IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By serCiya

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2021, 11:12   #1
Emektar
ESinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Krizantem

Krizantem
açık toprakta iniş ve bakım, güzel bir çalı oluşturur. Sonbaharda krizantem için uygun bakım ve kış için kış krizantem bakımı için hazırlık ve hazırlık

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Vejetatif dönemin sonu, her zaman bitkiler ve çiçekler için geçişe, canlılık ve kendi kendine korunma işleminin gerçekleştiği bir yılda tutar. Kışlık, bitki ve renklerin tam büyümesi ve gelişimi için çok önemlidir ve bu nedenle, bitişiğin bitişiğindeki floranın temsilcisinin sistematik geçişini her yönden dikkatlice ve dikkatlice tedavi etmek önemlidir, böylece bunun sonunda Tüm ihtişamıyla yayıldığı dönem, güçle dolu ve yeni çiğ çiçeklenme dönemini memnun etmeye hazır. Chrysanthol Multiflora'nın nasıl tutulacağı hakkında, makalemizde konuşacağız.


Kışlık bir bitkinin hazırlanması için kurallar

Kışlanma döneminde geçiş bitkilerinde yardım ayrılmaz bir parçasıdır sonbahar işleri Her bahçıvan. Ve krizantem durumunda, bu kural da bir yer var. En başından itibaren dikkatlice gereklidir sürgünler, yapraklar ve bitkilerin çiçekleri üzerine ağrılı lezyonların en ufak tezahürlerini izleyin.


Bu tür uyarılar keşfedilmişse, mümkün olduğunca çabuk anlamanız, yenilgiyi tamamen ortadan kaldırmanız ve çiçek çıkışının daha fazla yayılmasıyla önlenmeniz gerekir. Ancak özellikle dikkatli zararlı kontrol, sonbaharın oluşumu sırasında bir bitki gerektirir ve uzun vadeli kışlama için hazırlık. Hastalığın kış boyunca ilerlemesini önlemek için sağlıklı devleti korumak için tüm tesisin sağlıklı durumunun korunması çok önemlidir, çünkü bu gerçek krizanteminizin düşüp ölmeyeceğine bağlı olabilir.


Önemli anlar da niteldir sulama ve gübre.

İlkbahar-yaz boyunca krizantol dökmek gerekir.

İlgili ast, ilkbaharda, aktif büyümeye ve çiçeklere katkıda bulunacak, ancak bunu sonbaharda yapmak imkansızdır. İÇİNDE güz Dönemi Chrysanthoları beslemek ve sağlıklı ve güçlü bir görünümünü destekleyecek ve ayrıca soğuk mevsimde hareket ve ölümden koruyacak.


İlk ciddi soğuk chrysanthrom'un geldikten sonra eski, askıya alınmış veya kurutulmuş sürgünlerden mahsul.
Önemli!Krizantemleri düzeltme konusundaki olayları mümkün olduğunca mümkün olduğunca mümkün olduğunca harekete geçirin, böylece tüm işlemlerden gelen meyve suyu bile, hatta ölüyor, bagaja girdi. Böylece flora temsilcinizi istenmeyen meyve suyundan ve buna göre, kışın ölümden koruyacaksınız.


Aynı zamanda, bitkinin son muayenesi renal veya kalıp hasarı için gerçekleştirilir. Eğer böyle bulunursa, onlarla birlikte törene ihtiyacınız yoktur ve daha fazla kirlenmeyi önlemek için dikkatlice temizlenir.

Ayrıca, takip eder 10-15 cm'ye kadar temel, güçlü sürgünler kısaltınAynı zamanda, kural olarak, genç süreçler dokunmaz.
Multiflora krizantem - Lush, yoğun ve iyi renkli düşük ruhlu krizantem hattı bol çiçeği. Bu grup, bir top krizantem olarak da adlandırılan bir topun genetik şekline sahiptir. Multiflora krizantem kaprisli bir çiçek değil, onun arkasında oldukça basit.


Biliyor musun?
Krizantemler, yılın herhangi bir saatinde, çiçek açan akrabalarının aksine, yılın herhangi bir saatinde bir nakliyeye aktarılır.


~alıntıdır~
 
Alt 08 Kasım 2021, 11:14   #2
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel Toprak la uğraşmak sinir alıyor )
Emeğine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ESinti bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02.