmı insanoglu. Yaşamayan bilemez yaşayıp ders alıp devam edin aynı hataya düşmeyin kafiidir (:

________________

 
Alt 10 Mart 2023, 15:46   #6
MaquSa Limanı
MaquSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başak hep asil yahu

________________

 
Alt 10 Mart 2023, 17:21   #7
Eru
Kayıtlı Üye
Eru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şu burç mevzularına bakarsan uçanı kaçanı elden geçiriyormuşum da haberim yokmuş.

Bomboş işler.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:33.