IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2023, 22:51   #1
Editör
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 4-11 Aralık Haftası Burç Yorumları


Koç; Güneş, Yay burcundaki Merkür ve Mars, seyahat ile ilgili dokuzuncu evinizi etkinleştiriyor. Harekete geçmek için cesaretli hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili 10'uncu evinizde geri giden Merkür'ün etkisi ile tartışmaların değil stratejinin zamanı geldi. Hafta boyunca mottonuz: Madden manen duygusal olarak kazabileceğinizi hissettiğiniz her şey için savaşın, kazanacaksınız.

Boğa; Yay burcundaki Güneş, dönüşümle ilgili sekizinci evinizi harekete geçiriyor. Sizleri pek çok konuda harekete geçiriyor bu hafta gökyüzü. Sabit bir burç olarak değişim, serbest kalma ve karşılıklı bağımlılık konusunda çoğu kişiden daha fazla zorlanırsınız, ancak şimdi her zamankinden daha güçlü hissedecek, dönüşecek; hedeflerinizi, duygusal konuları, yüksek bir farkındalık ile ele alabileceksiniz. Hafta boyunca mottonuz: Güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır. Bu ay kimlerin kalbinizde yer almasına kimlerin tamamen yaşamınızdan ve kalbinizden çıkması gerektiğine karar vererek uygulayacaksınız.

İkizler; Yay burcundaki Güneş, ortaklıklar eviniz de etkili. Doğum haritanızda yedinci evin odak noktası romantik ilişkiler ve evlilik sözleşmesidir, zihinlerin buluştuğu işbirliği potansiyelinin yeşerdiği evdir. Hırsla yaptığınız hataları şifalandırmak için özür dilemeli, hatalarınızı ortadan kaldırmak için var gücünüz ile harekete geçmelisiniz. Bu hafta boyunca mottonuz: “Hayatımızdaki her insan içimizdeki bir dünyayı temsil eder, muhtemelen onlar gelene kadar doğmamış bir dünyayı temsil eder ve ancak bu buluşmayla yeni bir dünya doğar.' ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise ifşalara dikkat.

Yengeç; Yay burcundaki Güneş ve Mars, çalışma, günlük işler, ev hayvanları ile ilgili altıncı evinizi harekete geçiriyor. Ay tarafından yönetilen bir burç olarak, hizmeti genellikle başkalarına borçlu olduğunuz, ancak kendinizi hak etmediğiniz bir şey olarak çerçevelersiniz bu duygulardan arınmaya teşvik ediyor gökyüzü sizleri. Bu kadar yeter. Bedeniniz, duygularınız, sınırlarınız, nasıl verdiğinizin, aldığınız ve yanıt verdiğinizin temelini oluşturur. Ayın sonunda burcunuzda dolunay varken, istediklerinizi elde etmek için her şeye hizmet etmek için hareket geçmek adına zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Hafta boyunca mottonuz: 'Kendimizde yaptığımız her küçük olumlu değişiklik, geleceğe olan güvenimizin karşılığını bize verir.' olmalı.

Aslan; Yay burcundaki gezegen kümesi, yaratıcılığın, zevkin ve içinizdeki çocuk Aslan'ı temsil eden doğum haritalarınızda beşinci evinizde etkili. Yay enerjisi üstünlük aramak ve cevabı bulmakla ilgili olduğundan, sizi bu ay kanıtlama ihtiyacından ziyade ilk ihtiyaç olan yerden sevgiden yanılgılarınızı görüp kabul ederek gelişime teşvik ediyor. Harekete geçin. Şimdi sizlere soruyorum: Yargılamayı öğrenmeden önce neyi seviyordunuz? Sevdiğinize sahip çıkmak için harekete geçmeniz için son fırsat. Ayrıca iş hayatınızda ilk önce hangi değeriniz vardı? Herkes kafanızı bu kadar kolay karıştırıyorsa buna neden izin verdiniz? Hafta boyunca mottonuz: Bir şeyin yaratılması zekâyla değil, içsel zorunluluktan hareket eden kalbin içgüdüsüyle gerçekleştirilir. Yaratıcı zihin sevdiği için mücadele eder ve kazanır.

Başak; burcundaki güneş ve Mars, kökleriniz, ailenizi temsil eden dördüncü evinizi etkiliyor. Çok azımız çocukluğumuzda ihtiyaç duyduğumuz şeyleri elde ettik fakat hiçbir zaman geç kalmayız ve her zaman yapılacak bir şeyler vardır. Kendinize içinizdeki çocuğa sahip çıkma zamanı ve bu enerji size kendi içinizde bir yuva yaratmanın kapısını da açıyor. Sizi köklü hissettiren şey nedir? Sizi, mutlu, özgür hissettiren şeyler nelerdir? Gökyüzü bize her ikisi için de yaratıldığımızı, köklerin yapılanacağını vurgularken, kendinizi sevin, affedin ve içinizdeki çocuğa sahip çıkarak ilerleyin.

Terazi; Gökyüzü bu hafta doğum haritalarınızda üçüncü iletişim ile ilgili konularda etkili enerjileri barındırmakta. Hiçbir konuda lafı dönüp doluşturmadan doğrudan olmanın faydalarından yararlanabilirsiniz. Açıklık şefkattir ve bu ay doğruyu söylemek şirin ve hoş görünmekten daha önemlidir. Hafta boyunca her konuda “Dürüstlük en iyi politikadır, tek çıkış yolu daha derindedir: Varoluşla samimi bir yüzleşme baş döndürücüdür, özgürleştiricidir.” Dürüst ol, derine in ve özgür ol. Bunu yaptığınız anda iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana.

Akrep; Yay burcundaki Güneş ve Mars, zenginlik, maddi değerle ilgili doğum haritanızda ikinci evinizi etkiliyor kazanımlar ile ilgili hedeflerinizi yeniden yapılandırmanız için harekete geçiriyor sizleri. Bu günlerde sevgiyle, tehlikeyi de arzuyla birleştiriyorsunuz ama bu hafta gökyüzü enerjileri altında güvende hissetmek için kendinize ve sevdiklerinize inanma cesaretinde bulunabilir misiniz? İş hayatınızda da aşk hayatınızda da büyük bir dönüşüm enerjisi sizleri karşılarken net olmalısınız.

Yay;
Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Yaylar! Bu ay Güneş'in, Mars'ın ve Merkür'ün burcunuzda hareket etmesinin etkisi ile güçlenirken, enerjiniz dönüşüyor. Sıra dışı olanı keşfetmenizin tam zamanı, bu enerji sizi gerçekliğe bağlı tutar. Bu enerjileri kapasitenizi ve tamamlama arzunuzu dürüstçe düşünmek için yeni ayın gücünü kullanın. Şimdilik bir “hayır”, ileride büyük bir başarıya katkıda bulunabilir. 31 Aralık'ta yönetici gezegeniniz Jüpiter ileri hareket ettiğinde, rüzgârı arkanızda hissedecek ve şansın bir kez daha sizden yana olduğunu en derin hali ile hissedeceksiniz.

Oğlak; Güneş ve Mars, gizli ve açık düşmanlıklar iç benliğiniz ile bağlantılı kendini sabote eden 12. eviniz de Oğlak burcunda karanlık bir enerjinin etkisini vurguluyor. Neyin arkasında saklanıyorsunuz? En parlak yıldızın en karanlık köşenizde parlaması ve Merkür'ün burcunuzda geri gitmesi ile hayatınızı yeniden yapılandırmak özgürleşmek sağlıklı kararlar almak için harekete geçme zamanı. 12. ev, dünyalar arasındaki, geçmişin yükü ile doğmak üzere olanın arasındaki eşiktir. Bilinçaltı, bilinçüstü sizi siz olmaktan alıkoyan örümcek ağlarını temizleyin ve yepyeni bir sayfa açmaya hazır olun.

Kova; Yay burcundaki güneş, Mars ve Merkür, toplulukla ilgili 11. eviniz Kova burcunda ilerliyor. İletişime önem vermeli yanlış anlaşılmaları hata yapan yakınlarınızı uyandırmayı ve gerçek olanla yüzleştirip iyileşmeler için harekete geçirmelisiniz. “Ağ oluşturmak daha fazla insanı tanımakla ilgilidir. Bağlantı kurmak insanları daha fazla tanımakla ilgilidir.” Aradaki fark niyettir; ağ oluşturma bir adım öne geçmeyi, bağlantı ise bir adım daha yaklaşmayı ister; merdiven mi köprü mü? Bu haftaki mücadeleniz düşünüp durmak değil harekete geçmek olmalı.

Balık; Yönetici gezegeniniz Neptün, bu hafta kariyer ve toplumsal algıyla ilgili 10. evinizdeki Güneş, Mars ve Merkür, Yay burcunda kare açı yapıyor. Kareler zorluklar yaratır ve çakmaktaşının ateşe çarpması gibi bu da durgunluk ile aydınlık arasında yaşar. Okçunun okları altında hangi hedeflerinizi gerçekleşebileceğinize odaklanın. İş ve özel yaşamınız yeniden yapılanıyor. İçgüdülerinize güvenin ve cesaretinizi hiç kimsenin kırmasına izin vermeyin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 
Alt 04 Aralık 2023, 23:36   #2
Editör
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hayret Akrep iyi yorumlanmış

________________

Insan Bir Kez ÖLÜR Ben Bin Kez ÖLDÜM !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18.