IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2021, 10:18   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Microsoft, Windows 11 için ilk reklam kampanyasını başlattı

Microsoft, Windows 11 için ilk reklam kampanyasını başlattı




Microsoft 60 saniyelik TV reklamı yayınlandı. Reklam, yeni Microsoft Mağazası, Halo dünyasından Master Chief, Microsoft Teams ve çok daha fazlasını içeriyor.


Windows’un yeni bir sürümünün tam olarak ne zaman sunulacağı uzun süredir merak konusu. Yeni işletim sistemi hakkında ilk reklam geldi bile. Microsoft yeni işletim sistemi için ilk Xbox Series X reklamına benzer bir yaklaşımı tercih ediyor. Reklamda bir aktris, uygulamaların duvarlarından geçiyor ve Xbox Game Pass’i seçiyor. Ardından reklamda karşımıza Master Chief çıkıyor. Windows 11’deki yeni çiçek varsayılan duvar kağıdı da reklamda karşımıza çıkanlar arasında yer alıyor.

Microsoft’un reklamı, Windows 11 özelliklerinden daha çok işletim sisteminin nasıl görüneceğine odaklanıyor. Microsoft, işletim sistemini basitleştirmek amacıyla Windows 11’deki tasarım ve görselleri değiştirmek için çok zaman harcadı. Yeni yayınlanan reklam “sizi sevdiğiniz şeye yaklaştırır” sloganıyla geldi. Şirket şimdi Windows 11’i 5 Ekim’de başlatmayı planlıyor.

Microsoft, 22 Eylül’de ayrıca yeni bir etkinlik daha düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni bir Surface Go 3, Surface Pro 8, Surface Pro X ve Windows 11 için hazır yeni bir Surface Book benzeri bir cihaz görmeyi bekliyoruz. Yaklaşan yeni işletim sistemi bir çok özellik ve gelişmiş performans detayını beraberinde getirecek. Windows 11 için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Siz Windows 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:55.