IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2021, 11:32   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Wave özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda

Wave özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda




Facebook’ta yeni bir arkadaş edindiğinizde beliren el sallama özelliğine benzeyen “Wave” özelliği Clubhouse üzerinden özel odalar oluşturulmasını yaygınlaştırdı. Wave özelliği artık hem Android hem de iOS’ta tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.


Wave özelliği arkadaşlarınızı özel bir ses odasına davet etmenizi sağlıyor. Basitçe Clubhouse uygulamasından birine gönderdiğiniz el sallamaya benzer hareket, karşınızdakini özel bir odaya davet etmenize yarıyor. Özelliğin kullanılabilirliği sayesinde özel oda oluşturma taleplerinde kısa sürede bir artış gözlemlendi.

Özelliği birinin adının yanındaki dalga emojisine dokunarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Simgeye dokunduğunuzda, Clubhouse arkadaşlarınıza bir sohbete katılmaya hazır olup olmadıklarını soran bir bildirim gidecek. İstediğiniz kadar kişiyi davet edebilirsiniz ve herkes sohbet etmeye hazır olduğunda, Clubhouse grubunuz için özel bir oda oluşturacaktır.

Sohbeti genişletmek istiyorsanız alanı istediğiniz zaman daha fazla kişiye açabilirsiniz. Uygulamayı arka plana iterseniz, uygulama davetlerinizi duraklatır, böylece farkında olmadan bir sohbete çekilmezsiniz. Bir çok uygulamaya sadece ses odaklı odalar fikriyle ilham veren uygulama bu kez ilhamını Facebook’un Wave özelliğinden almış görünüyor. Her ne olursa olsun özelliğin uygulamayı kullanış açısından çok daha kolay hale getirdiği kesin.

ABC Gazetesi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:00.