IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2024, 01:11   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Beşiktaş kötü gidişi Sivas'ta da durduramadı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Bülent Uygun'un ekibi Sivasspor ile Fernando Santos'un yönetimindeki Beşiktaş karşı karşıya geldi.
Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Sivasspor 1-0 kazanırken galibiyet golü 6. dakikada Rey Manaj'ın ayağından geldi.
Bu sonuçla birlikte ligdeki galibiyet hasreti 3 maça çıkan ve 3 maçtır gol atmayı başaramayan Beşiktaş 36 puanda kalırken, Sivasspor 29 puana ulaştı.
Ligin bir sonraki maç haftasında Sivasspor deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olurken, Beşiktaş evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

SİVASSPOR GOLE YAKLAŞTI
Maçın 5. dakikasında Sivasspor gole yaklaştı. Barrow'un sağ kanattan yaptığı ortaya kale ağzından kafayı vuran Appindangoye'nin vuruşunu kaleci Ersin kornere çeldi.
MANAJ ATTI, SİVAS ÖNE GEÇTİ
Maçın 6. dakikasında Sivasspor, Rey Manaj'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ceza alanı dışından şutunu çeken Manaj'ın vuruşu savunmadan sekti, kaleci Ersin'in sektirdiği top kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu.
SİVASSPOR İKİNCİ GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Maçın 12. dakikasında Sivasspor gole çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Barrow'un vuruşunda top, kaleci Ersin'de kaldı.
BEŞİKTAŞ PENALTI KAZANDI, VAR İPTAL ETTİ
Maçın 19. dakikasında Salih Uçan ceza alanına girmek isterken Poungouras'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Ali Şansalan penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra VAR hakemi Serkan Tokat'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Ali Şansalan, penaltıyı iptal etti ve oyun hakem atışıyla devam etti.
MANAJ ATTI, BAYRAK KALKTI
Maçın 47. dakikasında Rey Manaj savunma arkasına sarkıp topu ağlara gönderdi ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı.
CENK TOSUN DİREĞE TAKILDI!
Maçın 48. dakikasında ceza alanında topu önünde bulan Cenk Tosun'un sert vuruşu üst direkten döndü. Pozisyonun devamında sağ çaprazdan ceza alanına giren Ghezzal, karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi.
ZAYNUTDINOV VURDU, ALİ ŞAŞAL KURTARDI
Maçın 54. dakikasında Beşiktaş gole yaklaştı. Ghezzal'ın kullandığı kornerde kafayı vuran Zaynutdinov'un kafa vuruşunu kaleci Ali Şaşal Vural çizgi üzerinden dışarı çeldi.
BÜLENT UYGUN KIRMIZI KART GÖRDÜ
Maçın 83. dakikasında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hakem Ali Şansalan'a yaptığı şiddetli itirazlardan ötürü kırmızı kart gördü. Uygun, kırmızı kartın ardından oldukça sinirli bir görüntü çizdi.




SPORX-AA
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:03.