IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç40Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2023, 23:33   #1
Standart SevgiLi eLsaa iLe KeyifLi Röportajımız

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




𝓪𝓩𝔃𝓮
Merhaba sevgili 𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪 ilk öncelikle röpartaj teklifini kabul ettiğin için çok teşekkür ederim .
nasılsın diyerek başlayalım

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Merhaba aZze, bu röportajı bana teklif ettiğin için ben teşekkür ederim.
iyiyim sen nasılsın ☺️

𝓪𝓩𝔃𝓮
Çok teşekkür ederim iyim çok şükür .seni tanıyoruz çok sevilen bir hanımefendisiniz ama yinede senden seni tanıyalım biraz ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Adım Canan, Sivaslıyım, Yaşım 29
Gezmeyi, Araştırmayı severim, dolaylı değil direk konuşmayı daha çok severim .))

𝓪𝓩𝔃𝓮
adını severim canım'a Canan'nım adınla yaşa güzelliklerle

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Çok teşekkür ederim, güzel yüreğinden öpüyorum 😘

𝓪𝓩𝔃𝓮
araştırmayı seviyorsun en çok araştırma yaptığın konular neler ? ne üzerine ağırlıkta araştırmaların ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Araştırma yönünden hem Real hayatım olsun, hem de irc / d adına. Örnek vericek olursam da; Real hayatta tanınmış bir yapımcı şirketi ile anlaşma sağlıyorum, tabi şu an görüşmeler çok iyi devam ediyor ama , Medya aracılığı ile bir çok iş yapmaya hedefliyorum.

𝓪𝓩𝔃𝓮
evet sabırsızlıkla o sirketle anlaşmanı bekliyorum çok büyük ve güzel bir proje olacak hayırlısıyla ins olumlu şekilde sonuçlanır

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
İnşallah, bende sabırsızlıkla bekliyorum : ))

𝓪𝓩𝔃𝓮
öncelikle İRC/d ile tanışma hikayeni çok merak ediyorum bizimle paylaşırmısın

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Aslında bir kaç kişinin pek bilmediği konu, sadece gördükleri kadarıyla biliyorlar, olması gereken de bu zaten : )) .

𝓪𝓩𝔃𝓮
detay isityorum kesip atma hemen ölece

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
irc / d hayatıma Sivas'ta başlamadım. O zamanlar Ankara'da oturuyordum, 16 sene oldu tahminimce hesaplama yaptığım zaman.

Girdiğim sunucu da ilk, normal sohbet falan ederken bir Yayıncı vardı, kendisi ile baya konuştuk hatta görüştük bile : )) dedi sende yayıncı olabilirsin falan ama, benim en çok merak ettiğim konular; irc / d arkasında yapılan çalışmalardı, ortamlarım hep bu işlerle yapan kişiler ile birlikte arkadaşlık yapardım.
Ama tabi yayıncı arkadaşı kırmadım, bir süre yayın aldım, ki o zamanlar yayın almakta kolay değildi. Bir çok arkadaşta bunu bilirler. Önceden Oto Yayıncı yoktu. tabi benden daha eski sistemlerde bu geçerli olabilir.
Zaman içinde arkadaşlıklar ile, merak ede ede : )) neler yapıldığını ya da neler yapılacağını öğrendim.
Dediğim gibi pek sohbet etmeyi seven birisi değilim.

İşte bizimde irc / d gecmisimiz bugünlerden geliyor : ))


𝓪𝓩𝔃𝓮
Klasik başlangıç hikayelerinden 13 yaşında mı chatle tanıştın çok küçükmüşsün bu seni o dönemde psikoloji olarak nasıl etkiledi ? sana eksileri neler oldu ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Ya aslında şöyle oldu, komik olacak ama : )) ben hayla gülüyorum.
Ankara'da ortamımız vardı, cidden ben öyle sokakta oynamak, falan bilmem. Oynamadım da.
İnternet Cafe sahibi, arkadaşımın babası vardı, Oraya gelen kişiler neler yapıyor vsvs derken, orda otururken gördüm. Dedim ya ' Merak ' fazla idi bende : )) . Dedi böyle ortam var, tabi beni bir güzel gaza getirdiler, bı girdim iki girdim, insana hoş geliyor tabi, kalabalık ortam , pek de bişey bilmiyorsun : )) , Allah'tan bilen vardı çevremde de, yardımcı oldular 🤭 bir iki sene böyle sohbet muhabbet, Radyo kanalında zaman geçirdim.
Ama bir çok kişi cidden bu yaşlarda başlayıp ilerledi, yani ben 18 yaşında birisinin sanala başladığını duymadım.d tâbiki vardır ama ben bilmiyorum 😕.

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Nick değişirken bile ne zorluk cekiyordum : ))

𝓪𝓩𝔃𝓮
ahh o internet cafe ler biliyormusun bende pc kulllanmayı bir internet cafe de öğrendim evdeki pc yi bozunca kardeşimle kavga edip adını hala çok iyi hatırladığım bir cafe de eski pc lerin bozuk klavyeleri ile pc kullanmayı öğrendim
𝓪𝓩𝔃𝓮
sevgili canan peki ozaman ki chat ortamı ve şimdiki chat ortamamını kıyaslarsak neler farklı neler harcandı yitirildi yada daha değerlendi ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
: )) yani aslında ortamlarımdan kaynaklı hep, bu sanala girdim..
Ben çabuk öğrenen, gösterileni kapardım. O yüzden PC kullanmada pek sorun yaşamadım 🤭

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Çok güzel bir soruya denk getirdin cidden.. bu konu da ki fikirlerim çok açık ve nettir. Belki bazı kişiler çok kızacaktır ama ben bildiklerimden şaşmam..
Önceden değer vardı, heycan vardı, insanlık vardı, ortamlar çok farklı idi, sanki aileden birisiydiler. Şu zaman sunucuya gelelim gibi konuşmalarda, o saate kadar işlerimizi bitirip yetişirdik.
Şimdilerde ise, canı sıkılan, sunucuda egosunu besleyemen, bir kadın için kavga edip, hemen sunucu acmak moda oldu.. ( Anlık Öfke )
İstisnalar hariç tabikide, gerçekten kendi ortamını saygın şekilde kurmak isteyen, ya da bir başkasının verdiği sözlerden sıkılıp, eski irc / d ortamını sağlamak isteyen eskiler de açmaya başladı, onları takip ediyorum zaten ^^ . Eskisi gibi verilen değer, saygı, dostluk kurulabilir mi diye.


𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Sonuçta herkes Real hayatinda sıkıntılar yaşıyor, bir nevi kafa dağıtmaya geliyoruz.
Egoya, kendini begenmislige, ya da dedikodu laf söz yapmaya değil. Herkes iki sohbetine bakar, gırgır şamata bakması lazım. Ama maalesef " ego " tatmin etmeye çalışanlar oldukça, bunlar zor artık. Artık chat tadı yok

𝓪𝓩𝔃𝓮
düşüncelerime tercuman oldun peki paralı adminlik için neler düşünüyorsun ? emeksiz bilgisiz bir çok kişi parasıyla en yetkili admin olarak gerceken bilgi sahibi emek veren insanlara sorumlu olması ne kadar doğru sence ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
: )) , aslında bu konuya değinmeye getirdim bir kaç cümlemden. Dediğim gibi bende sohbet seven birisi değilim diye. Bir başkası bunu ticaret olarak kullanıyor,bence çok güzel yapıyor, tabiki ticari olacak, sonuçta emek veriliyor.
Amaaaa bu konu da çok açığım..; bu devirde, eğer üstten bir kişi " Sevgilin - Dostun " ise, direk Hoppp, admin olmuşsun : ))
Komut sorsak, hiç bir şey bilmiyor.. ki bunun örneklerini ben " şuyum Buyum " diyen kişiler çok iyi bilir.

Kaldı ki emeksiz , menfaatce; adminlik almak.. Daha Sunucu sahibi bilmiyor : ))

Eskiler artık takmıyor bence, çünkü tad tuz aldık artık, kim kimle napmis ne etmiş zerre umrumda da değil. Elbet bir yerde " ufff " olacaklar ablası )

𝓪𝓩𝔃𝓮
))))))) ufff olacak dan ziyade verilen zarar sonradan anlayacaklar

𝓪𝓩𝔃𝓮
gelelim benim en derim yarama mobil yayıncılık ve şiir okumayı bilmeyen kişlerin sesi biraz güzel diye şiir okumasına
mobil yayıncılık hakkıyla yapanları ayrı tutuyorum ..
ama karşıyım .
𝓪𝓩𝔃𝓮
senin bu konuda ki düşüncelerini almak istiyorum

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
aslında şöyle açıklık getireyim bu konuya kendi fikrimce tabikisi de : ))

Ben mobil / PC yayıncısı diye ayrım yapmam.
Belki Pc yoktur, yapamaz ama dediğin gibi hakkı ile yapan çok güzel yayıncı mobil var..

ama şiir okumak, yürekten gelir; kalbinde onu hissetmen lazım, örnek sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' cimm... sen okurken sanki yüreğimden kelimeler dökülüyor..🌹
Ama bence o tarz kişileri de yine biz insanlar, gösteriş yapmasına müsaade ediyoruz : )). Kendisi de biliyor ama, ortamlarda tanınmak için, yapılan karakteri örtmek için, bu tarz işlere girmeye çaba ediyorlar. Ama gerçek bir dinleyici, asla buna izin vermez. Kendisini beğenmiş bir insanda her zaman bir bilinmezlik vardır : ))

𝓪𝓩𝔃𝓮
Güzel yüreğinden öperim :* her konuda mutevaziyim asla ego kasmam yada ukelalık yapmam ama evet konu şiir yorumlamaksa ben ustadlardan sayarım kendimi :$ bir dönem bu yüzden şiir okumaktan vazgeçtim haketmeyen çok kişiyi pofpoflayrak gerçek yorumcuların sogumasına sebeb oluyorlar

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Malesef o konular hep karşımıza çıkacak tatlım ama , biz üç maymunu oynucaz. : )) senin yerin bende çok farklı.. gerçekten sanalda bir kaç kişi de dahil, isim vermek istemiyorum ama, kendilerini bilirler. Çok sağlam dostlarım var 😊

𝓪𝓩𝔃𝓮
dostuklarımız saglam olduğu kadar bazen dost diye yanımıza sokulan yılanlara da selam gönderelim burdan

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Yok ben selam bile vermiyorum, dedim ya; üç maymun oynuyorum : ))

𝓪𝓩𝔃𝓮
radyokeyfi.net ve mobilokey ile ilgili samimi olarak düşüncelerini almak istiyorum eksiklerimiz yanlışlarımız sanagöre nelerdir ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Radyokeyfi.net sunucu sorumluları, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a başarıların devamını diliyorum ilk önce.
Çok iyi bir kadro ile beraberler bence kendileri de farkında bunun, hiç bir sorun yaşamadım, aksine her zaman yardımcı oluyorlar bir çok konuda, kendi hallerinde, dedikodu içersine girmeden devam ediyorlar ' Helal Olsun ' ~~ sevgilerimle burdan 🌸
Mobilokey , zaten ' Senin Kumarhanen 🤭 orası ayrı bir güzellik, çünkü senin olduğun yerde cidden çok keyif alıyorum. ' okey - pişti ..vs ' çok güzel çalışmalar yapıyorsun bacım.. böyle devam etmeni ve hiç bir zaman karşı taraftan gelen olumsuzluklara prim vermemeni istiyorum, ki öyle de yapıyorsun 😍

𝓪𝓩𝔃𝓮
güzel ve içten yorumun için şükranlarımı sunuyorum sevgili canan
kimseyle pek polemiği girmem bilirsin eğlencem önemli benim için kimin ne dediği ne yaptığına çok takılıp kalmıyorum çünkü onları düşünecek ve ne dediler ne inlik cinlik peşindeler diyedüşünecek kadar değersiz değil benim zamanım
𝓪𝓩𝔃𝓮
son olarak eklemek söylemek istediğin nedir okuyucu dostlarımıza forumdaşlarımıza ?

𝓮𝓛𝓼𝓪𝓪,
Öncellikle tekrar teşekkür ederim benimle bu söyleşiyi yaptığın için, aslında biraz farklı geldi bana : )) hep ben yapıyordum, bu sefer bana yapılması farklı geldi. Şimdi yaptığım kişileri de anlıyorum 🤭
Herkesin kalbinde ki güzellikler kadar, mutlu olsun... Hayatların da ne istiyorsa yapsınlar, 3 günlük dünya, hiç bir şey sizden önemli değil, bu ortam da ' Exit ' yapınca bitiyorsun. Herkese selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum, şahsi olarak projelerimin de dolu dolu olacağının bilgisi ile , selametle 🤗

𝓪𝓩𝔃𝓮
ben çok teşekkür ediyorum beni kırmadığın ve bu güzel samimi içten sohbet için Herkesin kalbinde ki güzellikler kadar, mutlu olsun... Hayatların da ne istiyorsa yapsınlar, 3 günlük dünya, hiç bir şey sizden önemli değil, bu ortam da ' Exit ' yapınca bitiyorsun. canımsın bi mukabele selam ve muhabbetle ...
Minyonita, Nutella, SuGaRBoY ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 26 Kasım 2023, 23:40   #2
👑
Minyonita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

iki efsane bir arada 🥰 emeğinize yüreğinize sağlık çiçeklerim 🥰 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ❤❤❤

eLsaa ve aZze bunu beğendiler.
 
Alt 26 Kasım 2023, 23:51   #3
Standart

Efsaneler Ölmez Şekil Deqişir Muhtesem Olmuş Emeqinize Saqlık Canlar...

eLsaa ve aZze bunu beğendiler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:02   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mm bende 15-16'lı yaşlarımda başlamıştım sanala ve alt kısımlarda dediğin her şeye kesinlikle katılıyorum. Seni tanımak ayrı bir keyif ve mutluluk verici, güzel yüreğin hiç solmasın ve yüzünden tebessümlerin hiç eksilmesin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablammm sen çok başkasın yaa.
Çok güzel yapmışsınız, eline emeğine, güzel yüreğine sağlık bu güzel söyleşi için. Gerçekten çok büyük keyifle okudum röportajınızı, güzel hatunlar.
Öpüyorum kocaman ikinizi de, cansınız seviliyorsunuz.


eLsaa ve aZze bunu beğendiler.
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:09   #5
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerinize sağlık çok güzel röportaj olmuş

eLsaa ve aZze bunu beğendiler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:23   #6
Standart

Çok güzel ve akıcı bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tanımak çok güzel canım çok sevdiğim değerli birisin başarıların daim olsun. ❤️
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerinize sağlık canım çok hoş bir röportaj olmuş.❤️

eLsaa ve aZze bunu beğendiler.
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:40   #7
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Minyonita Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iki efsane bir arada 🥰 emeğinize yüreğinize sağlık çiçeklerim 🥰 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ❤❤❤
teşekkür ederim canm, okuyan gönlüne sağlık 🌹

aZze ve Minyonita bunu beğendiler.
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:40   #8
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
SuGaRBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efsaneler Ölmez Şekil Deqişir Muhtesem Olmuş Emeqinize Saqlık Canlar...
sağol canom benim 🌹

aZze ve SuGaRBoY bunu beğendiler.
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:41   #9
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Nutella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mm bende 15-16'lı yaşlarımda başlamıştım sanala ve alt kısımlarda dediğin her şeye kesinlikle katılıyorum. Seni tanımak ayrı bir keyif ve mutluluk verici, güzel yüreğin hiç solmasın ve yüzünden tebessümlerin hiç eksilmesin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablammm sen çok başkasın yaa.
Çok güzel yapmışsınız, eline emeğine, güzel yüreğine sağlık bu güzel söyleşi için. Gerçekten çok büyük keyifle okudum röportajınızı, güzel hatunlar.
Öpüyorum kocaman ikinizi de, cansınız seviliyorsunuz.

teşekkür ederim güzellik okuyan yüreğine sağlık 🌹

aZze ve Nutella bunu beğendiler.
 
Alt 27 Kasım 2023, 00:42   #10
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KinGStaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerinize sağlık çok güzel röportaj olmuş
beğenmene sevindim teşekkür ederim 🌹

KinGStaR ve aZze bunu beğendiler.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:28.