IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ağustos 2021, 11:27   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart McCree karakterinin ismi değişecek

McCree karakterinin ismi değişecek




Blizzard‘ın Overwatch resmi Twitter hesabından geçtiğimiz perşembe günü yapılan açıklamaya göre oyunun en çok tanınan karakterlerinden biri olan McCree yakın zamanda yeni bir isimle anılmaya başlanacak.

Blizzard‘ın Overwatch resmi Twitter hesabından geçtiğimiz perşembe günü yapılan açıklamaya göre oyunun en çok tanınan karakterlerinden biri olan McCree yakın zamanda yeni bir isimle anılmaya başlanacak.

Activision Blizzard son dönemde cinsel ayrımcılık ve taciz suçlamalarıyla Kaliforniya eyaletinde yargılanıyor. Yapılan açıklamalarda bundan sonra oyun içi karakterlere verilecek isimlerde gerçek hayattaki çalışanlardan esinlenmeyeceklerinden bahsediyorlar. Aynı zamanda gerçek hayata dair yapacakları referanslarda da daha dikkatli olacaklarmış.

Blizzard neden bu kararı aldı?


Uzun süredir Blizzard çatısı altında çalışan Jesse McCree ağustos ayının başında işten çıkarılmadan önce Diablo 4’ün geliştiricileri arasında yer alıyordu. Jesse McCree’nin, BlizzCon sırasında “Bill Cosby Odası” adını koydukları bir odada arkadaşlarıyla birlikte parti verdiğine dair fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Odaya ismini veren komedyen Cosby ise hakkındaki yargı kararı geri çekilmeden önce pek çok kadın tarafından cinsel tacizle suçlandığını ve olayın Amerikan basınında uzun bir süre tartışıldığını hatırlatmakta fayda var.

Önümüzdeki eylül ayında yayınlanması beklenen Overwatch’ın bir sonraki olay örgüsünde McCree karakterinin de yer alacağı ve bu yüzden hikâyenin daha ileriki bir tarihe ertelendiği de belirtiliyor.

Overwatch ekibi, konuyla ilgili olarak yapılacak değişiklerin ne zaman gerçekleşeceğine dair bir bilgi vermiyor. McCree’nin gelecekte hangi isimle anılacağı da oyuncular için merak konusu.
 
Alt 30 Ağustos 2021, 11:31   #2
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hiç oyun oynamıyorum biara pubg a yönelen dedim bir türlü yuklemedim

________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:45.