IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:51   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Balık Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Balık Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Balık ve yükselen Balıklar ; gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz ama hem sağlıkla ilgili konular hem de hayatınızı planlarken Pazartesi günü bir beklenti içerisine girmeyin. Büyük planlarınız varsa bugün bu planlardan sonuç elde etmek çok olası değil. Venüs’ün Plüton’la olan olumlu açısı ilişkiler konusunda sizi destekleyecek. İlişkileriniz, hayata bakış açınız, fikirleriniz konusunda etrafınızdaki insanları etkiliyorsunuz ve bu etkilemeden kaynaklı olarak da önemli işler karşınıza gelebilir Pazartesi ve Salı günleri. Salı günü fikirlerinizin çok rahat aktığını görebilirsiniz yaratıcı yönünüz çok çalışacak ilhamınız yüksek olacak hayal gücünüz yüksek olduğu için önemli işleriniz varsa bu işlerde çok rahat sonuçlar elde edeceksiniz. Başka insanlara yardım etme arzunuz da yüksek olduğu zamanlar. Bu yüzden tanımadığınız insanların yanında yer alabilir onların haklarını arayabilir aynı zamanda onlara destek vermekten mutluluk duyabilirsiniz. Eğitimsel konularda, işle ilgili konularda da şans sizden yana olacak.

Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor parayla ilgili konular önem kazanıyor önünüzdeki 3 hafta boyunca maddi konularda çok daha rahat etkiler altında olacaksınız. Sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları çözüme ulaştırırken bir borcun altına girmek, kredi çekmek konusunda da şanslı olabilirsiniz. Gizemli konu ve olaylarla uğraşmak da öne çıkabilir. Cinselliğe olan ilginiz artabilir ama diğer taraftan kendi alanınızda da iç huzuru bulacağınız da bir süreç olacak.

Cuma günü Merkür’ün Yay burcuna geçiyor olması önünüzdeki 2 hafta boyunca kariyerinize daha fazla kendinizi vereceğinizi gösteriyor. 2 hafta boyunca önemli iş konuşmaları devreye girerken göz önünde olacağınız ortamlarda fikirlerinizle başkalarını etkileyebilirsiniz ama fanatik bazı düşüncelerle de hareket etme potansiyeliniz var özellikle Cuma günü bu etkiye dikkat edin. Söylediğiniz bir söz birilerinin hoşuna gitmeyebilir arkadaş, iş çevrenizden bir insanla ters düşebilirsiniz. Cuma günü durum ve olayları çok fazla büyütmeyin bu birkaç günlük bir etki ama yine Cuma gününe denk gelen iş görüşmeleriniz varsa dikkatli olmayı da ihmal etmeyin.

Pazar gününe dikkat edin araba kullanırken aynı zamanda dış ortamlarda fikirlerinizi söylerken sosyal medyada hissettiklerinizi yazarken dikkatli olun tehlikeli sularda yüzmeyin. Çekişmeler, sürtüşmeler bazı zorlanmalar devreye girerken diğer insanlardan göreceğiniz beklenmedik bazı hamleler moralinizi bozabilir.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:14.