IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 20:59   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Boşandıktan Sonra Arkadaş Kalmak

Eski eşler, gitgide, ayrılsalar bile çocukları için bir arada olmanın ve arkadaş kalmanın önemini kavramaya başladılar.

Boşanma belgesindeki mürekkep kuruduktan sonra bazı eski eşler birbirleriyle arkadaş kalabiliyorlar. Bu, açıkçası, bizi şaşırtan bir durum olsa da boşandıktan sonra daha iyi iletişim kurabilen insanlar var.

Eski eşinizle en yakın arkadaş olmak aslında bir efsane değil. Günümüzde, birçok boşanmadan sonra, bu durum gerçekleşiyor. Bu gerçekten de şaşırtıcı. Tabii ki boşandıktan sonra çocuklar için ya da çeşitli nedenlerle birbirleriyle iletişim kuran eski eşler var ama arkadaş olmak daha zor ve daha ilginç bir durum.

Böyle bir durumda olanların genellikle verdikleri cevap aslında gayet mantıklı. Çiftler, evliyken birbirlerinden o kadar çok şey bekliyorlar ki, arkadaş kalıp, ilişkiyi bitirdiklerinde aslında bir çiftten çok daha iyi iki arkadaş olabildiklerini keşfediyorlar.

Eski eşinizle iletişim halinde kalmak

Sürekli gündemde olan magazin haberlerine bakarsak eski eşinizle arkadaş kalmanız git gide daha sık rastlanabilir bir olay.

Görünüşe göre zaman yaraları sarıyor ve sonuçta önemli olan tek şey aileniz oluyor. Bütün bu durumlarda, boşanmış çiftin çocukları önemli rol oynuyor ve anne ve babalarının ayrılsalar da hala beraber dostça vakit geçirebilmeleri, çocuklarının psikolojik gelişimine de önemli derecede katkı sağlıyor.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:42.