IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 21:39   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği

Başak burcu erkeği – Aşk
Âşık bir Başak erkeği Zodyak’ın havyarı, trüf mantarıdır; yani siz daha ziyade patates, hamburger, cips insanıysanız Başak erkeği sizin için iyi bir eş olmayabilir. Başak erkeğinin diğer insanlarla uyumu, partnerlerinin tüm sevgilerini onlara verme yeteneklerine bağlıdır. Bu sayede kendilerini güvende hisseder ve kırılgan, şefkatli yüreklerini karşılarındaki insana açabilirler. Nadiren sevgi gösterinde bulunsalar da samimi bir ilişki duygusal yanlarının güzelliğini ortaya çıkarır. Eğlence amaçlı, gelip geçici ilişkilerden ziyade uzun süreli ilişkileri tercih ederler.

Başak burcu erkeği – Cinsellik

Başak erkekleri cinsel açıdan sürprizlerle doludur. Zaman zaman biraz gergin olabilseler de bu durum içlerindeki tutkuyu dışarı çıkarıncaya kadar sürer. Lakin kabuğundan çıkması için epey uğraşmanız gerekebilir. Başak erkeği bir kadını iyi tanımıyorsa ve onun hakkında şüpheleri varsa o kadınla cinsel ilişkiye girmeme ihtimali yüksektir.

Başak burcu erkeği – İlişkiler
Başak erkekleri oldukça bilge ve zekidir, sorun çözmeyi severler. İlişkilerinde akıl hocası rolünü üstlenirler, bu nedenle de nadiren eşitlikçi bir ilişki olur. Dolayısıyla ilişkide kişisel sınırlara dikkat edilmeli ve bir denge bulunmalıdır.

Başak burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Merkür tarafından yönetilen Başak erkeği sürekli bilgi toplamak ve beyninin içindekileri düzenlemenin bir yolunu bulmakla meşguldür. Dünyayı kendi koşullarına uydurmayı sever ve etrafında huzurlu, düzenli, derli toplu bir alan yaratmaya çalışırlar. Zihnini meşgul edecek bir iş olmadığı zaman çabucak evhamlı birisine dönüşürler. Kendi sorumluluklarını üstlenmeyi ve başkalarına yardımcı olmayı severler ama hiçbir karşılık görmedikleri durumda da gücenirler.

Başak erkeğine ne hediye alınır?
Başak erkeği, zor beğenen kişiliklerine hitap eden ve dış görünüşleriyle ilgili hediyeleri severler. Bu yüzden işlenmiş kemik taraklar, monogram kol düğmeleri güzel bir hediye olacaktır. Ismarlama giysiler, deri ciltli defterler, el yapımı mücevherler, antika bir mühür yüzüğü gibi hediyeler de hoşlarına gidecektir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:06.