IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2021, 09:20   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Samsung Android 12 güncellemesi için harekete geçti

Samsung Android 12 güncellemesi için harekete geçti




Bugüne kadar birçok defa telefon güncellemesi konusunda sınıfta kalan Samsung, bir türlü bu kötü şöhreti üstünden atamadı.

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok dikkat ettiği hususların başında, telefonlarının yeni güncellemeleri alma süresidir. Öyle ki bazıları sadece güncellemeleri geç servis etmesi nedeniyle birçok markaya ambargo bile koyabiliyor. İşte durum böyle olunca da, bugüne kadar birçok defa telefon güncellemesi konusunda sınıfta kalan Samsung, bir türlü bu kötü şöhretinden kurtulamadı.

Daha doğrusu kurtulamamıştı ancak artık bir umudu var: Android 12.

Bildiğiniz üzere Google tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni işletim sistemi sürümünün Eylül ayından itibaren akıllı telefonlar için kullanılabilir duruma gelmesi bekleniyor. Bununla birlikte, hangi telefonun ne zaman Android 12 sürümüne kavuşacağı tamamen markaların bileceği iş. Ancak gelen haberler, bu defa Samsung’un işi çok sıkı tuttuğu yönünde.

Güney Koreli teknoloji devinin, Android’in yeni sürümünü mümkün olan en kısa sürede kullanıcılarıyla paylaşmak için elinden geleni yaptığı konuşuluyor. Hatta, birçok farklı kaynaktan gelen habere göre, şirket gerekli çalışmaları çoktan tamamladı ve şu an sadece son pürüzler üzerinde çalışıyor. Eğer bir aksilik olmazsa, Samsung’un en geç Kasım ayı içerisinde amiral gemilerine Android 12 işletim sistemi sürümünü servis edeceği konuşuluyor.

Tabi şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefon modellerinin ise kutudan bu yeni işletim sistemiyle çıkacağı da bir başka rivayet. Ancak her ne kadar birçok farklı kaynak bu konuda oldukça önemli delillerle bu bilgileri haberleştirse de, söz konusu Samsung olunca insanın öyle kolay inanası gelmiyor. Bu nedenle, birçok Samsung kullanıcısı bu haberlere bir hayli temkinli duruyor.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:37.