IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2021, 20:26   #1
Sirius
Elya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi burca nasıl günaydın mesajı atılır?

Aceleci ve Hevesli Koç
Ne Yazmalısın: “Bugün bizim için planlanmış harika bir programım var, ne olduğunu tahmin etmeye çalışmak ister misin?”

Meydan okumayı çok seven Koç’un, ikiniz için planladığın programı tahmin etmeye çalışmasını sağla! Böylece sürekli olarak sana mesaj atmak isteyecek, üstelik seni düşünmeden yapamayacak. Açık vermeden tüm gün farklı tahminler sunmasını sağlayabilir ya da planlarının neler olduğunu sonunda açığa kavuşturabilirsin, tamamen sana kalmış. Daha sonra birlikte vakit geçirmeyi planladığın yere götürürken yüzündeki gülümsemeyi göreceksin, üstelik oyunu kazandığını gören Koç fazlasıyla mutlu olacak.

Aşk böcüğü olan Boğa
Ne Yazmalısın: “Çok klasik olabilir ama, dün gece seni rüyamda gördüğümü söylemek istedim.”

Aşka geldiği zaman Boğa, siyah beyaz bir aşk filmindeki kadar romantizmi hissetmek isteyebiliyor. Bu yüzden ona günaydın mesajı atarken basit olduğu kadar şirin ve romantik olması da fazlasıyla önemli. Onu düşündüğünü sürekli söylemene gerek yok, o sadece senin aklında olduğunu bilmek istiyor o kadar. Bu yüzden bir kere bile söylesen en azından bir süre için yeterli!

Meraklı İkizler
Ne Yazmalısın: “Seni rüyamda görmekten çok daha güzel olan şey ne biliyor musun? Seninle vakit geçiriyorum. Öğle yemeği, sen ve ben…”

Belki de İkizler’in en çok istediği şeylerden biri konu ne olursa olsun lafı dolandırmadan direkt olarak söylemektir. Tabii flört aşamasındayken azıcık flörtleşmek de ister &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabahın köründe uyanıp evden çıkmaya hazırlanırken okuyabileceği kısacık, ama tatlı bir flörtözlük içeren, buluşmanıza kadar seni aklında tutacak bir mesaj onun için birebir.

Yemek yapmayı seven Yengeç
Ne Yazmalısın: “Birlikte güzel bir yemek yapmak ister misin?”

Yengeç’in en sevdiği şeylerden biri de birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı insanlarla yemek yapmak! Eğer seninle gerçekten vakit geçirmek istiyorsa bu mesaja kayıtsız kalması imkansız. Ayrıca sabah ilk işinin onunla bir plan yapmak için harekete geçmiş olman da çok hoşuna gidecek.

İlgi delisi Aslan
Ne Yazmalısın: “Senin gibi birini tanıdığım için ne kadar şanslı olduğuma inanamazsın.”

İltifatı fazlasıyla seven Aslan, en çok da hoşlandığı birinden bir övgü duyduğu zaman mest olur. Bu yüzden, ona harika bir günaydın mesajı atmak istiyorsan mutlaka iltifat dolu bir içeriği olmalı. Bu sayede tüm gün seni düşünecek, tam anlamıyla gönderdiğin mesajı aklından çıkaramayacak. İlişkiyi canlı tutmak için iletişimin daima sıcak kalmasını isteyen Aslan, sabah flörtleşmelerinizden ve uyandığın anda onu düşünüyor olmandan çok etkilenecek.

Çalışkan Başak
Ne Yazmalısın: “Günaydın canım, bugün senin için yapabileceğim bir şey var mı?”

Hizmet odaklı yaşayan, alçakgönüllü Başak, zamanının çoğunu sevdiği insanlara gönderdiği sabah mesajlarında onlara yardımcı olabileceği bir konunun olup olmadığını sorar. İhtiyacı olan birine yardım etmekten fazlasıyla keyif alıp, mutlu olur. Mükemmeliyetçi bir yapısı olduğu için ona yardım etmek istemenden etkilenecek, hatta seni takdir edecek.

Flörtöz Terazi bunu kim demişse yalan demiş biz flörtöz değiliz;d
Ne Yazmalısın: “Sana günaydın mesajı atabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum!”

Büyük bir romantizm hayranı olan Terazi, hoşlandığı ya da flört ettiği kişi başını döndürsün ister. İçten yapılan iltifatlara bayılır, sıkıcı diye düşünülen romantik hareketler ona aşkın var olduğunu kanıtlar, sürekli düşünüldüğünü hissetmek ister. Ayrıca böyle bir mesaj ile flörtleşmeyi ateşlemiş olacağın için emoji koymaktan çekinme!

Gizemli Akrep
Ne Yazmalısın: “Bugün bir planın var mı? Seninle vakit geçirmek istiyorum.”

Akrep, her ne kadar tutkunun burcu olarak tanınsa da zekası ve ruhu ile de sevdiklerinin hayatında var olmak ister. Uygun olup olmadığını sorman, hayatının önemli bir parçası olduğunu, seninle vakit geçirmek için zorlu koşullara başvurmasına gerek olmadığını bilmesini sağlayacak. Öğle yemeği sonrası içeceğiniz bir kahve bile onun için çok özel!

Özgürlüğüne düşkün Yay
Ne Yazmalısın: “Bugün yeni bir sergi başlıyor. Akşam ben gideceğim, sen de gelmek ister misin?”

Flört etmekten hoşlanan Yay, ilişkiye başladığı anda boğulmuş hissetmekten epey korkar. Hem ilgi alanına girecek hem de onu gelmek zorundaymış gibi hissettirmeyeceksin. Yay, karşısındaki kişinin zekasına fazlasıyla değer verir ve derin konularda konuşmaktan keyif alır. Gideceğiniz sergide de gördüğünüz sanat eserleri hakkında değerlendirme yapmak ikinizin de çok hoşuna gidecek.

Hep meşgul olan Oğlak
Ne Yazmalısın: “Bugün yoğun bir gün olacağa benziyor, ama sonrasında senin de boş vaktin olursa görüşelim mi?”

İşine tam anlamıyla aşık olan Oğlak’a günaydın mesajı atabiliyorsan oldukça şanslı biri olduğunu bilmen gerek. Hayatına kimsenin girmesine izin vermez, sabah işleriyle uyanır, ertesi günün planlarıyla uyur. Ayrıca sık sık meşgul ve işiyle ilgilenen biri olduğu için buna saygı duymayacak birini hayatında tutmayacağını da bilmelisin!

Bağımsız Kova
Ne Yazmalısın: “Günaydın, bugün okulda/işte senden faydalanmak isteyenlerin haddini bildirmeye ne dersin?”

Bu mesaj sana biraz soğuk ya da alakasız görünebilir, fakat Kova’nın klasik flörtlü bir mesaja cevap vermeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. İşleri ağırdan almayı, kendine mesafe tanınmasını isteyen Kova, zaman zaman mesafeli ve soğuk olabilir, şaşırma &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Naif Balık

Ne Yazmalısın: “Dün gece hayatımın en tuhaf rüyalarından birini gördüm ve rüyada sen de vardın!”

Duygusal ve zaman zaman flörtöz olan Balık, her ne kadar merhametli, naif ve romantik olsa da bazen buz gibi soğuk biri de olabilir. Kimi zaman çalışırken, kimi zaman evcil hayvanıyla vakit geçirirken hayal dünyasına dalar, sezgileri kuvvetli olduğu için hem rüyalarının hem de hayallerinin gerçek olabileceğine inanır. Bu tarzda atacağın bir günaydın mesajı sonrası mükemmel bir sohbetin başlangıcı olabilir.
Alıntı
________________

Siyah neden gökkuşağında olmak istesin ki,
Gece tamamıyla ona aitken..
Karakalemle gökkuşağı çizmek gibiydi hayatım...
 
Alt 08 Eylül 2021, 08:23   #2
🌱
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
. Bağımsız Kova
Ne Yazmalısın: “Günaydın, bugün okulda/işte senden faydalanmak isteyenlerin haddini bildirmeye ne dersin?”

Bu mesaj sana biraz soğuk ya da alakasız görünebilir, fakat Kova’nın klasik flörtlü bir mesaja cevap vermeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. İşleri ağırdan almayı, kendine mesafe tanınmasını isteyen Kova, zaman zaman mesafeli ve soğuk olabilir, şaşırma &#128578

Tamam mesafeli soğuk olabilir ama
Kendimize de suç ortağı aramıyoruz
Bu da bizi iyice şeyapmış

 
Alt 08 Eylül 2021, 10:02   #3
Standart

Vay alimiyum. Günaydını bulduk, burçlara özeli kaldı

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:18.