IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 4 Post By Gülümse
  • 1 Post By Jayus

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2023, 17:59   #1
Editör
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2024 Yılı Burç Yorumları


Koç ve Yükselen Koçlar

Duygu Demir’e göre 2024 tam anlamıyla Koç burçlarının yılı! Yenilikler, başarılar, güzellikler… Hepsi Koç burcunu bekliyor. 2023’ün yıkıcı değişimlerini geride bırakıp bu kez o yıkıcı değişimlerin üzerine yenilerini inşa etme zamanı. Yani, her şey Koç burçlarının lehine olacak diyebiliriz, çünkü gökyüzündeki enerji Koç burçlarının yanında. Yeter ki adımlar atılsın. Tüm fırsatlar ve şans faktörü Koç burçları ile olacak. Hayallerine kavuşmak için bekleyen Koç burçları doğru adımları atarak, cesur davranarak ve sorumluluk alarak 2024 yılını çok iyi bir şekilde değerlendirebilirler.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Boğa burçları için de 2024 yılı sürprizlerle dolu olabilir. 2022 ve 2023 yıllarının sertliği geride kalabilir ve 2024 bu son iki yıldan daha az çalkantılı geçebilir. Konforun, rahatlığın, bereketin tadını çıkarmak açısından Boğa burçları için 2024, harika bir fırsat. Duygu Demir, Boğa burçlarının elindekinin kıymetini bilip, üzerine eklemek için harekete geçebileceklerini söylüyor. Girişimcilik, uzaklarda iş yapma gibi konular gündemde olabilir, ancak finansal dengesizlikler açısından da dikkatli olmakta fayda var. Büyük değişimler 2026’da olabileceğinden yavaş yavaş süreci değerlendirmek, geçişi kolaylaştırabilir. Arkadaşlık, iş ilişkileri gibi konularda birtakım durumlar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde dengeyi korumak ve hakkaniyetli davranmak önemli.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burçları için de 2024 yılında çok şanslı dönemler olabilir. Fırsatlar çoğalabilir, akademik atılımlar, girişimler, yurtdışı bağlantıları gibi konular gündemde diyebiliriz. Gökyüzünde destekleyici bir enerji hakim olacak ve özellikle yeni insanlar tanıma, yeni bağlantılar kurma, derneklere, vakıflara katılma gibi sosyal çevreyi genişletmeye yönelik adımlar bu dönemde ön planda olabilir. Duygu Demir’e göre bu süreçte hayat, İkizler burçlarına ‘hep ileriye’ diyebilir, ancak temkinli davranmak ve olası hayal kırıklıklarına karşı hazırlıklı olmak önemli. Yılın son çeyreği İkizler burçları için biraz enterasan geçebilir, o nedenle doğru kararlar almak kritik bir öneme sahip.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Astrolog Duygu Demir’in söylediğine göre 2024 yılında mutluluğu en çok hak eden burç: Yengeç! Yengeç burçlarının yaşadıkları zorluklar, verdikleri mücadeleler artık geride kalabilir. Sakin, yavaş ama etkili bir ilerleme, ‘hayallerimin peşinden gidiyorum’ enerjisi hakim olabilir. Kariyer alanında fırsatlar, mesleki gelişmeler ön plana çıkabilir, bu nedenle bu süreci değerlendirmek ve harekete geçmek çok önemli. Ev içinde değişimler, taşınma, medeni hal değişimi gibi yeni durumlar da gündeme gelebilir. İlişkilerde denge yaratma teması, yılın son evresinde açığa çıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Şanslı burçlardan biri de bu yıl Aslan olabilir, en azından yılın son çeyreğine kadar… İlişkilerde tutku dolu bağlar Aslan burçlarını bekliyor. “Biz hiç kopmayalım, güçlü bağlar kuralım” enerjisi Aslanlar ile olabilir. Ama aynı zamanda bu, tartışmaları, gerginlikleri de beraberinde getirebilir, dikkatli davranmak da fayda var. Ayrıca, çıkar ilişkilerini başarılı bir şekilde yönetmek de akıllıca olabilir, alenen düşmanlıklar, rekabetçi girişimler ön plana çıkabilir. Ve bunların etkisi 2026’da da hissedilebilir. Büyük düşünmek Aslanlar için önemli. Hayal kurmakla ilgili temalar, daha çok seyahat etme, yeni eğitimler, spiritüel alanda besleyici çalışmalar gibi konular ön planda olabilir. Yılın son zamanları, özellikle sağlık ve finans alanlarında zorlayıcı geçebilir.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bu yıl biraz daha rutininde giden ve konforun tadını çıkarttığınız bir yıl olabilir. İş alanında yönetme becerilerinizle, liderlik vasıflarınızla, sağlığınıza özen göstermekle, günlük akışınızdaki rutinlerle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Finansal anlamda birlik gücünden faydalanmak size iyi gelebilir, eşinizle ortak bir hesap yapmak, aileden destek almak, kredi desteği ve benzeri iş birlikleri olabilir. Uzun vadede yapmak istedikleriniz için sakin ve yavaş bir şekilde ilerleyecek adımlar atmak isteyebilirsiniz. Meslek, kariyer anlamında çok fırsatlar gelebilir, iş aramak, değiştirmek, yeni anlaşmalar yapmak gibi temalar için gökyüzünün enerjisi yanınızda olabilir. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlayabilir, varolan ilişkinizde sorunlar açığa çıksa da devamında çözümlerin de ön planda olacağı dönemler yaşayabilirsiniz. Eylül ayı ilişkiler açısından biraz dağınık geçebilir. Ama yılın geneli daha rahat olabilir. Duygu Demir’in dediğine göre 2024, Başaklar’ın yılı değil ama 2025 öyle olacak.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Kabuk değiştirme zamanı geliyor Teraziler için. Hayattan beklentileriniz değişebilir, tavrınız, dış görünüşünüz değişebilir. Bir değişim ve dönüşüm söz konusu olabilir, bazı alışkanlıklar geride kalabilir. Daha sağlam bir gelecek inşa etmek için 2024 yılı değişimlerin zamanı olabilir. Ortaklıklar, yeni bir ilişkiye başlamak, devam eden ilişkiyi daha ciddi bir aşamaya getirmek, belki de evlilik yolunda ilerlemek gibi konular gündeme gelebilir. Finansal anlamda ailenin kaynaklarından yararlanma söz konusu olabilir, ortaklıklar, partnerin kaynakları, krediler gibi destekler önemli. Talep ederseniz, hayat size verebilir. Yurtdışı ile ilgili işler de ortaya çıkabilir, büyümeye, ticari gelişmeye yönelik bir yıl bekliyor olabilir Terazi burçlarını.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Bu sene Akrepler için ‘oh be’ deme zamanı olabilir. Sancılı geçen dönemlerden sonra, küllerden yeniden doğma zamanı denilebilir. Ev ve aile hayatına daha fazla odaklanmak isteyebilir, tutku ile ilişkilerinize sarılabilirsiniz. Çalışma temponuzu artıracak bir döneme girebilirsiniz, iş ortamınızda ilişkileri yönetmek önemli. Kontrol dışı durumlar yaşayabilirsiniz, bazen akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. “Akışa güveniyorum” enerjisi sizinle olabilir, bunu söylemek bir Akrep için zor olsa da akışa güvenmeyi deneyebilirsiniz. Harici finansal kaynaklar sizi daha fazla besleyebilir, istemeyi bilirseniz karşılığını alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar

Yaylar için güzel dönemler ufukta. Bereketli, hareketli günler geliyor. Kendinizi ortaya koyduğunuz, iletişim odaklı işlerin içerisinde olduğunuz, medyada yer aldığınız, ticari anlaşmaların içine girdiğiniz zamanlar geliyor olabilir. Yıl boyunca besleyici enerjiler sizinle olarak etkisini hissettirebilir. Çocuk isteyenler için bereketli, doğurgan bir evre. Risk almak istediğiniz, maceralara atılmak istediğiniz bir evre başlayabilir. Sportif olarak da güçlü kılabilir bu enerji sizi. Kabuk değiştirme evresi yaşayabilirsiniz; yeni insanlarla tanışıp, bazı insanları hayatınızdan çıkaracak olabilirsiniz. Çok risk almadan elinizdeki işi büyütebilir, işten iş, paradan para kazanabilirsiniz. Bereketli, para kazanacağınız dönemler kapıda. İlişkileriniz için de tam bir aşk dönemi. Hareketli, mutlu, heyecanlı hissedeceksiniz diyor Duygu Demir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Sonunda bir oh be diyen Oğlaklar için güzel zamanlar geliyor. Artık daha fazla destek alacağınız bir dönem olabilir, tek başınıza bir şeyleri halletmeyi bırakabilirsiniz. Finansal anlamda kendinizi güçlü kılacak hamleler yapabilirsiniz, maddi anlamda hırslı olduğunuz bir döneme girebilirsiniz. Ev ve aile düzeni konusunda da güçlenebilirsiniz. Ev satın alma, evlenme, evi değiştirme gibi konular gündemde olabilir. Evi değiştirme teması baskın. Mesleki olarak da kabuk değiştirebilirsiniz. İşinizi, sektörünüzü ya da iş yapış şeklinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Kovalar için enteresan ve güçlü bir yıl! Artık kendinizi merkeze alacak, hırsla adımlar atacak, güçlü ilerleyeceksiniz. Aklınıza yatanları gerçekleştirmeye başlayacaksınız. Bu sene güçlenip kendinizi daha net ifade edecek, 2025’te biraz daha durağan olaylar görecek ama 2026’da harika şeyler ile karşılaşacaksınız. İletişim odaklı konularda bu yıl başarılar elde edebilirsiniz, iyi işler ortaya çıkarabilirsiniz. Yurtdışına gidebilir, online eğitimler alabilirsiniz. Ev, yuva, aileden bereket var. Alım-satım işleri olabilir. İlişkinizin, aşkın tadını çıkarabilir, çokça seyahat edebilirsiniz. Alternatifleriniz bol olabilir. Ama paranızı çarçur etmemek için de dikkatli davranmalısınız.

Balık ve Yükselen Balıklar

Balık burçları için toparlama ve temizleme evresi olabilir 2024 yılı. Günlük akışın içinde kaybolmak yerine, uzun vadede ne istediğinize, beklediğinize odaklanın, o zaman harika işler açığa çıkarabilirsiniz. Kimim, ne istiyorum gibi konulara odaklanın. Hayatınızın kontrolünü ele alırken, finansal anlamda da doğru hamleleri atabilirsiniz. Güçlü adımlar atmak için fırsatlarınız olacak. Kaçmayın ve adım atın diyor Astrolog Duygu Demir. Aile içinde ortak miras ya da ortak kaynaklar konusunda haksızlıklar olabilir, hakkınızı aramak zorunda kalabilirsiniz. Ama temkinli olarak dengenizi koruyabilirsiniz.

...

Sonuç olarak her burcu bekleyen sürpriz birtakım gelişmeler olabilir. Burçların ötesinde ülkemiz ve hatta dünyamız için de pek çok gelişme ile karşılaşabiliriz. Daha fazlasını merak ediyorsanız Astrolog Duygu Demir’i sosyal medya hesaplarından takip edebilir, YouTube kanalındaki Yeni yılda tüm burçları neler bekliyor? | 2024 genel burç yorumları videosunu izleyebilirsiniz

ALINTI
Alisa, She, gLow ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
________________

 
Alt 31 Aralık 2023, 22:07   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hadi hayırlısı

________________






H u z u r . . .
 
Alt 03 Ocak 2024, 10:26   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sonunda bir oh be diyen Oğlaklar için güzel zamanlar geliyor.

Gelsin artık.

________________

~ E & B ~
 
Alt 03 Ocak 2024, 11:44   #4
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hayallerimin peşinden gidiyorum’ enerjisi hakim olabilir.

Olsun yaa artık evet.

-ArVeLeS- bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 
Alt 04 Ocak 2024, 02:51   #5
Standart

Gülümse koç burcu ne güzel şeyler söylemiş Allah'ım inanıyorum İnşallah o güzel şeyler bizi de bulur 2024 de inşallah köşeyi döneriz gerçi hep evin köşesine dönüyorum ama inşallah bu sene köşeye döneceğiz 😃😃

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38.