IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2023, 01:34   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evlilikleri Güçlendiren 3 Alışkanlık Hangi Burçlardan Geçiyor

Şimdi arkana yavaşça yaslan, çayını yudumlamaya başla ve gözlerini dört aç, bu üç burca kulaklarını kabart! Neden mi? Ömürlük bir ilişkinin üç altın kuralını paylaşıyorlar da ondan. Tabii sen yine de bir ilişkiye başlamadan önce partnerinle arandaki aşk ve burç uyumuna, onun ne kadar sadık olduğuna, ilişkinin uzun soluklu olup olmayacağına bakmayı unutma!






Koç: Sorunları Dile Getirin
İnsanlar konuşa konuşa… Öyle değil mi? Peki o zaman bu suskunluk neden? Tamam ben biraz dozu kaçırıyorum, sorunları çözerken biraz yanıp gürlüyorum ama senin benim kadar yükselmene gerek yok. Oturup sakin sakin, tüm şeffaflığınla konuşabilirsin. Düşüncelerini açık açık paylaşabilirsin. Sağlıklı bir ilişkinin en temel kuralı buradan geçiyor. Çünkü birlikteliğin başında bir şeylerin üzerini kapatırsan, ilerleyen yıllarda tüm bunlar büyüyerek karşına çıkacak. O yüzden sen yolun başındayken dürüst olmaya bak!

Yengeç: Birbirinizi Olduğu Gibi Kabul Edin
Her şey nasıl da güzel başlamıştı öyle değil mi? Her hareketiyle nasıl da büyülüyordu seni! Peki sonra ne değişti? Söyleyelim! Köprüye geçme faslı bitti, çiftler birbirini değiştirme yarışına girdi. Acaba kim üste çıkacak, hangimizin dediği olacak? Benim kurallarıma uyacak, uymazsa tribime katlanacak. Önce derin bir nefes al, gözlerine aşık olduğun insanı getir, tüm öfkeni bir çırpı da dindir. Empati kurmayı öğren benim gibi, onu her şeyiyle kabul et. Hoşgörülü ol, anlayış göster. Kimseyi değiştirmeye çalışma.



Oğlak: İlişkinizi Sağlam Temeller Üzerine Oturtun
E gezdin, bir güzel eğlendin. İşler ciddiye biniyor, bir taraftan aileler baskı yapıyor, millet düğün dernek bekliyor. Peki sen hazır mısın? İlişkini sağlam temeller üstüne oturttuğundan emin misin? E kolay değil tabii o kadar masraf yapılacak, bir yastıkta kocamak için ilk adımlar atılacak. Her şeyden önce kendinden emin ol, verdiğin kararların arkasında dur ve sonuna kadar git. Karşına çıkan engelleri birer birer aş, mücadele etmekten korkma. Kolay olan bize göre değil sonuçta! Çocuk oyuncağı değil bu ya, yuva kuruyoruz, evcilik oynamıyoruz. Ve en önemlisi ne yapmıyoruz? Zamanımızı inanmadığımız hiçbir şey için boşa harcamıyoruz! Okay miyiz?







AskMoyra
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:39.