IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2023, 19:03   #1
Standart Son dakika! Alex Oxlade-Chamberlain Türkiye'ye geliyor

Son dakika! Alex Oxlade-Chamberlain Türkiye'ye geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain ile görüşüyordu. İngiliz yıldız Türkiye'ye geliyor.

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da da temsil eden Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İngiliz basını yıldız futbolcun Alex Oxlade-Chamberlain'in Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürmek için önümüzdeki 24 saat içinde Türkiye'ye geleceğini yazdı.

BAŞKAN İNGİLTERE'YE GİTMİŞTİ

Onana, Amartey, Rebic gibi isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi bomba bir transfer için Londra'ya gitmişti. Liverpool’a veda eden ve bonservisi elinde olan İngiliz orta saha Alex Oxlade-Chamberlain, uzun süredir Beşiktaş’ın orta saha adayları arasında yer alıyordu. Daha önce yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Liverpool sağlık kurulundan bile rapor istenmişti. Sky Sports'un geçtiği habere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Liverpool ile sözleşmesi sona eren İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain ile Londra'da bir otelde buluştu ve Beşiktaş'a gelmesi için ikna etmeye çalışmıştı.

SAKATLIK AÇISINDAN BİR SIKINTI YOK

Beşiktaş Yönetimi sakatlık endişesini ortadan kaldırmak veya transferden tamamen vazgeçmek üzere Liverpool’un sağlık kurulu başkanı Andrew Massey ile görüşmüştü. İngiliz doktora göre Chamberlain’in geçmişte sakatlıkları olsa da şu anda oynamasına engel bir durum yoktu. Massey, Chamberlain’in fiziksel açıdan hazır durumda olduğunu Beşiktaş yetkililerine bildirmişti. Siyah-Beyazlılar bu gelişme üzerine 29 yaşındaki futbolcuyu İstanbul'a davet etti.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:04.