IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Bilim ve Teknoloji Bilim ve Teknoloji Haberleri.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2024, 15:53   #1
Standart Microsoft Teams Vardiyalar Uygulaması İyileştirmelerle Güncellendi



Microsoft Teams tarafından ön cephe çalışanları için zamanlama yönetim aracı olarak sunulan Vardiyalar (Shifts) iki iyileştirme almış durumda. Microsoft, kullanıcılar şirketin Excel elektronik tablosuyla oluşturulan programları uygulamaya aktardıklarında Vardiyalar uygulamasının bazı iyileştirmeler sağladığını söylüyor. Bu özellik bir süredir Vardiyalar’ın bir parçası olsa da kullanıcıların Excel’den içe aktarma işlemi sırasında uygulamada kalması gerekiyordu. Böylece herhangi bir içe aktarma hatası olup olmadığı görülebiliyordu.

Microsoft değişiklikler ile ilgili şunları söylüyor:

Zamanlama dosyanız işlenirken artık Vardiyalar uygulamasında kalmanıza gerek yok; çünkü yeni sayfaya geri dönüp içe aktarma durumunu inceleyebilir ve içe aktarma hatalarını kontrol edebilirsiniz.
Herhangi bir yönetici, Excel içe aktarma yoluyla en son 10 program oluşturma eylemini görebilir, bu da bir ekipteki yöneticiler arasında iş birliğini kolaylaştırır.

Öte yandan, Vardiyalar’daki Excel içe aktarma özelliği sadece masaüstü ve web uygulaması sürümlerinde kullanılabiliyor.



Diğer yeni Vardiyalar eklentisi ise iOS ve Android uygulama sürümleri için yapılmış durumda. Bu uygulamalar, ön saflardaki çalışanların yöneticilerine çalışmaya uygun olup olmadıklarını bildirebilecekleri bir özelliğe sahip ancak bu özellik yalnızca çalışanların yinelenen günlerde müsaitlik durumunu göstermekle sınırlıydı.

Artık mobil Vardiyalar uygulaması ön saflardaki çalışanların, yinelenen tarihlere ek olarak belirli tarihlerdeki müsaitlik durumlarını göstermelerine olanak tanıyor. Bu, alışılmadık çalışma günleri ve saatleri olan çalışanların, ne zaman çalışabilecekleri konusunda yöneticilerini daha iyi bilgilendirebilmelerine olanak sağlamış olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50.