IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:15   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Boğa Burcu Erkeği

Boğa burcu erkeği

Boğa burcu erkeği – Aşk
Boğa erkeği doğru kişi için güvenilir ve adanmış sevgililer olabilirler. Her ne kadar sessiz görünseler de kelimelerle araları iyidir; seçtikleri kelimeler üzerinde uzun uzun düşünmeyi severler. Düşünceli bireyler olan Boğa erkekleri ne hissettiklerinden ya da ne istediklerinden emin değilseler sessiz kalmayı tercih edebilirler. Dolayısıyla bir karşılık vermeleri için zorlamamakta fayda vardır. Duygusal değişiklikleri üzerinde kafa yormayı sevdikleri için zamana ihtiyaçları vardır.

Boğa burcu erkeği – Cinsellik
Cömert bir mizaca sahip olan Boğa erkeği cinsel açıdan ilgili ve titizdir; sevdiği kişiye zevk vermek konusunda oldukça isteklidir. Partneri tatmin olmadan bırakmaz.

Boğa burcu erkeği – İlişkiler
Eğer içlerindeki feminen yönlerine dokunmayı becerebilirseler kendi duygularına güvenmeyi de öğrenebilirler. Ne yazık ki zor duygusal kararlar almaya zorlandıklarında kendilerini dışa kapatırlar ve duygusuzlaşmaya başlarlar. Nihayet açılmaya başladıklarında, tüm duygularını ifade etmesine teşvik edin ve abartılı tepkiler vermekten kaçının. Kalbini kazanmayı başarırsanız uzun süreli bir ilişki yaşarsınız ve sevgisini gösterme biçimi de şaşırtıcı derecede içtendir.

Boğa burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Evcimen bir insan olan Boğa erkeği sevdiği kişiyle koltuğa uzanıp mayışmayı sever. Geleneksel yemeklere düşkündür ve zaman zaman evdeyken yemeği abartabilir; yemek onun için rahatlatıcı bir sığınaktır. Bazen dağınık olabilen Boğa erkekleri çoğu zaman sakardır; yaşadığı ortamın mümkün mertebe minimalist olması işlerini kolaylaştıracaktır.

Boğa erkeğine ne hediye alınır?
Boğa erkeğine sevginizi sözlerle ya da hediyelerle değil yaptıklarınızla göstermek en iyi seçenek olsa da kaliteli giysiler de hoşlarına gidecektir. Kitap, enstrüman gibi hediyeler de Boğa erkeğine uygun hediyeler arasındadır. Ayrıca boğazına hitap eden hediyeler de epey hoşlarına gider: En sevdiği restoranda güzel bir akşam yemeğine çıkarmak harika bir hediye olacaktır.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:56.