IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 11:46   #1
Süper Moderatör
KoJiRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Proton, Standard Notes’u Satın Aldı



Proton, gizliliğe önem veren bir not alma uygulaması olan Standard Notes’u satın aldığını duyurdu. Bu, Proton VPN, Proton Mail, Proton Drive ve diğer gizlilik odaklı hizmetlerin üreticisi Proton’un 2022 yılında SimpleLogin ile güçlerini birleştirmesinden sonraki ikinci satın alma olarak dikkat çekiyor.

Standard Notes, 300.000’den fazla aktif kullanıcıya sahip, masaüstü platformlarda, web’de ve mobil cihazlarda kullanılabilen uçtan uca şifrelenmiş bir not uygulaması. Proton, iki şirketin kullanıcılara gizliliklerini koruyan hizmetler sunma konusunda aynı hedefi paylaştığını söylüyor.

Satın alınmasına rağmen Standard Notes açık kaynaklı ve tam olarak desteklenen bir proje olarak kalacak. Şirket ayrıca daha fazlasına erişmeyi sağlayan planların fiyatlarının değişmeyeceğini ve Proton’un mevcut tüm abonelikleri karşılayacağını garanti ediyor.

Şu andan itibaren Standard Notes hala bağımsız bir hizmet olacak ancak Proton, Standard Notes’u Proton kullanıcıları için daha erişilebilir hale getirmenin “yollarını bulmayı” ve güvenli e-posta, bulut depolama, takvimler, şifreler, VPN’ler ve daha güçlü bir ekosistem oluşturmayı planlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:46.