IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By FesLeğen

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2021, 13:27   #1
Standart Burçların Paraya Karşı Bakış Açıları

Koç Burcu

Risk almayı sevdikleri için para konusunda büyük tehlikeleri göze alabilecek potansiyele sahiptirler. Onlar için yeni yatırımlar ortaya koymak ve yeni işlere imza atmak risk almaya değerdir. Asla tehlikeden korkmazlar ve bir gün batabilme durumlarını düşünmezler. Bunu düşünseler dahi risk almadan ortaya olumlu bir durumun çıkmayacağını düşünürler. Para konusunda da büyük imzalar atarak ortaya güzel geri dönüşlerin sağlanacağına inanırlar. Bu anlamda iyi gelir elde etmek için yeni yolları denemekten çekinmezler. Genel olarak patron olmayı ve yönetmeyi sevdikleri için paranın kendilerinde kalmasından hoşlanırlar.

Boğa Burcu

Tedbirli bir burç olmasıyla bilinir ve para konusunda çok savruk bir şekilde harcama yapmazlar. Para planını iyi yaparlar ve bu durumu kontrol altında tutmaları gerektiğini düşünürler. Mali konularda sabırlı tavırlarıyla dikkat çekerler ve iyi geri dönüşler almak için beklemeyi kabul ederler. Tercihlerine bakıldığında genel olarak planlı bir hareket mekanizmasına sahip oldukları gözden kaçmamıştır. Para onlar için en önemli şey değildir ancak kendilerini güçlü hissetmeleri için paraya ihtiyaçları vardır.

İkizler Burcu

Bu konuda da çok plan yapmazlar ve üzerinde çok kafa yormanın gereksiz olduğunu düşünürler. Para olduğu zaman harcayan bir burçtur ancak yoksa o anki en iyi şartlarda yaşamayı becerebilirler. Paranın yönetimi ve elde durması açısından bir beceriye sahiptirler. Değişen mali özelliklere* çabuk ayak uydurmak onların belirgin özellikleri arasında yer almaktadır. Parasız kaldıkları zamanda da durumu iyi idare etme becerisine sahipler. Bu anlamda parayı seven bir burçtur ancak yokluğunda da üzüntüden kahrolmazlar.

Yengeç Burcu

Mali konularda dikkatini toplayabilen ve temkinli davranan bir burç olarak göze çarpmaktadır. Sadece kendisinin değil ailesinin ve yakınlarının da maddi durumlarını düşünür. Hareketlerini ve parayı harcama biçimini yakınlarına göre ayarlamaktan da çekinmez. Bu konuda planlı ve programlı olmak bu burcun en belirgin özellikleri arasında yer almaktadır. Bunun yanında para konusunda planlı hareket etmek onlar için daha uygun bir adım olarak bilinmektedir. Cömert insanlardır ve yakınlarına para vermekten çekinmezler. Eli açık oldukları için çok fazla birikim yapma peşine düşmezler ancak elindeki paranın kıymetini bilirler.

Aslan Burcu

Lüksü sevdikleri için parayı da bu amaç uğruna harcarlar. Eli açık bir burçtur ve başkalarına çok fazla parası geçebilir. Para biriktirmekten hoşlanmazlar ve yatırım amaçlı işlere kalkışmazlar. Elinde bulunan parayı harcamak isteyen ve diğer günleri düşünmeyen bir burçtur. Statüsünü korumak isterler ve belli bir seviyenin altına düşmek istemezler. Para harcamayı severler ve harcadıkları para genelde lükse yönelik olmaktadır. Onlar için iyi yaşamak çok önemli olduğu için paralarını genel olarak iyi yaşama odaklı harcarlar. Parayı kendilerini daha iyi konuma yöneltecek bir araç olarak kabul ederler ve onu öyle değerlendirirler.

Başak Burcu

Risk almaktan hoşlanmadıkları için paralarını genel olarak bir yatırıma harcamaktan kaçınırlar. Büyük işlere imza atmazlar ve para olduğu zaman harcama yaparlar. Detaycı oldukları için giriştiği işlerde çok büyük sürprizlerle karşılaşmazlar çünkü olabilecekleri iyi analiz etmiştir. Dengeli bir burçtur ve her şeyin olması gerektiği gibi ilerlemesini doğru bulurlar. Çok fazla değişim göstermezler ve istikrardan hoşlanırlar. Parayı kontrol altına almasını iyi bilirler ve gelecek planlamasını da buna dahil ederler.

Terazi Burcu

Paraya önem verirler ve hayat standartlarında paranın önemi oldukça fazladır. Sosyal hayata kendilerini çok fazla kaptırdıkları için paranın onlar için değeri büyüktür.

Akrep Burcu

Yatırım yapmayı severler çünkü onlar için bir amaç belirlemek çok önemlidir. Amaçlarını ortaya koydukları zaman onu yerine getirmek için çabalarlar. Maddi konularda analiz yeteneğine sahiptir ve paranın gelecek planlamasını iyi yaparlar.

Yay Burcu

Bu konularda çok detaycı olmazlar ve ellerinde para varsa onun harcanması taraftarıdırlar. Paraları yoksa da onu elde etmeye çalışırlar ancak bu işi bir takıntı haline getirmezler. Yatırım yapmayı severler ve risk almaktan kaçınmazlar. Bu yüzden de büyük işlere imza atabilirler ve bu sürpriz olmaz.

Oğlak Burcu

İş hayatına çok önem verdikleri için dolayısıyla para da onlar için çok önemlidir. Paranın kendilerinde kalmasını çok isterler ve parayı bir güç olarak algılarlar. Para onlar için birçok şeyi ifade eder ve parayı çoğu şeyden daha üstün görürler.

Kova Burcu

Parayla çok alakası yoktur ve parayı sadece amaçlarına hizmet etmesi amacıyla kullanır. Yani planları arasında ve yapmak istediklerinin kapsamında para geçiyorsa bu amaçla paraya sahip olmak onlar için önem arz etmektedir.

Balık Burcu

Paraya çok önem vermezler ve onlar için hissiyat daha önemli bir gerçektir. Bu yüzden de hayatlarında paranın gelecekteki planlamasını yapmaları onlardan beklenemez.
Alıntı
EzeL ve Hesna bunu beğendiler.
 
Alt 25 Temmuz 2021, 13:32   #2
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emegine saglik abisi

 
Alt 11 Eylül 2021, 12:04   #3
🌱
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
. Parayla çok alakası yoktur ve parayı sadece amaçlarına hizmet etmesi amacıyla kullanır. Yani planları arasında ve yapmak istediklerinin kapsamında para geçiyorsa bu amaçla paraya sahip olmak onlar için önem arz etmektedir.
Doooğru
Şu iPhone’u bile ölüsü para etsin diye aldık

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:17.