IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2023, 11:43   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burç Gelinliğini Giyip Eski Sevgilisinin Düğününü Basar?

Haberlerde, Youtube’da hatta Instagram’da bile görmüşsünüzdür. Güney Afrika’nın Benoni şehrinde bir kadın gelinliğini giyiyor, eski sevgilisinin nikahını basıyor. Hayli ilginç olan bu anlar, törene gelen konukların telefon kayıtlarıyla sosyal medyada yayılıyor. Davetliler gelinin nikah basma girişimini hayretle karşılarken, damat eski kız arkadaşını sakinleştirmeye çalışıp düğünü terk etmesi için ikna etmeye çalışıyor. E doğal olarak paylaşılan video viral olurken, gelin de kahraman ilan ediliyor.



Peki hangi burç böyle bir çılgınlık yapma potansiyeli taşıyor? Aklınıza ilk olarak yediği kazığı asla unutmayan, öç alacağı günü aylar yıllar öncesinde hesaplayan, sınırları zorlayan Akrepler gelebilir. Fakat yanıldınız. Stratejik Akrepler, intikam için olsa bile asla bu şekilde kendilerini göstermezler. Planlarını en ince ayrıntısına kadara düşünüp, her şey hazır olduğu anda intikamını soğuk servis yapar.



Fakat geçmişte takılı kalan, hafızasına format atamayan, duygularına göre karar veren Yengeçler, sandıkta beklettikleri gelinliklerini giyip eski erkek arkadaşının düğününü basma potansiyeline sahipler. Bir kere kendilerini kontrol etmez, sezgilerini dinlerler. Akıllarına eseni, damarlarında hissettiklerini anında eyleme dökerler. Önce kendini düşünür, anında savunmaya geçerler. Ellerindeki son kozu kullanıp, bastığı düğünü mahvetmek için ellerinden gelen hiçbir şeyi esirgemezler.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:10.