IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2023, 17:28   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Düğün Stresleri

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sayılarında artış olmaya başladı. Malum evlenmeyi bekleyen çiftler daha uygun hava koşulları olan bahar ve yaz aylarını tercih etmekteler. Tabi düğünler dışarıdan her ne kadar güzel gözükse de çiftler tarafından tam bir stres yumağı haline gelebiliyor.

Yeni evlenecek çiftlerin stres kaynaklarının en başında aile baskısı geliyor. Çiftlerin aileleri bazı konularda çiftlere baskı uygulayabiliyor. Tabi çoğu çift bu durumu çözümleyemiyor ve aşırı bir stres ortamı oluşuyor. Eğer bu dönemde çekilmez bir aile baskısı alıyorsanız mümkün olduğunca bu sorunu çözümlemeye çalışmalısınız. Bunun da en güzel yolu aileleri karşınıza alarak seviyeli ve çözüm yolu üretmek amaçlı bir konuşma gerçekleştirmeniz. Tabi bu durumun aşırı bir sorun haline geldiği zamanlarda çiftlerin psikolojik destek almasında hiçbir sakınca yoktur. Aksine çok fazla yararı dokunabilir.

Evlilik döneminde aile baskısının haricinde büyük sıkıntılara yol açabilecek durum ise aşırı borçlanma durumudur. Çiftler bu mutlu günlerinde gösteriş amaçlı veya aile baskısı yüzünden aşırı borcun altına girebiliyor. Bu durumdan kesinlikle kaçınılmalı ve maddi sınırlar zorlanmamalıdır. Aksi takdirde ilerleyen zamanlarda sıkıntı çekecek olan yine çiftlerin kendisi olacaktır. Bu yüzden gerek çiftler gerekse aileler karşılıklı olarak birbirlerine anlayış göstermelidirler.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:17.