IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2021, 09:19   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fossil Gen 6 çıkış tarihi belli oldu

Fossil Gen 6 çıkış tarihi belli oldu




Klasik saat markası Fossil, akıllı saat trendine de ayak uydurmaya çalışıyor. Fossil yeni nesil akıllı saati Gen 6’yı 30 Ağustos’ta satışa sunacak.

Birkaç yıldır klasik saatler, yerini akıllı saatlere bırakmaya başladı. Saat üreticileri de el mahkum bu trende ayak uydurmak zorunda kaldılar. Çünkü Apple, Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi isimler akıllı saat pazarında ciddi bir hacme ulaştı.

Hal böyle olunca, klasik saat markaları da çareyi akıllı saat geliştirmekte buldular. Bunlardan birisi de Fossil oldu. Bilindiği üzere Fossil klasik saat denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri.

Geçtiğimiz günlerde Fossil yeni akıllı saat modelini resmi bir şekilde duyurmuştu. Şimdi ise saatin çıkış tarihi netlik kazandı.

Fossil yeni nesil akıllı saatinin 30 Ağustos itibariyle satışa çıkacağını açıkladı. Gen 6 42 ve 44mm boyutlarında 2 farklı versiyonla gelecek. Her iki versiyonda da 1.28 inçlik bir ekran yer alacak. 24 saatlik pil süresi sunan Gen 6, Google WearOS 4.0 ile gelecek.

Saatin fiyatının 300 euro civarında olacağı belirtiliyor. Dip not olarak belirtelim. Fossil akıllı saatlerini belli ülkelerde satışa sunuyor. Dolayısıyla bu saat Türkiye’ye gelmeyebilir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:58.