IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By VelevKi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2021, 03:10   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İşte En Suçlu ve En Masum Burçlar

Hangi burç ne kadar tehlikeli?
FBI açıkladı işte en tehlikeli, en eli kanlı burçlar… Amerika’nın Federal Soruşturma Bürosu (FBI) seri katillerin ve psikopat eğilimli suçluların doğum tarihlerini yayınladı. Bunu inceleyen astrologlar burçlar ve suçluluk eğilimleri hakkında bir fikir sahibi olarak hangi burç suça daha meyilli konusunda sıralama yaptılar. “Kahrolası federaller!”…FBI tehlikeli burçları nasıl kıskaca aldı!
En psikopat burç hangisi, melek yüzlü şeytan olan burcun adı nedir, hangi burç içindeki canavarı en iyi şekilde gizlemeyi başarıyor, seri katiller daha çok hangi burçtan çıkıyor, adalet duygusu en gelişmiş burç terazi mi yoksa kova mı? Hangi burç en iyi? Hangi burç en kötü? “Doğru insanı arıyorsanız bu burçlardan uzak durun!” diyebileceğimiz burçlar var mı? İşte FBI verilerine göre burçların suç analizi…

FBI verilerine göre; ortaya çıkarılan burç tablosuna göre burçlar ve suça eğilim tablosu oluşturuldu ve istatistikler belirlendi. Yapılan çalışmanın sonucuna göre; suça en meyilli burç Yengeç olurken; en az meyilli olanın ise İkizler olduğu belirtildi.

İŞTE SUÇ SIRALAMASINA GÖRE BURÇLAR VE YATKIN OLDUKLARI SUÇLAR

1. YENGEÇ

En psikopat burç: Yengeç… Evcimen ve sakin görüntülerinin ardında tam bir psikopat ruh mu taşıyor Yengeçler, Zodyak’ın melek yüzlü şeytanı Yengeç çıktı. İstatistiklere ve yapılan başka araştırmalara göre; Yengeç burcundan olanların büyük suçlar işlemeye meyilli kişiler olduğu ileri sürülüyor üstelik Yengeçler bu yönlerini ustalıkla gizleyebiliyor ve kamufle edebiliyorlar. Genelde kıskançlık kaynaklı cinayetler işledikleri belirtilen yengeçlerin en tehlikeli yanları ise değişken ruh durumları.

2 – AKREP

Zodyak’ın en meraklı burcu Akrep, bu merakın sonucunu bazen pahalıya ödeyebiliyor. Akrep burcundan olan kişilerin çoğunlukla psikopat eğilimde oldukları ve en tehlikeli burçlar sıralamasında çoğu zaman birinci sırada yer aldıkları belirtiliyor. Özellikle sado-mazo cinayetler işleyen akreplerin cinsel düşkünlükleri de onları gayrı meşru ilişkilere yönlendirebiliyor. Denildiğine göre; zina suçu işleyenler genelde bu burçlardan çıkıyor.

3 – YAY

Suç eğiliminde en tehlikeli 3. Burç yine hiç beklenmedik bir isim: Yaylar…
“Dediğim dedik, çaldığım düdük” diyen yayların öfke nöbetlerini bilmeyen yok aslında. Ama yine de uzlaşmalı yaklaşımları ve sağduyuları ile biz onları daha sakin bilirdik. Ancak istatistikler öyle demiyor. Yay burçlarının işlediği cinayetler ve suçlar öyle küçük çaplı ve bireysel de olmuyormuş meğer… Örneğin; Ted Bundy, Pablo Escobar, Stalin… Yani bunlar toplu katliam yapan kişilerin burçları imiş. Ayrıca lükse düşkünlüğü ve yeni yerler gözüp görme hevesi nedeni ile haneye tecavüz suçları işleyerek maddi kaynak bulma peşinde oldukları da iddia ediliyor.

4 – BOĞA

Öfkeli boğa, lükse, sefaya düşkün ama tembel boğa! Kolay yoldan para kazanmanın hevesinde koşan boğalar… Onların pek cinayetle falan ilgisi yok. Ama suç işleme listeleri kabarık. Daha çok dolandırıcılık, zimmete para geçirme gibi finansal konularda suç işliyorlarmış. Hele ki kara para aklama gibi suçlar boğa burcunun en yatkın olduğu suç türleri imiş…

5 – KOÇ

Asabi koçların suç meyilli olmasına şaşıracak bir durum yok evet haklısınız. Asıl şaşırtan listeye 1. Sırada girmemiş olması. Yine de hakkını yememek lazım, Koçlar ilk 5’te yer alıyor. Saman alevi gibi çabuk sönen ama harlı yanan öfkeleri ile Koçlar çıbuk hata yapabiliyor ve tehlikeli burçlar arasında yer alıyor. Koçları kızdırmaya gelmez, zira burnunuzdan fitil fitil getirmeyi bilir Koçlar. Hele hele fikirlerine hiç muhalefet olmayın, çünkü koç burcunun kendi gibi düşünmeyen insanlara zerre tahammülü yoktur. Özellikle tehdit gibi suçlara, meyilli burçlardır.

6 – OĞLAK

En çok seri katil bu sessiz sedasız Oğlak burcundan çıkıyormuş. Oğlak burçları organize etmeyi ve insanları kulanmayı çok iyi bildiği için seri katil olmaları da şaşırtıcı olmamalı. Çünkü plan ve strateji onların işi. Belki de bu yüzden Oğlak burçlarının bir diğer suç yatkınlığının organize suçlar olması. Tam bir liderlik ruhuna sahip oğlaklardan çete liderleri de çıkabiliyor.

7 – BALIK

İşte size gülen yüzlü katil bir burç. Ya da “Katil Palyaço” olarak bilinen John Wayne Gacy, Richard Ramirez, acıklı hikayesiyle Aileen Wuornos örnekleri. Kısacası ünlü seri katillerin çıktığı bir diğer burç da Balık… Bağımlılığa meyilli olan Balık burçları sıra dışı cinayetler işleyebiliyorlar ve tehlikeli burçlardan biri olarak sıradaki yerlerini alıyorlar.

8 – BAŞAK

Titiz ve psikopat katillerin burcu Başak. Detaylara takılan ve daima her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdelemeyi seven Başaklar bu özellikleri ile özellikle bilişimle de yakından ilgilidir ve kod yazma ve hackerlık gibi alanlarda ustadılar. Yani teknolojik suçlar tam onlara göre. Üstelik cinayetten daha çok hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçları işlemelerinin nedeni de tam olarak budur.

9 – TERAZİ

Elindeki terazi ile adaleti simgeleyen, Venüsün etkisinde zerafetin sembolü olduğu söylenen Teraziler’in sabrının taştığı anlarda oradan uzaklaşmakta fayda vardır. Sabrı taştığında içinden bir canavar çıkan Teraziler suç işlemede ve cinayet gibi suçlarda Aslan ve Kova’yı da tam da bu sebepten geride bırakmaktadır. Kaba tavırlara ve iyi niyetlerinin suistimal edilmesine asla tahammülü olmayan Terazilerin sabırlarının taşması sonucu yapacaklarını tahmin bile edemezsiniz. Ancak damarlarına basmazsanız işleyecekleri tek suç dedikodu olarak kalmaya devam edecektir.

10 – ASLAN

En az suç işleyen burçlardan biri Aslan. Lider ruhlu aslan çoğu zaman ilgi çekmek için suç işliyor hatta cinayet bile… Ama aslanın asıl tutkusu pahalı mücevherler ve para…

11 – KOVA

Zodyak’ın sessiz sedasız üyesi Kova. Onlar ya az suç işliyorlar ya da arkada iz bırakmayacak kadar zekiler. Bu konu henüz netlik kazanmış değil. Çünkü kovaların en belirgin özelliği kişileri ve olayları manipüle etmek. Maşa varken elini yakmayan kovalar çoğu zaman da sadece azmettirici olarak kalmayı tercih ediyorlarmış.

12 -İKİZLER

Sonuncu olmak hiç bu kadar alkışlanır bir şey olmamıştı. Zodyak’ın en uslusu, en hanım hanımcığı, en beyefendisi İkizler burçları. En tehlikesiz burç olarak nitelenen İkizler elini kolay kolay kana bulamıyor anlaşılan, ya da kurbanlarını öldürmek yerine çeneleriyle bayıltmayı tercih ediyorlar. Bir de sürekli ne kadar çok şey bildiklerini ispat çabalarında oldukları için, intihal gibi suçlara da meyilli görünüyorlar.



kaynak:medyabey
BoSs bunu beğendi.
________________

B
 
Alt 21 Temmuz 2021, 03:11   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkizler burcu adamdır. Bu da ispatıdır. Üstümüze gelmeyin bizim. Biz tarafından yönlendirilmeye mahkumsunuz. Liderlik özelliğimiz sonsuza dek sürecektir. Biz ne diyorsak o .d

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 
Alt 21 Temmuz 2021, 03:13   #3
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

En psikopat burç: Yengeç.

________________

B
 
Alt 21 Temmuz 2021, 03:18   #4
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
VelevKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En psikopat burç: Yengeç.
nayır boğa

________________

 
Alt 21 Temmuz 2021, 03:20   #5
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Daha çok dolandırıcılık, zimmete para geçirme gibi finansal konularda suç işliyorlarmış. Hele ki kara para aklama gibi suçlar boğa burcunun en yatkın olduğu suç türleri imiş…

uydurmasyon ben boğa burcuyum hiç işim olmadı

________________

 
Alt 11 Eylül 2021, 12:09   #6
🌱
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkizler Kova’dan fenadır bir kere
12.sıra bizim olmalıydı1!1!1!!!

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:33.