IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2023, 13:20   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu burçların aşkları ömürlük oluyor!

Akıllarından ayrılık hiç geçmiyor! İşte birbirleri için yaratılan burçlar


Aşkta muhteşem uyumu yakalayan burçlar...

Astrolojideki bazı burçlar aşkta muhteşem uyumu sağlayarak çok mutlu ve tutkulu bir beraberlik yaşıyor.

ASLAN-KOVA
Aslan ve Kova, benzersiz ve heyecan verici bir bağlantıyı paylaşıyor. Kendine güvenen ve karizmatik Aslan burcu, Kova'nın eksantrikliğine ve bireyselliğine çekilir. Kova, Aslan'nın sıcaklığına ve liderlik özelliklerine hayrandır. Her iki burcun da güçlü bir kendini ifade etme duygusu ve yaratıcılığa değer vermesi, bağlantılarını dinamik ve ilham verici kılıyor.

BOĞA-AKREP
Boğa ve Akrep, karşılıklı yoğunlukları ve sadakatleri nedeniyle derin bir bağı paylaşırlar. Boğa, Akrep'in gizemli ve tutkulu doğasını takdir ederken, Akrep Boğa'nın sarsılmaz kararlılığına hayrandır. Her iki burç da sadakat ve güvene değer vererek aralarındaki bağı sağlam ve dayanıklı kılar. Birlikte, güçlü ve dönüştürücü bir ortaklık oluştururlar.

KOÇ-TERAZİ
Ateşli ve iddialı burç Koç, diplomatik ve uyumlu burç Terazi ile doğal bir denge bulur. Her ikisi de bağımsızlığa değer verir ve adalet duygusuyla hareket eder. Koç, tutku ve heyecan sağlarken Terazi, ilişkiye denge ve uyum getirir. Zıt nitelikleri birbirini tamamlayarak derin ve dinamik bir bağ oluşturur.

YENGEÇ-BALIK
Yengeç ve Balık, hem derinden duygusal hem de sezgisel işaretlerdir. Sözlere ihtiyaç duymadan birbirlerinin duygularını anlarlar. Yengeç, Balık'ın hayalleri ve yaratıcılığı için besleyici ve destekleyici bir ortam sağlarken, Balık, Yengeç'in duygusal ihtiyaçlarına empati ve anlayış sunar. Birlikte, bağlarını güçlendiren derin bir duygusal bağ oluştururlar.

İKİZLER-YAY
İkizler ve Yay hem maceracı hem de entelektüeldir. Öğrenmeye ve yeni fikirleri keşfetmeye yönelik ortak sevgilerine dayanan derin bir bağları vardır. İkizler ilişkiye esneklik ve uyum sağlarken Yay coşku ve bilgi açlığı sağlar. Bağlantıları teşvik edici bir ortaklık oluşturur
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:52.