IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2023, 11:41   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hangi Burçlar Yeni İlişkide İlk Adımı Atamıyor?

Yeni bir ilişkiye başlamak için ilk adımı atmak birçok insan için zordur. Kimse reddedilme ya da yanlış anlaşıldığının yüzüne vurulması gibi bir tepkiyle karşılaşmak istemez. Bazı insanlar ikili ilişkiler konusunda girişken ve rahat olsa da kimi burçlar ilk adımı atmaya cesaret edemez. Bunun çeşitli sebepleri vardır. Gurur, çekinme, reddedilme kaygısı, ortam, utangaçlık gibi nedenlerle hoşlandığı kişiye açılamazlar. Yengeç, Boğa ve Aslan’dan oluşan bu burçların gerekçelerini inceleyelim.

Yengeç


Sevdiklerine düşkünlüğüyle bilinen ve onlar için her şeyi feda eden Yengeçlerin ilişkiler konusunda bir çizgisi vardır. Çekingen olmalarından ötürü yeni bir aşk için ilk adımı atamazlar. Reddedildikleri takdirde kırılmaktan korkarlar. Olur da gaza gelip karşı tarafa açıldıklarını düşünün. “Ben seni arkadaş olarak görüyordum, ilgimi yanlış anlamışsın” gibi klişe bir tepki almaları onlar için çok gurur kırıcı olacaktır. Aslında hisleri kuvvetli olduğu için karşı tarafın ona olan ilgisini sezmekte ustadırlar ancak hoşlandığı kişi çeşitli sebeplerden teklifini reddedebilir. Mesela onu seviyor olsa da hayatında biri vardır veya mantık olarak ilişkilerinin yürümeyeceğini düşünüyordur. Bazen de ciddi bir ilişkiye hazır değildir ya da ailevi sebeplerden ötürü size daha fazla yaklaşamıyordur. Dolayısıyla Yengeç burcunun ilişkinin fitili yakmasını beklemeyip siz harekete geçin, o zaten size olan ilgisini bir şekilde belli etmiştir.

Boğa


Ağır hareket etmesiyle bilinen Boğalar ilişkiler konusunda da ağırdır. İçe dönük yapısından ötürü birliktelikte ilk adımı atması zordur. Sadık bir sevgili, romantik bir aşıktır, aynı zamanda sahiplenici ve kıskançtır ama ilişkiyi bir zahmet onun başlatmasını beklemeyin. Aslında hoşlandığı kişiye olan ilgisini belli eder, bir arada olmak için uygun atmosfer yaratmaya çalışır, koşulları zorlar ama bunun çok ötesine geçemez. Ona biraz yardımcı olmaya ne dersiniz? Size olan sevgisinden emin olduktan sonra onu baş başa bir akşam yemeğine davet edin. Sohbet koyulaştıktan sonra ona yakınlaşarak ilişkiyi başlatabilirsiniz. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Sevdiğine tutkuyla bağlı olan Boğalar, sizin için ideal ve tutkulu bir aşık olacaktır. Sakin görüntüsünün aksine cinsellikte aktif olup sizi tatmin etmek için elinden geleni yapacaktır.

Aslan


Kendisine olan güveni şüphe götürmeyen Aslan burçlarının da ilişkiler konusunda zaafları vardır. Yeni bir aşka yelken açma süreci onlar için sancılı bir süreçtir ve ilk adımı atacak kişi olmak istemezler. Onların gerekçesi utangaçlık veya içe kapanıklıktan ziyade gururdur. Karşı tarafa açıldığında reddedilirse üzülüp, incinmez ama fena halde gururu kırılır. Egosunun okşanmasından hoşlanan Aslanlar için bu hiç hoş olmayacak bir durumdur. Dolayısıyla en iyisi ilk karşı tarafın harekete geçmesi diye düşünürler. Yüce gönüllü olan bu burcun kendine has bir çekiciliği vardır. Sizin ilginizi sezdiklerinde onlar da sevgisini belli eder. Zaten aşkına karşılık göstermeyen birini etkilemek için uğraşmaz, başka adaylara yönelirler. Hislerinden emin olduktan sonra ilk adımı siz atarak aşka start verebilirsiniz. Aşkınıza olumlu yanıt aldıktan sonra zaten çok eğlenceli bir ilişkiye adım atmış olacaksınız.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:45.