IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:37   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Aslan Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Aslan Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Aslan ve yükselen Aslanlar ; haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriyorsunuz ama Pazartesi günü hayat geldiği gibi aksın modunda olabilirsiniz. Gün genelinde ay boşlukta olacak sabah 10:24 itibariyle gece saatlerine kadar o yüzden bu Pazartesi rahatlamaya özen gösterin. Maddi konularda güzel etkileşimler altındasınız çalıştığınız ortamlarda bulunduğunuz yerlerde insanlar fikirleriniz ve düşüncelerinizden etkileniyorlar bu da size ekstra bir kazancının yolunu açabilir insanları etkilemesini başaracaksınız. Ev ve aile ortamlarınızda yaratıcı yönleriniz ön planda olacak.

Hayal gücünüz çok iyi çalıştığı için evinizin yuvanızın birliği, huzuru ve güzelliği için uğraşmak Salı gündeminizde olacak. Sevdiklerinize karşı onlara ne kadar minnettar olduğunuzu onları ne kadar çok düşündüğünüzü sevdiğinizi göstermek için de Salı günü önemli bir şansınız var. Çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor yakın çevrenizle olan bağlantılar hız kazanıyor akrabalar, komşular, çok yakın dostlarınızla yapılacak her tür iş size keyif verecek. Satış, tanıtım, pazarlama, lojistik, online pazarlarda işi olanlar bu dönem çok güzel bağlantılar kurabilir iyi para kazançlarına sahip olabilir. Öğrenciyseniz bu dönem derslerinize olan ilginizin de arttığını göreceksiniz. Bolca kısa vadeli planlar yapacaksınız. Meraklı olacaksınız ve etrafınızda olup biten her tür konunun içerisinde kendinizi bulacaksınız.

Cuma günü Merkür Yay burcuna geçiyor aşk eviniz hareketleniyor. Merkür’ün aşk alanlarınıza girmesiyle hayata aşkla bakacağınız bir süreç başlıyor. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılar kuvvetlenebilir aynı zamanda yine sanatsal ve kreatif işlerinizde farklı yönlerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaki insanla bağlantınız sırasında fanatik bazı düşüncelerden ve kendi inancınızı karşı tarafa dayatmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Ateşli yapınızı dengelemek için spora yazılmak, yürüyüşler yapmak, vücudunuzu dengelemenize ve sağlığınızı kazanmanıza yardımcı olabilir. Merkür buraya geçer geçmez bazı noktalardan da sizi biraz yoracak ve zorlayacak çünkü Cuma günü Merkür’ün Satürn’le dik açısı da devrede bu da para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çocuğunuz, sevdiğiniz insan için yapacağınız harcamalar bu dönem fazla olabilir ya da harcamalarınız yüzünden bardağın boş tarafını görebilirsiniz. Ama bu geçici bir süreç, hafta sonuna denk gelen sürede harcamalarınızı kontrol altına almaya özen gösterin.

Pazar günü Mars’ın Uranüs’le bir karşıt açısı var ev ve aile ortamlarınızda gerginliklerden, huzursuzluklardan, tehlikeli ortamlardan kişilerden uzak durun. Sevdiğinizle aranızda çıkacak olan kavgaları büyütmeyin kaza enerjisi devrede olduğu için evinizde vakit geçirirken dikkatli olmaya özen gösterin sevdikleriniz de karşı karşıya gelmeyin. Toplum önündeki duruşunuzda da bu etkiye açık olacaksınız.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:42.