IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By VelevKi

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 14:13   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Balık Burcu Kadını

Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadını – Aşk
Aşka âşık olurlar, karşılarındaki kişi genelde teferruat gibidir; tabii bu yaşamlarının ilk zamanlarında olur. Tecrübe sahibi oldukça, dinginleşir, olgunlaşırlar. Karşısındakileri şefkatleriyle şımartabilirler fakat onların şımartabilmesi şımarmanız anlamına gelmesin, garip hareketlerle onları üzerseniz bir süre sonra yürekleri daralır ve tek kuyruk darbesiyle sizi terk ederler; aniden hayatınızdan çıkıverirler. Sevgilileriyle dost olmayı çok severler. Ayrıca Balık burcu kadınları psikolojik ya da duygusal sorunları olan partnerlere kapılmalarıyla meşhurdur.

Balık burcu kadını – Cinsellik
Seks bu mistik deniz kızları için spiritüel ve transandantal bir deneyimdir. Kahin özellikleri sayesinde Balık kadını ne istediğinizi sizden daha önce bilir ve karşısındaki kişiye zevk vermekten hoşlanır.

Balık burcu kadını – İlişkiler
Kişisel ilişkilerinde özverilidirler fakat zaman zaman inzivaya çekilip kendilerini yenilemeleri gerekir. Bu yenilenme hem onlara hem de sevdiklerine iyi gelecektir. Karşısındaki kişiden gelen güzel şeyleri almayı da öğrenmesi gereken bu özverili, cömert kadınlar için karşılıklılık alengirli bir şeydir. Bir su burcu olarak, kendine zaman ayırmadan başkasına kalbinin içindeki her şeyi dökmeye eğilimlidir.

Balık burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Balık burcunun kendi kendilerini ve etrafı iyileştirebilme güçleri vardır. Empatların azımsanmayacak bir kısmı bu burçtan çıkar. Güçlü yanlarının görünürlüğe kavuşabilmesi ve güçlenebilmesi için Balık kadınının kendi kendini küçümseyerek göz ardı etmek yerine, kendini keşfetmesi gerekir. Karşılarındaki kimseyi, olayı kolaylıkla okuyup çözebilirler. Ağlamak onlar için çok olağan bir eylemdir, bu yüzden de adları sulu göze çıkmıştır. Balık burcu konuşmak yerine sizi dinlemeyi tercih eder. Biraz ketumdurlar, kendi dertlerinden çok söz etmezler ama sizi dinlerler ve konuşamadıkları için de sık sık ağlarlar.

Balık burcu kadınına ne hediye alınır?
Balık kadınları, yanına kendi yazdığınız bir şiiri iliştirdiğiniz bir demet çiçek gibi romantik hediyelere bayılırlar. Güzel olan her şeyi beğenirler. El üfleme cam prespapyeler, mücevher tonlarında vazolar, heykeller, rüzgâr çanları kalplerini fethedecektir. Ayrıca kendi sanat eserlerini yaratabilecekleri kaliteli sanat malzemeleri de güzel bir seçenek olabilir.



Alıntıdır m
iLSu ve iÇRe bunu beğendiler.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:09.