IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 19:15   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadını

Boğa burcu kadını – Aşk
Sadık bir dost, cana yakın bir sevgili olan Boğa kadını hayatınızın sonuna kadar size bağlı kalır – tabii, kırmızı çizgilerini aşmazsanız. Kırmızı çizgilerini aştığınız zaman ise boynuzlarını size yöneltmesine hazır olun. Boğa kadını oldukça esprili, şakacı ve müstehcendir. Boğa kadınıyla yaşayacağınız ilişki yürekten, samimi bir ilişki olacaktır.

Boğa burcu kadını – Cinsellik
Boğa kadını son derece duygusal bir varlıktır. Seksi bir sanat olarak görür. Ön sevişmeyi, sarılmayı, karşılıklı masaj yapmayı ve uzun uzun dokunmayı sever. Utangaç bir sevgiliyi ikna etmekten, onu kabuğundan çıkarmaktan hoşlanmaz; ya ihtiyaçlarına karşılık verirsiniz ya da arkasına dönüp gidişini izlersiniz.

Boğa burcu kadını – İlişkiler
Eğer onu hak ettiği şekilde severseniz, hayatınızın sonuna kadar sizinle birlikte olur. Boğa burcu kadınları ilişkilerinde sabit ve güvenilirdir. Güvenini kazandığınız taktirde sizinle olan ilişkisini mutlu bir ilişkiye dönüştürebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Boğa burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Boğa kadını pratikliğini nezaket tutkusuyla birlikte ustalıkla birleştirir. Biçim ve işlevin uyumlu bir biçimde bir araya getirilebileceğini ustalıkla gösterirler. Sağlık Boğa kadını için önemlidir; dans etmeyi, yoga yapmayı ya da spor yapmayı severler. Doğayla barışık olan Boğa kadınını bahçede çiçek yetiştirirken, hayvan dostlarını severken ya da vahşi doğada kamp yaparken bulmanız mümkündür. Bir şey pişirirken genelde sağlıklı ve ev yapımı yemekler yapmayı tercih ederler. Zarif ve aklı başında, duygusal ve duyarlı, lüks düşkünü ama asla ellerini kirletmekten çekinmeyen Boğa kadınlarının harika bir stili vardır.

Boğa burcu kadınına ne hediye alınır?

Boğa kadınını bir hediyeyle etkilemek istiyorsanız el yapımı ve eşi benzeri olmayan bir şey seçebilirsiniz. Ucuz, plastik ya da toplu üretim işi şeylerden hoşlanmayacaktır. Bitkisel karışımlar, doğal vücut ürünleri ya da ahşaptan/kilden yapılma güzel bir şey daha fazla hoşuna gidecektir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:47.