IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 14:16   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği

Balık burcu erkeği – Aşk
Balık burcu kadınına göre daha sakindirler, duygularını daha az belli ederler ama bu onları duygusuz yapmaz, sadece derinde yaşarlar. Daldan dala konuyorlarmış gibi görünseler de aradıkları şey anlaşabilecekleri ve güvenebilecekleri kişiyi bulmaktır her insan gibi, sadece yöntemleri biraz zorlayıcı görünebilir.

Balık burcu erkeği – Cinsellik
Tıpkı kadınları gibi cinsellikte sınır tanımazlar; sakinden başlayıp kademe kademe ilerleyen geniş perspektifli bir cinsellik anlayışları vardır. Romans, aşk ve seks arasında bir ayrım yapmazlar ve seksi, sevgilerini ifade etmenin bir yolu olarak görürler.

Balık burcu erkeği – İlişkiler
Dengesizliği nedeniyle Balık erkekleri sıklıkla incinir ve hislerinin incindiğini hemen belli ederler. Hislerine karşılık bulamadıkları zaman Balık burcu erkekleri için ilişkinin kurbanıymış gibi hissetmek çok kolaydır.

Balık burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Neptün tarafından yönetilen bu hayalperestler, duygusal olarak da, spiritüel olarak da, entelektüel olarak da derinlere dalmayı severler ve asla sığ sularla yetinmezler. Havadan sudan konuşmak hoşlarına gitmez; ilk kez gittikleri bir buluşmada bile size kendinizle ilgili sorular sorup bu konu hakkında saatlerce konuşabilir.

Balık burcu erkeğine ne hediye alınır?

Doğal ve değerli taşlardan yapılma mücevherler hoşlarına gidebilir çünkü Balık burcu erkekleri çoğunlukla içlerindeki feminen tarafları keşfetmekten çekinmezler. Güzel kokmayı sevdikleri için parfüm sıkmaktan, çeşitli yağlar kullanmaktan hoşlanırlar. Pek çok Balık burcu erkeği kişisel temizlikleri konusunda titiz oldukları için kokulu banyo ve vücut ürünleri, suya bayılan bu burç için epey güzel bir seçenek olabilir.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:18.