IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2023, 11:41   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Peki Güneş’ in Koç Burcundaki Seyahatinin Yükselen Burçlara Etkisi Neler?

Yükselen Koç: Önümüzdeki günler girişimlerini ve sağlığını ön plana çıkaracak gibi görünüyor. Kendini öz güvenle ve cesaretle ortaya koyabildiğin, planlarını tamamladığın, projeler için kararlı bir şekilde harekete geçebileceğin ve var olan koşullarını koruyabilmek adına bütün gücünü kullanabileceğin günler kapıda! Hayat dinamiklerini bir düzene sokabilir; ikili ilişkilerini, kariyer ve ev hayatını dengeleyerek baharla birlikte yeni bir döngüye merhaba diyebilirsin. Ancak bu süreçte sağlığına dikkat etmeli ve hızlı hareket etmemeye, yüksek öz güven ve hırsla riskli kararlar almamaya özen göstermelisin!

Yükselen Boğa: Önümüzdeki günlerde iç dünyana bir yolculuğa çıkabilir, derinlerindeki öz güveni keşfetmek için harekete geçebilirsin. İnsanları koruma, şifalandırma gibi evrensel konulara daha çok eğilmek isteyebilir, yardıma muhtaç kişiler için aksiyon alabilirsin. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir dönem. İnancına göre dini ritüellere ağırlık verebilirsin. Ancak kontrolünün dışında gelişebilecek olaylar karşısında iradeni kaybetmemeye ve düşünmeden hareket etmemeye özen göstermelisin!

Yükselen İkizler: Önümüzdeki günlerde arkadaş veya mesleki grupların içerisinde aktif olabileceğin bir dönem seni bekliyor. Sosyal çevrende adeta bir lider gibi coşkuyla hareket etmek isteyebilir, öz güvenle kendini ortaya koyabilirsin. Girdiğin ortamlarda insanlarla çabucak kaynaşabilir, yeni arkadaşlar edinebilir, ilişki kurabilir ve geleceğe yönelik hedeflerin için aksiyon alabilirsin. Şimdiye kadar geçirdiğin hazırlık sürecinden sonra artık planların için kendini ortaya koyma zamanı! Ancak bu esnada kontrolünü kaybetmemeye, içindeki kıpırtı ve baharın getirdiği coşkuyla yanlış adımlar atmamaya özen göstermelisin!

Yükselen Yengeç: Önümüzdeki günler, kariyer hayatınla ilgili yeni atılımlar yapabileceğin bir dönem gibi görünüyor. Kendini üstlerine ispatlayacak gücü içinde bulabilirsin. Çalışmıyorsan bu süreçte işe başlaman mümkün. Eğer çalışıyorsan geçirdiğin hazırlık sürecinin tamamlanmasıyla planlarını hayata geçirebilir, heyecan ve coşkuyla çaba sarf edebilirsin. Çevrende, ikili ilişkilerinde ve ev hayatında dengeleri kurabilir, hayat dinamiklerin için aktif bir şekilde kendini ortaya koyabilirsin. Ancak otorite figürlerine karşı yüksek öz güvenle rekabete girmemeye, işinle ilgili kendini ortaya koyarken kontrolsüzce hareket etmemeye özen göstermelisin!

Yükselen Aslan: Önümüzdeki günler uluslararası konuların hareketleneceği günler gibi görünüyor. Yurt dışında öğrenim görmek için girişimlerde bulunabilirsin. Eğer çalışıyorsan dış ticaretle ilgili gelişmelerle mücadele etmen gerekebilir ve var olan koşullarını muhafaza etmek için çaba sarf edebilirsin. Yeni bir kişisel gelişim çalışmasına katılmak isteyebilir, bir takım eğitimler alabilmek için başvurularda bulunabilirsin. Sosyal medyada kendini rahatlıkla kendini gösterebilirsin. Hayata dair görüşlerini aktarmak için coşkuyla kendini ortaya koyabilirsin. Ancak bu esnada yüksek öz güvenin getirdiği cesaretle yanlış ifadelerde bulunmamaya özen göstermelisin!

Yükselen Başak: Önümüzdeki günlerde ortaklı paylaşımlarının gündemine oturacağı bir dönem gibi görünüyor. Eşin veya ortağından gelen maddi kaynaklar için çaba sarf edebilir, var olan koşullarını koruyabilmek adına bir takım girişimlerde bulunabilirsin. Emeklilik maaşı gibi bir dış kaynaktan ödeme almaya başlayabilirsin. Veya vermiş olduğun bir borcun geri ödenmesiyle gelir-gider dengeni kurabilir, bunun verdiği rahatlıkla harcama yapabilirsin. Ancak önümüzdeki bu süreçte kontrolsüz ve hesapsız alışverişlerde bulunmamaya özen göstermelisin! Ayrıca okült konularla ilgilenmek ve kendi psikolojinin derinlerine inmek için uygun günlerdesin.

Yükselen Terazi: Önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerinde oldukça heyecanlı başlangıçlar ön plana çıkacak gibi görünüyor. Eşinle olan ilişkinde kendini son derece öz güvenle ortaya koyabilirsin. Heyecan ve coşkuyla birlikteliğinize hareket getirmek için girişimlerde bulunabilirsin. Yeni bir ortaklık için aksiyon alabilir veya var olan ticari koşullarını koruyabilmek adına efor sarf edebilirsin. Bu süreçte muhatap olduğun kişileri harekete geçirebilir ve onlara ilham vererek başlangıçlar yapmaları için destek olabilirsin. Ancak her türlü ikili ilişkide kontrolsüz veya bencilce ifadelerde bulunmamalı, düşünmeden hareket ederek risk almamaya özen göstermelisin!

Yükselen Akrep: Önümüzdeki günlerde çalışma ortamını ve sağlığını ilgilendiren konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. İş yerinde yeni bir proje için aksiyon alabilir, inisiyatif alarak hızlı kararlar alabilirsin. Çalışma arkadaşlarına ilham vererek onlara öncülük edebilir ve üstlerinin takdirini toplayabilirsin. Sağlığına yeniden dikkat etmek adına kararlı bir şekilde planlama yapabilir ve diyetine dikkat edebilirsin. Spora başlamak için oldukça uygun günler. Ancak ev ortamın veya iş yerinde rekabet içinde olmamaya, kontrolsüz girişimlerde bulunmamaya ve spor yaparken kendini aşırı zorlamamaya dikkat etmelisin!

Yükselen Yay: Önümüzdeki günlerde aşkla ve çocuklarla ilgili konuların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Sosyal hayatında kendini güven ve samimiyetle ortaya koyabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkin yoksa yeni bir aşk kapını çalabilir! Eğer bir ilişkin varsa sevgini daha rahatça gösterebilir, ilişkini hareketlendirmek için yeni planlar yapabilirsin. Çocuklarınla eğlenceli vakit geçirmek için bir takım aktiviteler yapabilir, onlara küçük mutluluklar vermek adına yaratıcılığını kullanabilirsin. Ayrıca spora başlayabilir, doğa içerisinde aktif olabilirsin. Ancak partnerinle rekabet içine girmemeye ve aşırı öz güvenle kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

Yükselen Oğlak: Önümüzdeki günlerde ailene ve eve ait konular ön plana çıkacak gibi görünüyor. Aileye ilişkin konularda inisiyatif alarak kararlı bir şekilde harekete geçebilirsin. Geçmişe ait geleneksel yaşantı tarzı ilgili mücadele etmen gerekebilir. Yaşam alanını sana ilham verecek şekilde düzenlemek isteyebilir, bir takım tamirat-tadilat işleri için aksiyon alabilirsin. Taşınmaz bir mülkün almak veya satmak isteyebilirsin. Ancak bu kararları verirken bütün riskleri göz önüne almalı, ev içerisindeki bireylerle veya babanla rekabet içerisine girmemeye, hırs ve yüksek öz güvenle katı ve kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

Yükselen Kova: Önümüzdeki günlerde akrabalar ve iletişim konusunu ön plana çıkacak gibi görünüyor. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle temasa geçmek için hareket edebilir veya onlar için bir takım mücadeleler vermen gerebilir. Daha evvelden almayı planladığın bir eğitime başlamak için başvurularda bulunabilirsin. Ticari bir takım görüşmeler, yazışmalar için heyecanla ve kararlılıkla yeni adımlar atıyor olman mümkün. Yakın çevrenle düşüncelerini paylaşırken son derece heyecanlı ve coşkulu olabilirsin. Ancak bu esnada kontrolü elden bırakmamalı ve ayarı kaçırıp kırıcı olmamaya özen göstermelisin!

Yükselen Balık: Önümüzdeki günlerde sahip olduğun maddi ve manevi kaynakların ön plana çıkacak gibi görünüyor. Hali hazırda var olan gelirlerin için mücadeleden kaçmayacağın bir dönem. Bugünlerde maddi kazanımlarını koruma dürtüsünü yoğun bir şekilde hissedebilirsin. İşine daha coşkulu sarılarak kazançlarını arttırmak isteyebilir, yeni bir proje için harekete geçebilirsin. İçindeki öz güveni keşfedebilir, değerlerin ve arzuların için harekete geçebilirsin. Ancak panik duygusuyla kontrolsüzce hareket etmemeye ve yanlış harcamalar yapmamaya özen göstermen gereken günlerdesin!
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:31.