IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 21:02   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ayrılık Sonrası Asla Yapılmaması Gerekenler

Ayrılıklar her zaman zor olmuştur. Bir insanı hayatından çıkarmanın verdiği hüznün yanı sıra, ayrılıklara alışma süreci fazlasıyla sancılı geçebilir.


Sevgilinizden ayrıldınız ve hala çok üzgün ya da kızgın, hatta şaşkın olabilirsiniz. Yazımıza kulak verin ve hayatınızı yeniden rayına oturtmaya çalıştığınız şu günlerde fazlasıyla faydasını göreceğiniz tavsiyelerimize bir göz atın.

1. En yakın kız arkadaşınızı dinlemeyin

Bu tavsiye sezgilerinize tamamen aykırı gibi görünebilir, ancak yine de doğru. En iyi arkadaşınız siz kendinizi daha iyi hissedin diye yanınızda. Bu onun işi ve bu konuda gerçekten de iyi -ve bu da kalbinizin kırık olduğu şu günlerde size acı gerçekleri söyleme konusunda o kadar da iyi olmayacağı anlamına geliyor.

Bu yüzden size "ihtiyaç duyuyorsan onu ara" ya da "eminim ne kadar büyük bir hata yaptığını anlayıp sana geri dönecek" derken, aslında "sana çok değer veriyorum ve her zaman yanındayım" demek istiyor. Bu kısmı memnuniyetle kabul edin. Ama gerçekten iyi birkaç tavsiye istiyorsanız, en yakın erkek arkadaşınıza danışın. Sizi dinlemek ve gerçeklerle yüzleşmenize yardımcı olmak açısından asıl işinize yarayacak olan o olacaktır.

2. Eski erkek arkadaşınızla ne sebeple olursa olsun asla iletişime geçmeyin

Elbette o çok sevdiğiniz hırkayı ondan almak istiyorsunuz. Evinizin anahtarının da onda kalmasının artık bir anlamı yok. Fakat eski sevgilinizin, eski sevgiliniz olduğu o ustalık isteyen dönemde yapmanız gereken ilk şey onun telefon numarasını silmek olacaktır. Yaralar kapandıktan sonra, eşyalarınızı geri alabileceğiniz gün gelecektir. Hatta içinizde kalan o birkaç cümleyi söyleyebileceğiniz zaman... Ama asıl güzel haber, ona ulaşmanız için uygun zaman geldiğinde, muhtemelen onu artık görmek istemeyeceksiniz.

3. Diğer eski sevgililerinizle de asla iletişime geçmeyin

Bunları hepimiz yaşadık. A kendimizi çok kötü hissettirdiği için B'yi ararız, aslında o da bir zamanlar kendinizi berbat hissetmenize yol açmıştı. "Ama bu çok zaman önceydi!" Sizi iyi tanıyan birinden avuntu beklemek oldukça davetkar görünebilir. Ancak bir ayrılıktan sonra yapabileceğiniz en iyi şey ilerlemektir. Geriye -ne kadar geri olursa olsun gitmek genellikle iyi sonuçlar doğurmaz.

4. Hüzünlü aşk ve ayrılık şarkılarını arka arkaya dinlemeyin

Sizce de başlık kendini gayet iyi açıklamıyor mu?

5. Telefonunuzu ve internetinizi akşam 10'dan sabah 7'ye kadar kapalı tutun

Bu madde, ayrılıklardan sonra, başta hüznünü bir kadeh şarapta boğmak isteyenler olmak üzere, herkes için zorunlu olmalı. Hızlı hızlı içilen beş kadehten sonra mesaj atmak sizin en iyi dostunuz olmayacaktır. Özellikle de gece yarısından sonra...

6. Aradığınız cevabın bir kilo dondurmada olduğunu düşünmeyin

Bir kilo dondurma, bir paket çikolata veya koca bir hamburger, her şeyi bir anda iyileştirir. Ancak sonrasında işler o kadar da iyi olmaz. Tam da yeni ufuklara yelken açacakken, bir de fazla kilolarla uğraşmak istemezsiniz.

7. Eski sevgilinizin Facebook sayfasının sizin için iyi haberleri olduğunu düşünmeyin

Ayrılıklar yeterince acı verici değilmiş gibi şimdi de bu acıyı Facebook çağından yaşıyoruz. İşte kural: eski sevgilinizin ne yaptığını merak etmekten daha kötü olan bir şey varsa o da eski sevgilinizin Facebook sayfasına girip, ne yaptığını görmektir. Bu yüzden bu konuda size verebileceğimiz en iyi tavsiye onu arkadaşlarınızdan çıkarın. Hem de hemen.

8. Ve Facebook sayfanızın onu size geri dönmeye ikna edeceğini düşünmeyin

Gerçek hikaye: bir arkadaşımız eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra onu kıskandırmak için hayali bir yeni erkek arkadaş uydurdu. İlişki durumunu değiştirdi, fotoğraflarını değiştirdi ve durum güncellemelerine aşk meşk yazıları koydu. Hepimiz onun acayip dahi olduğunu düşünüyorduk. Peki, sizce eski sevgilisi ne düşündü dersiniz? Hiçbir şey. Hiçbir şeyden haberi yoktu çünkü bir önceki tavsiyeyi dinleyecek kadar akıllıydı.

9. Bir bara girip size yaklaşan ilk anlayışlı erkeğe içinizi dökmeyin

Bu da başta her şeyin bir anda mükemmel olmasını sağlar, ancak sonra kendinizi çok daha kötü hissedebilirsiniz. Şu anda ihtiyacınız olan en son şey bu. Bize güvenin.

10. Sonsuza dek böyle kötü hissedeceğinizi düşünmeyin

Ayrılıklar bir süre berbattır, ancak etrafından dolaşma gibi bir şansınız yoktur. Fakat bir süre sonra -inanın düşündüğünüzden çok daha kısa bir zaman sonra- daha az berbat olmaya başlarlar. Gerçekten, işler yavaş yavaş kolaylaşacak. Zamana güvenin. Bu noktada o sizin en iyi arkadaşınız. İçinizde bir yerlerde bunu siz de biliyorsunuz. Siz de bunu gerçekten hissedene kadar dayanın.


Alıntı
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:52.