IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2021, 20:55   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını

Aslan burcu kadını – Aşk
Ateş elementine bağlı olan Aslan burcu kadını tutkulu ve cana yakındır; duygularını kolaylıkla ve açık bir biçimde gösterir. Âşık oldukları zaman sevdikleri kişiye karşı eğlenceli, sadık ve oldukça cömert olurlar. Avının peşinde bir aslan kadını dişli bir biridir, avıyla arasına giren herhangi bir şeyi ortadan kaldırmasını bilir.

Aslan burcu kadını – Cinsellik
Aslan kadınları romansın dilini çok iyi bildikleri için cinsellikleri oldukça içgüdüsel olabilir. Fiziksel dünyaya sıkı sıkı tutunan Aslan kadınlarının bedenleri ve cinsellikleri özgüvenli ve güçlüdür. Hiçbir zaman isteklerinden, zevklerinden ve seksten utanmadıkları için aşırı iffetli olmaktan hazzetmezler. İnsan vücudundan, bu vücutla yapılabilecek eğlenceli, tuhaf ve harika şeylerden utanıyorsanız bu vahşi kedi size günün sonunda hepimizin sadece birer hayvan olduğunu hatırlatmanın dahiyane bir yolunu bulacaktır.

Aslan burcu kadını – İlişkiler
Hemen hemen tüm ilişkilerinde lider rolünü üstlenirler; bağımsızlık ve inisiyatif alma ihtiyaçlarına sıkı sıkıya tutunurlar. Bu durum partnerlerini zaman zaman yorabilir, bilhassa Aslan burcu kadını kendi isteklerini dayatıp burunlarını sokmamaları gereken işlere burunlarını sokmaya başladıkları zaman can sıkıcıdır. Aslan kadının öz farkındalığı yüksek, makul ve onun kadar zeki biriyle birlikte olması gerekmektedir. Ayrıca bu kişinin kendilerini ifade etme ve kendileri için savaşma gücü yüksek olmalıdır, yoksa Aslan’ın güneşi onları kavurabilir.

Aslan burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler

Parlak koyu renkler, güçlü saçlar, stiletto ayakkabılar… Çoğu Aslan kadını gücüne vurgu yapan bu tarz şeylerle dikkatleri üzerine çekmeyi sever; hepsi bu kadar iddialı olmasa da çok konuşulacak türden sıra dışı şeyler giymeyi severler.
Aslan kadını hakimiyet alanı olan evinin her santimetrekaresini dekore etmeye bayılır. Yaşadığı yerde sadece bir süreliğine de kalsa bunun için zaman harcamayı sever.

Aslan burcu kadınına ne hediye alınır?
Aslan kadını lükse düşkündür; parlak renkli, mücevherli, gösterişli giysileri sever. Ne kadar çok mücevher varsa o kadar iyidir; ister yapay elmas olsun ister Swarovski kristali. Her ne kadar gerçek taşları daha çok sevse de tasarımı özgün ve şatafatlı olan her şeyi sevecektir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:45.