IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By FesLeğen

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2021, 13:45   #1
Standart Burcunuza Göre Karşı Cinsi Etkilemenin Yolları

KOÇ BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Kendisinden şüphe etmeyen bir kadın bulduğunda onu ve yaşamını yeniden düzenlemeye heveslenir. Bu nedenle ciddi bir ilişki kurmakta zorlanır. Zaman zaman zayıf ve kararsız görünebilir. İlişkisini istediği kıvama getiremezse saldırır. Onun kalbini kazanmaya çalışıyorsanız tam bir teslimiyetten kaçınmalısınız. Aşkınızı erkenden ilan etmeyin. Yapışkan, sırnaşık kadınlardan hoşlanmaz. Kadının bağımsız olanını sever. Aynı zamanda partnerinin yaşamının bir parçası olmak ister. Tartışmaktan, fikir alışverişinden çok hoşlanır. Karmaşık ve duygusal bir yapınız varsa Koç erkeğinden akıllıca uzaklaşmalısınız. Sıcak kalplilik, sevgi ve kadın kaprisleri onun kafasını allak bullak eder ve anlaşılmayı bekleyen kadın düş kırıklığına uğrar. Koç burcu erkeği peşinizden mi koşuyor yoksa sizden uzaklaşıyor mu bunu anlamak çok kolaydır. Eğer partneri onu kendine bağlamaya başlarsa kaçmaya çalışır. Yarışma sever yapısını ateşlemelisiniz böylece geri dönebilir.

KOÇ BURCU KADININI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Aşık bir Koç kadını, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Teslim olmak yerine gerekli anlarda açıkça red edin. Tartışmaları onun kendisini geliştirme unsuru olarak görün. Ani parlamalarının ardından gelen eğlenceli halini keşfedin. Sıcak bir yüreği olduğunu görmeye çalışın. Eve kapanmasını beklemeyin, o arkadaşsız kalamaz. Kendisini daha etkili gördüğünde işler değişebilir ve yavaşça uzaklaşabilir. O anda dizginleri elinize almalısınız. Mars’ın savaşçısı Koç kadını bir ilişkiyi tartışmalarla geliştirme taraftarıdır.

BOĞA BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Kendisini önemli hissettiren ve bağlanan kadınları sever. Evinde olmaktan güven duyar ve zamanının çoğunu evinde geçirir. Venüs erkeği ev dekorasyonuna ve mobilyalara para harcamaktan çekinmez. Eğlencelidir. Romantiktir. Güzel sakin soğuk görünüşünün altında bir Geyşa olabilen kadınlara ilgi duyar. Yemek pişirme ve tatma konusunda gurmedir. Çok güzel yemekler yapabilen bir eş ister. Kadını onun için önemli olmak istiyorsa her an şık olmalıdır. İnanılmaz derecede inatçıdır. Bir fikir çatışmasında ortalık savaş alanına dönebilir. Peşinden koşan kadın kadınca oyunlara başvurmalıdır. Çaresiz ve üzgün görünmek mucizevi bir etki yaratabilir. Kazandığından daha çok harcayan kadınlar ona çekici gelmez. Biraz hesaplı kadınlara hayrandır. Sevdiği kişilere karşı oldukça cömerttir. Ve bunun sonunda üzüleceğini veya yorulacağını hesap etmez.

BOĞA BURCU KADININI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

İnatçı ve kararlı Boğa kadını hayatta başarılı olur ve zor koşullara bu özellikleri sayesinde katlanır. Aynı özellikler çekiciliklerini de azaltabilir. Boyun eğmeye eğilimlidir ama duyma hissine yabancılaşarak erkeği endişelendirebilir. Aşırı yemek merakı kilo problemine dönüşebilir. Eğer ona hayransanız ve akşam yemeğine çıkartmayı düşünüyorsanız paranız, kredi kartlarınız hazır olmalıdır. Hesap sandığınızdan kabarık gelebilir çünkü o yemek ve içmek için para harcarken üzülmez. Güçlü ve cömert bir erkekle birliktelik ona keyif verir. Cimri birine ilgi ve isteğini kaybeder ve çevresinde başka birine bakınır. Anlaşmazlıklarda öfkeli ve denetimden çıkmış bir boğa kadınına yapılacak en iyi şey ona istediğini vermektir. Bu tür durumlarda diplomatik tavırlar işe yaramaz. En iyi yol onun sakinleşmesini beklemektir. Birkaç sevgi sözcüğü, öpücük veya kucaklamalar onun tartışmasını önler.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Ailesine önem veren, sağlam, koruyucu, egonuzu yükseltecek bir erkek arıyorsanız İkizler burcu sevgilinizi bırakın gitsin. Onun size vereceği eğlenceli bir fikir alışveriş seansından fazlası olamaz. Çok çabuk yorulan ve sıkılan bu erkeğin sizi keşfetmesi günler, aylar alır. Ve tam bir tanışmadan sonra heyecan duyamaz, çekip gitmek ister. Onu elde etmek istiyorsanız bir sürü zor işi de göze almalısınız. Pek çok rolü üstlenmeli, daima değişken olmalı ve onun hezeyanlı zamanlarında yaptıklarını üstünüze alınmamalısınız. Bir anda hayatınızdan çekip gittiğinde bir şey yokmuş veya fark etmemiş gibide davranabilirsiniz. Onunla ilgili her şeyi aklınızda tutmalısınız. Ona karşı birkaç şey yapmaktan kesinlikle kaçının: kıskançlık, gözyaşı dökmek ve öfkelenmek.

İKİZLER BURCU KADININI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Sürekli sorgulayan, sahiplenen, kıskanç, hükmeden biriyseniz hoşlandığınız İkizler burcu kadınına hemen veda edin. O bu tür maço tavırlara izin vermez. Sırf pratik zekasını uğraştıracak bir konu yaratmak için ilişkileri zamanla karmaşık hale getirebilir. Erkeğini tamamen çözdükten sonra keşfedecek yeni limanlara doğru yelken açabilir. Eğer onun ilgisini çekemiyorsanız onun taktiklerini kullanın: çok çekici kadınların yanında dolaşın, sohbet edin ve kıskançlık göstermeyin. Belli bir ölçüde serbet bırakılan İkizler burcu kadını sadık kalabilir. O sürekli bir şeyler gizleyerek uzun zaman içinde anlaşılmaz kalmaya çalışır. Aynı taktiği kullanın.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Tam bir ev erkeğidir dağınıklıkta kafası karışır. Akılcı kadınlar yerine duygusal kadınları tercih eder. Evi deli toplu tutabilecek yetenekteki kadınlara ve anne olabilecek ideal eşe gereksinimi vardır. Düzenli yaşam, bahçe, çocuklar, beslenme ve evin her şeyi ile ilgilidir. Hata yaptığında gülmeyin onunla asla alay etmeyin. Kalbi bir kez kırıldığında tamir edilmesi mümkün değildir. Hassas kalbinde hastalık hastası olma eğilimi de gözlemleyebilirsiniz. Onun hastalık dönemlerinde şefkatli gülüşünüzü eksik etmeyin. O birine bağlandığında tam omuz verir, parasal güvenlik sağlar. Aşkına karşı aşırı duyarlıdır. Aşırı yavaş tavırları rahatsız edici olabilir ama onu acele ettirmeye çalışmayın. Yumuşak ve evcil görünün.

YENGEÇ BURCU KADININI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Onun etkilenme nedenleri yaşına göre değişir. Çok genç yaşta hassastır, kolay inanır ve çılgınca aşık olmaya hazırdır. Biraz büyüdüğünde kendisini daha fazla korumaya başlar. Olgunlaştığında kalbini ve güvenini kazanmak bir hayli zordur. İlgili bir erkek ciddi değilse Yengeç kadınına yanaşmamalıdır çok büyük acılar yaşamasına sebep olabilir. Yengeç kadını sabırsız ve alıngan tipleri küçük görüp kırabilir. Sevgi ve şefkat ile kazanılan kalbi aynı zamanda bir taş kadar sert olabilir. Kendinizi acındırma ve hastalık hastası olmak gibi kötü huylarını abartmasına izin vermemelidir. Onun koruyucu birine ihtiyacı vardır.

ASLAN BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Çekici Aslan burcu erkeğine karşı çok az kadın ilgisiz kalabilir. Kadınlar onu ya karşı konulmaz biri olarak görür ya da aşırı kendiniz beğenmiş, ters biri olarak. Tembel ve kibirli olanları çabuk terk edilir. Genel olarak sıcak kalplerini ve cömertliklerini ortaya çıkartmak güç değildir. O ormanın bilge ve adil kralı olmakta başarılıdır. Sevdiği zaman aklıyla, kalbiyle ve bütün ruhuyla sever. Dünya işlerinde deneyim kazanmış, güçlü kadınlara ilgi duyar. Buna rağmen evde iktidarı elinde tutmak ister. Rahat ve lüks bir yaşam düşkündür. Kendisini sevenler içinde bir hayli savurgandır. Aşırı bencilliği ve gereksiz derecede abartılı gururu ilişkiyi tıkayabilir.

ASLAN BURCU KADINI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Kibirli görünüşü uzaktan bakıldığında itici bulunabilir. İç dünyasına girdikçe cömert, neşeli, adil, sıcakkanlı yanı ortaya çıkar. Dış görünümüne verdiği önem ve paraya olan düşkünlüğü kötü bir şöhrette getirmiş olsa Aslan burcu yıldız olmak ister. Hem evinde, hem yatakta hem işte! Sevmeye daima hazırdır. Bu nedenle onu etkilemek zor değil ama biraz masraflıdır. İlgiden, hediyelere boğulmaktan, sık sık aranmaktan hoşlanır. Kendisini seven herkese eğilim duyabilir. Lüks, güzellik ve rahatlık anlayışı ileri düzeydedir. Bir şeyin en iyisini almak ister. Markaya önem verir. Kendisine yapılan övgülerden çabuk etkilenir. Bu konudaki aşırı duyarlılığına ve saygınlığına yapılacak saldırıları affetmez.

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Gerçekten bu adamı istiyorsanız ve eminseniz birkaç taktik önerebilirim. Birlikte yaşanması çok zor bit tip olduğunu hatırlatmalıyım. Onu etkilemek istiyorsanız elinizden geldiğince her konuda “en iyi” olmalısınız. Çünkü o en iyiyi hatta mükemmeli arar. Onun kadını zenginlik ve gösteriş meraklısı değil iyi bir ekonomist olmalıdır. Başak erkeği aşk dolu sözler söyleyemez, kur yapamaz. Romantik sözleri söylemeyi, onu okşanmayı tek taraflı olarak üstlenmelisiniz. Meslek sahibi bir kadına ilgi duyar. Besleyeceği ve tüm masraflarını karşılayacağı bir kadın aramaz. Sağlık ve hijyen takıntısı vardır.

BAŞAK BURCU KADINI ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Onun gönlünü oyalamanız pek mümkün olmaz. Ne bedeni ne ruhu satılık değildir, kolay inanmaz ve güvenmez. Kuşkularına rağmen size kalbini kaptırmışsa eleştirilerine tahammül edemeyip kısa zamanda uzaklaşacağınızı bilir. İnsanların zayıf yanlarını görmek gibi bir doğal yeteneği vardır. Standartlarınızın üstünde olmanız bekler, olamazsanız zavallı gözüyle bakar. Maddi manevi güvenlik çok önem verdiği konulardır. Bununla birlikte seveceği kişinin mükemmel olmasını ister. Özge ve biçimde gösterişi sevmez. Sade ve pratik, günlük kullanıma uygun ve işlevsel hediyeler seçmelisiniz. Sevgisini açıkça gösteremediği için soğuk bulunur. En küçük detaylarla ilgilenir. Her konuda endişelenebilir. Zırhı kalın bir şövalyeyseniz onunla ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ BURCU ERKEĞINİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ:

Anlayışlı, uyumlu ve yumuşak tavırlarıyla herkesin ideal eş olarak görebileceği Terazi erkekleri, nazik ve içten tavırlarıyla sizi büyüleyebilir. En zor insanlarla bile kolayca anlaşan Teraziler, yalnız başına kalma korkusuyla da içe içe yaşar. Eğer bir Terazi erkeğiyle birlikteyseniz bazen fazlaca ilgi göstererek, üstünüze düşerek sizi sıkabilir. Çünkü sizi sürekli görmek, hayatınızın en ince noktalarına kadar sizi tanımak isteyebilir. Eğer bir Terazi erkeğinin kalbini tam on ikiden vurmak istiyorsanız, zekanız, popülariteniz ve çevreyle olan sıkı bağlarınız onun ilgisini çekecektir. Çünkü Teraziler, popüler aynı zamanda zeki olan herkese aşık olabilirler. Cinsel yaşamlarında da aşk hayatlarında olduğu gibi nezaket ve estetiği birleştirerek karşındaki kişi mutlu etmeyi bilen Terazi erkeği, kendisine saygı duyan ve araştırmacı bir eş ile evlendiğinde mükemmel bir eş adayı olur. O karşındaki bilge kadına sonuna kadar sadık kalabilir.

TERAZİ BURCU KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

Nazik, sevecen, canayakın ve gönülçelendir. Gerçek bir doyum ve mutluluk için daima ortak yaşantı içinde olacağı bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardır. Bir evliliği yürütemezse ikincisi için hemen harekete geçer. Güzelliğe aşıktır, sanatçı ruhludur. Çizgisi ve renk uyumu, zevki muhteşemdir. Giyiminde, makyajında, sunumunda özenlidir. Satenler, ipekler, kurdelalar, parfümler içinde çekici ve etkileyicidir. Müzikten ve diğer kültürel aktivitelerden iyi anlar. İyi davranışa ve nezakete önem verir. Tartışırken karşısındakini cahil durumuna düşürebilir. Zekidir, entelektüeldir. Hem güzel hem de zeki kadın olmayı başarır. Çok iyi bir eş ve sevgilidir. Ticari zekası pırıltılıdır. Partnerinin sürekli yanında ve ensesinde değildir.Ayrılırken kırmadan ve arkadaşça ayrılmayı başaran yegane kadındır.*Çevresinde en çok arzulanan kadın olmaktan hoşlanır. İlişki mutlaka romantik bir seviyede başlamalıdır. Abartısız bir övgü ile desteklenmelidir. Yine de hayır demeyi beceremediği için kendisini güç durumlara sokabilir. Herkesin kabul edeceği bir ilişkiyi yaşamak ve sürdürmek ister. Popüler bir sevgiliye asla hayır demez.

AKREP ERKEĞINİ ETKİLEME YONTEMLERI:

Hayata karşı dayanıklı ve güçlü tavırlarıyla dikkat çeken, Akrep burcu erkeği, duygusal derinliğe önem verir. Aşk hayatını tutkulu yaşar. Konuşmadan anlama yeteneği ile partneri ile arasında köprü kurar. Sevdiği insanı kendine aşık etmez adeta hipnotize eder. Fakat aşkta meraklı sorularıyla yorabilir. Bir akrep erkeğinin tutkulu aşkına sahip olmak istiyorsanız önce dürüstlüğünüz ve hayata karşı cesaretli tavırlarınız onu etkileyecektir. Aşk hayatı gibi cinsel yaşamı da tutkuludur, partnerinin mutlu olmasını istiyorsa harika bir performans sergileyecektir. Seksüel gücü yüksek akrepler iyi bir cinsel partnerin sevgisine inanabilir. O’nu eş olarak da seçer. Balık, Yengeç O’nun küllerinden yeniden doğmasını sağlar.

AKREP BURCU KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

Arkadaş seçiminde ketum ve titizdir. Bir arkadaşı olduğunda ona sadıktır. Tutkusunda güç gösterileri vardır ama entrikadan başlangıçta uzak durur. Akrep kadınına yaşam gücü veren biraz da cinsel enerjisidir. Bu enerjisini daha çok üstlendiği işlerde kullanmaya çalışır. Zayıflığa katlanamaz. Cesaretle savaşır. En güzel o olmayabilir ama en çekici daima odur. Büyüleyici bir çift gözün sahibi daima odur. Becerikli ve sevecen bir anne olursa da kuvvetli ve sert kişiliği nedeniyle bir ilişkiyi kolaylıkla yürütemez. Onun eşi de güçlü, korkusuz biri olmalıdır. Başkalarına karşı saldırgan ve sivri dilli davranırken, sevdiklerine yumuşak ve uysal davranabilir.

YAY ERKEĞINI ETKİLEME YONTEMLERI:

Sevecen, esprili ve eğlenceli yönleriyle herkesin beğenisini toplayan Yay erkeği, biraz sabırsızdır. Zor, ilgili, cömert, eğitimli bütün bunların yanı sıra kendisini olduğundan fazla gösterebilen herkes aşk kapsama alanına girebilir.Yay erkeğini etkilemek isteyen kadınlar sportif bir tarz ve neşeli tavırlarınızla onun büyüleyebilir. Ayrıca bilgi, iyi bir eğitim sevgilisinde aradığı diğer özellikler arasında yer alır. Cinsel yaşamınızın renkli geçeceği Yay burcu erkeğinin özgür ve doğaya açık, farklı ortamlar performansını arttırmasını sağlar. Evlilik için tutkulu bir aşkı tercih eden Yaylar ele, avuca sığmayacak bir kadınla evlenecektir.

YAY BURCU KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

Dışarıya taşan enerjisi ile herkese ulaşan yay kadını, genellikle yüzeysel olarak nitelendirilir. Çünkü sadece deneyim toplar. Zaman planlaması zayıftır, hiçbir zaman randevusuna sadık olamaz. Enerjik ve neşelidir. Kısa bir zaman dilimi içinde aristokrat, köylü, saçma, mantıklı, karmaşık veya ciddi olabilir. Genellikle aşırı ve hayal dünyasına uygun bir iyimserliği ve olumlu olma sevdası vardır. Düşünmeden konuşur bu nedenle sıklıkla patavatsızdır. Kadınlar hakkında modern düşüncelere sahiptir ve demode bir erkekle uyuşmaz. Duygusal ilişkilerinde seçimleri düşüncesizcedir ve fazla uzun sürmez. Duygusal ilişkilerini zamanla uzun süren dostluklara dönüştürür. Zorlukla karşılaştığında durumu ustalıkla şakaya dönüştürür. Her zaman ama ile başlayan cümleler kurup kazı yanmayacak konusur.

OĞLAK ERKEĞINİ ETKILEME YONTEMLERI:

Sevdiği kişiden sonuna kadar vazgeçmeyen Oğlaklar, hayatın getirenlerini kolayca kabullenir ve uyum sağlarlar. Katı ve kuralcı olan bu burcun erkeği karşındaki kişiye de kurallarını empoze etmeye çalışır. Eğer bir Oğlak burcu erkeği ile ilişkiniz varsa şunu bilmelisiniz ki güvenmeden ve bağlanmadan önce sizi iyi tanımak ister. Gerçekten aşık olduğunda kolay kolay bırakmayacaktır. Oğlak burcunun kalbinin kapısı sergilediğiniz ciddi duruşunuz ve paranızın kıymetini bilmenizle açılabilir. Cinsel olarak çok tutkulu olmayan Oğlak burcunu sadece partnerini mutlu etme zorunluluğuyla cinsel performansını arttırabilir. Evlilik için genelde ailesinin onayladığı dürüst insanları tercih edecektir. Eğer doğru kişiyi bulursa her ne olursa olsun evliliğini sonsuza kadar sürdürebilir.

OĞLAK KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

Hırslı, otoriter, gerçekçi, çalışkan ve zor koşullara dirençli Oğlak kadını ciddi giyinir ve gerektiğinde son derece dişi olur. Önüne gelenle flört etmediği için dikkat çekmeye de çalışmaz. Doğrucu ve dürüsttür. Genel olarak işine düşkündür ve geç evlenir. Pek çok konuda talihsizlik yaşar, ulaşmak istediği hayata geç yaşlarında ulaşır. Ev kadınlığını ve iş hayatınız mükemmel bir şekilde birlikte yürütebilir. Kendine uygun bir erkek bulmak için çabalar, bulduğunda da her türlü zorluğa katlanarak elinde tutmaya çalışır. Maddi güvenliğine önem verir. Bu nedenle kendisi gibi maddi güvenlik isteyen Başak ve Boğa erkekleri ile mutlu olur. Klasik ev eşyalarından, eski apartmanlardan hoşlanır. Ev partilerini tercih eder. Eğlence yaşamından gürültülü bir sarhoşluk anlar ve bu tür eğlenceleri sevmez. Alışveriş için indirim dönemlerini bekler ve küçük tamiratlar için usta çağırmayı aklına bile getirmez. Nasıl bir çevreden gelirse gelsin kibar, anlayışlı, terbiyeli ve hanımefendidir.Son derece kaygılı biri olan Oğlak kadını, borçtan ve güvensizlikten korkar. Bu nedenle onu rahat ettirecek bir erkek arar. Mesleğinden vazgeçmesini isteyen bir erkekle uzun süreli bir ilişkiye girmez. Bununla birlikte Oğlak kadını işi ile ilgilenecek, yükünü paylaşacak bir erkek ister. Onun işi ne olursa olsun yardım edebileceğiniz ufak tefek alanlar yaratmalısınız. Savurganlığı sevmez.

KOVA ERKEĞINI ETKİLEME YONTEMLERI:

Özgürlüğüne düşkün, yardımsever Kovalar dünyadaki tüm haksızlıklara karşı çıkabilir. Aşk yerine dostluk kurmayı tercih eder. Aşk hayatı ya çapkınlıktan ya da kaçak savaşlardan ibarettir. Aşık olduğu kişiye mesafeli durarak kendi içinde duygularını yaşamayı tercih edebilir. Evrensel değerleri olan, farklı ve çizgi dışı kişiler ilgisini çekecektir. Aşkı karşı tarafı tanıdıkça gelişir. Zeki ve mesafeli duruşu sizi çok etkileyecektir.Bu zeki ve özgürlüğüne düşkün adamı kendinize çekmek için hayvanları ve doğayı çok seviyor olmanız onun için çok önemlidir. Araştırmacıysanız ve bilim dünyasına karşı ilginizde varsa Kova erkeği, size hayran kalacaktır. Kova burcu aklı fikri cinsellikte olmayan tek burç diyebiliriz. Kovalar cinselliği önce düşüncede yaşarak tahrik olurlar. Evliliğe en uzak burçlardan biri olan Kova erkekleri genelde evlilik için yaratılmadıklarını düşünürler. Başarlı bir evlilik için önce sizinle arkadaş olmak isteyecektir. Kova burcu erkeğini elde etmek isteyen bir kadın, dünyanın yarısını elde etmeye hazır olmak zorundadır. Çünkü bu erkek, dünyanın gelişimi ile yakından ilgilidir ve eğer siz de onun bu ilgisini paylaşırsanız onu çok mutlu edersiniz.

KOVA BURCU KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

Bu kadının sadece dişi gibi davranmasını ister ve hareketlerini kısıtlarsanız, düş kırıklığına uğrarsınız. Kova burcu kadınının ilgi alanı insanlardır. Çevre sorunları ve açlık sorunları, sokak hayvanlarının düştüğü durum onu üzer ve işe yarayacak bir amaç uğruna savaşır. Ona ilgi duyan bir erkek, bu isteklerini anlayışla karşılamalı ve onun değişmeyeceğini kabul etmelidir.Onu elde etmek için çaba harcadığınızı söylerseniz, yanılıyorsunuz demektir. Eğer o, birinden hoşlanıyorsa hiç çekinmeden söyler. Bağımsız ve istediği gibi davranır o kadar ki onun kayıtsız ve soğuk biri olduğuna inanabilirsiniz. O halde tekrar düşünün. O, duygularını ulu orta hareketlerle belli etmez. Ayrıca bu onun sevgiyi derinden hissetmediğini de göstermez. Ona ihtiyacınız olduğunu gösterin yeter.*

BALIK BURCU ERKEĞINI ETKİLEME YONTEMLERI:

Duygusallığını hayatının her bölümüne taşıyan balık burcu erkeği anlayışlı, şefkatli, sevgi dolu tavırlarıyla partnerini bağımlı hale getirir. Şiirler, romantik akşam yemekleri sizin için sürpriz olmayacaktır. Sevdiği kişiye sonuna kadar fedakârlık yapmaya hazırdır. Fakat bazen gerçek dışı düşünceleri ve hayalci tavırları sizi sıkabilir.Aşk İlişkilerinde kendini karşı tarafa adayan Balıkların cinsel yaşamalarında da, anladığı, haline üzüldüğü eşini mutlu etme çabası onun performansını doruğa taşır. Bir balık burcunu etkilemek istiyorsanız sanata ve edebiyata ilgi duymalısınız.

BALIK BURCU KADININI ETKİLEME YONTEMLERI:

*Balık burcu kadını cana yakın ve şair ruhlu birisidir. Altıncı hissi ile insanları anlar, onları yatıştırır ve dertlerini gidermeye çalışır. Koruyucu özelliği çok gelişmiştir ve çaresizlere üzülür. Bu nedenle de arkadaşlarına iş, yavru kedilere ev ve eski aşklarına yeni sevgililer bulmaya çalışır. Kendisine az güvenir ve bunun için de, bir noktayı kaçırmamak korkusuyla, imzalamadan önce, her projeyi ve iş anlaşmasını, en az altı kez okur. Çılgınca işler yapabilir. Tutku ve sevgi dolu bir insandır. Bazen endişeye kapılsa da kendine yakın olanlara tam anlamı ile bağlanır. Bencil biri değildir. Yaptıklarının karşılığını beklemez ancak nankörlük edildiğinde çok üzülür.
Alıntı
Hesna bunu beğendi.
 
Alt 11 Eylül 2021, 12:02   #2
🌱
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
. Bu kadının sadece dişi gibi davranmasını ister ve hareketlerini kısıtlarsanız, düş kırıklığına uğrarsınız. Kova burcu kadınının ilgi alanı insanlardır. Çevre sorunları ve açlık sorunları, sokak hayvanlarının düştüğü durum onu üzer ve işe yarayacak bir amaç uğruna savaşır. Ona ilgi duyan bir erkek, bu isteklerini anlayışla karşılamalı ve onun değişmeyeceğini kabul etmelidir.Onu elde etmek için çaba harcadığınızı söylerseniz, yanılıyorsunuz demektir. Eğer o, birinden hoşlanıyorsa hiç çekinmeden söyler. Bağımsız ve istediği gibi davranır o kadar ki onun kayıtsız ve soğuk biri olduğuna inanabilirsiniz. O halde tekrar düşünün. O, duygularını ulu orta hareketlerle belli etmez. Ayrıca bu onun sevgiyi derinden hissetmediğini de göstermez. Ona ihtiyacınız olduğunu gösterin yeter.*
Doğru ilgi alanımız insanlar insanlık
Belki uluorta arada belli ederiz de
Çok laçkalığı da sevmeyiz

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:10.