IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Elya

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2021, 21:09   #1
Sirius
Elya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Seyahet severlere;hangi burca ne hediye alınır

Koç
Yeni olan her şeye hevesli, enerjik ve canlı olan Koç’un, seyahat sırasında sürekli olarak hareket etmek istemesi garanti! Daha önceden görmediği bir yere gittiği zaman toplu taşımaları kullanmaktansa kilometrelerce yürüyüş yaparak orayı talan etmeyi tercih eder. Bu yüzden ona rahat bir yürüyüş ayakkabısı alabilir, ayakları su toplamadan dilediğince gezmesine yardımcı olabilirsin!

Boğa
Tatil ve keyif yapmak Boğa’nın en çok sevdiği şeylerden biri olsa da zorlu bir yolculuk onu fazlasıyla yorup bitkin düşürebilir. Hele bir de uykusunu alamazsa dünyanın en huysuz insanlarından biri olabilir! Hem gözlerini dinlendirebileceği hem de rahatça uyuyabileceği bir ortam sağlayacak olan göz maskesi kesinlikle Boğa için üretilmiş diyebiliriz! Ne de olsa onun kadar keyfine düşkün, kaliteyi seven başka biri yok!

İkizler
Çeşitlilik seven, sosyal ortamlara bayılan İkizler, keyifli vakit geçirmek, bol bol eğlenmek ve maceradan maceraya koşmak için yanıp tutuşur! Hayatı dolu dolu yaşama arzusunu portatif bir bluetooth hoparlör ile taçlandırmak sence de çok güzel olmaz mı? Su geçirmeyen, seyahatlerinde istediği her yere taşıyabileceği hoparlör ile yepyeni arkadaşlıklar kurabilir, her zaman olduğu gibi ortamların en popüleri olabilir &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yengeç
Duygusal, içe dönük ve hassas Yengeç, seyahatleri sırasında hissettiklerini bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyar. Güzel bir defter, yaşadığı maceralar sırasında duygularını kâğıda dökmesine yardımcı olacak! Üstelik bu defteri hatıra olarak yıllarca saklayabilir, gelecek yıllarda tekrar tekrar okuyup o günlere dönebilir. Bunun, onun için büyük bir hazine olacağına eminiz!

Aslan
İlgi odağı olmak için can atan Aslan, seyahat ederken kendisi, ailesi ve arkadaşları için bol bol fotoğraf çeker. Kimisini arkadaşlarıyla paylaşmak, kimisini ailesine göndermek, kimisini de evdeki fotoğraf köşesine eklemek ister. Bir fotoğraf bin sözcüğe bedeldir diye boşuna dememişler! Taşınabilir fotoğraf yazıcısı ile telefonuna ya da tabletine bağlayarak her yerde kaliteli bir şekilde fotoğraflarını basabilir!

Başak
Seyahatleri için yararlı ve kullanışlı olabilecek hediye listesinde birinci sırada kesinlikle araştırmaları için fayda sağlayacak bir teknolojik alet bulunur! Çalışkan ve dikkatli Başak, tabletine bağlayacağı seyahat klavyesi ile kolay ve pratik bir şekilde dilediği her konuda araştırma yapabilir. Üstelik darbelere karşı ekstra korumalı olan seçenekleri ile korkmadan her yere yanında götürebilir!

Terazi
Hareketi hayatı seven Terazi, dengeli, kolay ve stressiz bir yaşam için her şeyini verir! Rulo haline getirilebilen seyahat çantaları, hareket halindeyken hayatı daha kolay hale getirebilme özelliğine sahip. Minimalist seyahatler için ideal olan bu ürün, Terazi’nin gardırobundaki her şeyi portatif bir şekilde taşımasını sağlayacak! Seyahatlerinin en iyi arkadaşı olacak bu hediye ile artık götüreceklerini bavula nasıl sığdıracağını düşünmeyecek!

Akrep
Akrep, seyahat ettiği zaman bile her şeyi kontrol altında tutmayı sever. Hediye edeceğin Wi-Fi özellikli kapı zilini evine monte ederek seyahatteyken eve kimlerin geldiğini öğrenebilir, kapı çaldığı anda telefonuna düşen çağrıyla onlarla iletişime geçebilir. Bu kadar ince düşünülmüş bir hediye Akrep’in duygularının daha da yoğunlaşmasını sağlayacak, belki de yaşadığı güven problemini aşmanızı sağlayacak!

Yay
Keşfetmek, maceraperest Yay’ın doğasında var ve dünyayı yakalamak için yapmayacakları şey yok! Gittiği her yerden telefonunda 1001 güzellikte fotoğraflar saklayabilmesi için ona harika bir hediye alabilirsin. Telefonuna bağlayabileceği bir objektif ile dünyanın her yerinde yaratıcı fotoğraflar çekebilir! Balık gözü, geniş açı ve makro özelliklere sahip tek bir objektif, Yay’ın seyahatlerinde yanından ayırmak istemeyeceği aksesuarı olacak.

Oğlak
Disiplinli ve çalışkan Oğlak, değerli eşyalarını korumak için pratik yöntemler kullanmak ister. Gizli fermuarlara sahip, kesilmeye ve delinmeye dayanıklı kumaşlardan üretilen sırt çantaları ile seyahatlerinden kendini çok daha rahat hissedecek! Ayrıca su geçirmeme özelliğine sahip olması sayesinde nereye giderse gitsin en zorlu hava koşullarında bile eşyaları zarar görmeyecek!

Kova
Sıra dışı Kova’ya alışılmış bir hediye almak olmaz! En temel seyahat eşyalarından birinin yeniden ve çağdaş bir versiyonu ile onu şaşırtabilirsin. Dünyanın en hafif, yırtılmaz, su geçirmeyen, yumuşak haritasını istediği gibi buruşturabilir! Ne kadar hırpalanmış olursa, o kadar iyi görünüyor! Crumpled City, aynı zamanda dünyanın en ilginç şehirlerinin haritalarını barındıran bir koleksiyon.

Balık
Hayal gücü yüksek, yaratıcı Balık, her seyahati sırasında mutlaka gevşeyerek, doğada dinlenmek ister. Portatif bir hamak dinlenmesini sağlarken, bir yandan da yepyeni hayallere dalabilmesine olanak sağlayacak! Kurulumu kolay, hafif ve konforlu hamağından inmek istemeyecek, kimi tatiline sırf onda keyif yapmak için çıkmak isteyecek.
Alıntı
iLSu bunu beğendi.
________________

Siyah neden gökkuşağında olmak istesin ki,
Gece tamamıyla ona aitken..
Karakalemle gökkuşağı çizmek gibiydi hayatım...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33.