IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2023, 17:34   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşkın gözü kör müdür?

Bazen iyi bir eş, iyi bir uyum; mutlu bir evlilik için yetmeyebiliyor. Başlangıçta her şey iyi giderken veya aşkın büyüsüyle iyi gittiği sanılırken zamanla pembe bulutlar dağılmaya başlayınca; başlangıçtaki ritim ve uyum bozulmaya, sorunlar çıkmaya başlıyor.

Belki de evliliklerde hayal kırıklıklarının, ayrılıkların bu kadar çok yaşanmasının sebebi, evlenecek gençlerin aşkın heyecanı ve büyüsü ile başlarda görmezden geldikleri bazı gerçek ve sorunların pembe bulutlar dağılınca iki taraf içinde sorun olmaya başlamasıdır.

Elbette ayrılıkların, boşanmaların önüne tamamen geçmek mümkün değildirürümeyecek, aşılamayacak sorunlara sahip birçok evlilik ayrılıkla sonuçlanacaktır. Fakat terapilerle kişisel hatalardan, tecrübesizlikten ve bilgisizlikten kaynaklanan birçok boşanmanın önüne geçmek ve evlilikleri yaşanır hale getirerek sağlıklı ve mutlu şekilde sürmesini sağlamak mümkündür.

Eşimizi seçerken; düğün pastası seçmek kadar özen göstermiyoruz

Düğün törenlerinde gelinlikten, davetiyeye kadar en ince ayrıntısına kadar düşünen, planlayan eşler hayatlarını paylaşacakları eşi seçerken maalesef aynı titizliği ve önemi göstermemektedir.
İnsanların; bir ömür boyu beraber yaşayacağı eşini seçerken sadece fiziksel çekicilik ve aşkın ötesinde dikkat etmesi, analiz etmesi gereken birçok önemli faktör vardır.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:04.