IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2023, 13:09   #1
Editör
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Aşk Hayatına Dair Günlük TAROT Yorumu

KOÇ BURCU: Aşıklar kartıyla günün romantik burcu olan koç burcu aşk hayatında bir karar alma aşamasında olabilir ve bu konuya dair bir takım korkulara sahip olabilir ama duygularını dinlemekten korkmaması gerekiyor.

BOĞA BURCU: Kılıç Prensi kartıyla aşk hayatına dair netleşmek isteyen ve bir takım sorgulamalarda bulunan boğa burcu yine kalbine yenilip tutkularının peşinden gidecek gibi duruyor.

İKİZLER BURCU: Kupa Kraliçesi kartıyla duygularının yoğunluğu artmış olan ikizler burcu hayatına gelip gücü ve tutkusuyla onu hayallerine ulaştıracak kişinin gelmesini bekliyor.

YENGEÇ BURCU: Kupa İkilisi kartıyla var olan ilişkisiyle alakalı bir takım ikilemlerde kalan yengeç burcu geçmiş gönül yorgunlukları yüzünden biraz tedbirli davranıyor gibi ancak karşısındaki kişi onun ruh eşi diyebiliriz.

ASLAN BURCU: Tılsım Üçlüsü kartıyla şu an çalışma hayatına odaklanmış olan Aslan burcunun, doğru zamanda ona layık olan kişinin kendisini bulacağına ve aşkını ona kanıtlayacağına olan inancı tam gibi duruyor.

BAŞAK BURCU: Tılsım Kralı kartıyla tamamen maddi hayatına odaklanmış duran Başak burcu aşk hayatıyla ilgili çok da aktif olmayı düşünmüyor gibi, kaderinde birisi varsa olur yoksa olmaz mantığıyla davranıyor.

TERAZİ BURCU: Ermiş kartıyla aşk hayatında geriye çekilmiş bir halde bazı kararlar vermeye çalışan Terazi burcunun ikilemleri ve geçmiş yorgunlukları onu karşısındaki kişiden ya da aşk konularından uzakta tutuyor.

AKREP BURCU: Tılsım Şövalyesi kartıyla karşısındaki kişiden artık somut adımlar bekleyen Akrep burcu ilişkide ciddileşmek için doğru zamanın geldiğine inanıyor.

YAY BURCU: Asa Sekizlisi kartıyla yüksek oranda iletişim arzusunda olan Yay burcu bir takım endişelere sahip olsa da bugün aşkta ve romantik ilişkilerde yüzü gülenler arasında gibi duruyor.

OĞLAK BURCU: Güneş kartıyla geçmişindeki tüm hata ve kırgınlıklardan ders alıp onları iyileştirme sürecine giren Oğlak burcu deyim yerindeyse kendine yepyeni bir dünya kurma ve bu dünyaya öyle herkesi almama niyetinde.

KOVA BURCU: Ay kartıyla var olan ilişkisine dair bir takım endişeleri olan Kova burcu artık bir önceki süreci tamamlayıp yepyeni ufuklara doğru yola çıkmanın daha mantıklı olacağını düşünmekte gibi duruyor.

BALIK BURCU: Tılsım Şövalyesi kartıyla bazı konularda ciddileşme evresine giren balık burcunun kafası fazlasıyla karışmış durumda, özgürlüğünden taviz vermek istemeyen balık burcu ciddi adımlar atmak noktasında epey kararsız duruyor.

...
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:46.