IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2023, 13:08   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Milyar Dolarlık Altcoin Projesi Yarın İşleme Başlıyor: Hangi Borsalarda Listelenecek?



Celestia’nın hayata geçmesine sayılı saatler kaldı. Celestia’nın GitHub kod verilerine göre ana ağ 31 Ekim tarihinde başlayacak. Buna paralel olarak borsa listelemeleri ve airdrop olarak verilecek tokenların cüzdanlara yatırım işlemi de gerçekleşecek.

26 Eylül tarihinden 17 Ekim TSİ 15.00 tarihi arasında airdrop hak talebinde bulunan kullanıcıların TIA’ları platformun ana ağda başlatılmasıyla birlikte otomatik olarak cüzdanlarına yatacak. Söz konusu airdrop sürecine dair ekran görüntüsü 1 Ocak 2023’de alındı ve yeni kullanıcıların şu noktadan sonra airdrop kazanabilmek için yapabilecekleri hiçbir şey bulunmuyor.

Yarın gerçekleşmesi beklenen ana ağ lansmanının ardından ağ üzerinde en fazla 1 milyar token basılacağı bildirildi. Bu da airdrop’un toplam arzın %6’sını oluşturacağını gözler önüne serdi.

TIA hangi borsalarda listelenecek?

TIA listelemesi hakkında şimdiye birçok öncü borsadan duyuru geldi. Yapılan paylaşıma göre Kucoin TIA’nın “Dünya prömiyerini” üstlenen borsalardan biri olacak. Kucoin TIA yatırma işlemlerini 31 Ekim TSİ 17.00’de aktif hale getirecek. TIA/USD işlem çiftinin trade için açılacağı saat ise henüz belirsiz.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ise TSİ 31 Ekim saat 19.00’da Celestia’yı (TIA) listeleyeceğini açıkladı. Borsa, TIA yatırma işlemlerinin 31 Ekim saat 17.00’da başlayacağını vurguladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:26.