IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2021, 14:04   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kadınların Aşk Hayatında Yaptıkları 10 Hata

KADINLARIN AŞK HAYATINDA YAPTIKLARI 10 HATA

Kadınların yaptıkları hatalar ilişkilerinin bitmesine ya da kötü bir şekilde seyretmesine neden oluyor. Bunun için iyi bir ilişki yaşamak istiyorsanız genelde kadınların yapabileceği bu hatalardan uzak durun çünkü erkekler böyle kadınları sevmiyor.

Kadın ve erkek fıtrat olarak farklı yaratılmıştır. Kadınla kadın arasında bile dağlar kadar fark varken erkekle kadının davranışlarının aynı düzeyde olmasını beklemek mutsuzluktan başka bir şey getirmez. Her ne kadar kadın ve erkeğin birbirini anlaması zor da olsa bir ortak payda da buluşmakta fayda vardır. Erkeklerin bir kadında istemediği, kadınların ise ilişkilerinde vazgeçmediği bu davranışlar ilişkileri olumsuz yönde etkiliyor.

İşte kadınların aşk hayatında yapmış olduğu en belirgin 10 hataları;

1. Erkeklerin Tabiri İle ‘Dırdır Yapmak’
Sevgilinizin yaptığı her şeye söyleniyor ve sürekli bir şikayet halindeyseniz kendinize çeki düzen vermenizde fayda var. Yapılan bir hatayı sürekli ısıtıp ısıtıp erkeğin karşısına getirip onu azarlamak sizden kaçmasına neden olur. Biraz hoşgörülü olmaya, her ne kadar sevgilinizi anlamıyorsanız bile hoşgörü çerçevesinde yapmış olduğu kusurları yeri geldiğinde görmezden gelip karşınızdakini sıkmamanız gerekiyor.


2. Konuşmaya Zorlamak
Kadınlar günde yaklaşık 20 bin kelime sarf ediyorlar. Erkekler ise 7 bin kelime. Erkekler 7 bin kelimeyi zaten gün içinde tüketiyorlar. Akşam eve geldiğinde susmayı tercih eder. Eğer erkeği sürekli konuşması için ısrar ederseniz o bu durumdan hoşnut olmaz ve size pek dayanacağı söylenilemez.

3. Aşırı Derece Kıskanmak
Her daim aramak ve yanında kimlerin olduğunu sormak, aslında biz buna “sorgulamak” diyoruz. Çıktığınız zaman kime bakıyorsun, gibi kıskançlık triplerine girmek. Erkeği sürekli sorguya çekmek ve üzerinde baskı kurmak ayrılıklara neden oluyor.

4. Casus Gibi Davranmak
Cep telefonu, sosyal ağlarını gizliden kurcalamak ve sürekli bir şüphe içinde olmak bu ilişkiye zarar verecektir. Bu davranışlardan kendinizi alıkoymalısınız.

5. Anlamasını Beklemek
Erkeklerin kadınlar gibi detaylı düşünmediği bilim insanları tarafından açıklandı. Halen bir erkeğin kadın gibi detaycı düşünmesini beklemeyin. Bir şey söylemek istiyorsanız ima ederek değil, doğrudan söylemeniz gerekir.

6. Seksi Bir Silah Olarak Kullanmak
Seksiliğinizle erkeklere istediğinizi yaptırmaya çalışmaktan vazgeçin. Erkekler ilk başlarda bu oyunlarınıza gelebilir. Ancak erkekler sandığınız gibi de aptal değil, bir süre sonra bu olanların farkına varacak ve ters tepecektir.

7. Çocuk Gibi Davranmak
Erkeklere dudak büzüşerek, çocuk hareketleri yaparak konuşmanızdan hoşlanacağınızı zannediyorsanız yanlış yoldasınız. Telefonda çocuk gibi çıkardığınız tuhaf sesler hiçbir erkeğin hoşuna gitmiyor, hatta itici olmanızı sağlıyor. İlgi çekmek istiyorsanız çocuk hareketleri değil, kadınlığınızı göstererek bunu yapmalısınız.

8. İlişkiyi Sorguya Almak
İlişkinizin başındayken, bu ilişki nereye gidiyor? Bizim sonumuz ne oluyor? Hatta açın, bangır bangır bir Ahmet Kaya şarkısı; “Yüreğim sızlıyor olmasaydı sonumuz böyle” diye söylenin. Bre bismillah daha baştasınız, zaman her şeyi gösterir. Akışına bırakın.

9. Değiştirmeye Çalışmak
Bir erkeğe nasıl aşık olduysanız, bırakın öyle kalsın. Örneğin serseri bir erkeği beyefendiye çevirmeyi kendine bir görev bilirler ve zamanlarını bu yönde taktikler geçirerek harcarlar ve beyefendi olması için elinden geleni yaparlar. O zaman gidip neden hazırda bir beyefendiye aşık olmadınız. Hem kendinizi hem de karşınızdaki insanı sıkmamak ve duygularıyla oynamamak için böyle bir girişimde bulunmamalısınız.

10. Kıyaslamak
Sevgilinizi çevrenizdeki diğer erkeklerle hatta eski sevgilinizle kıyaslamak size hiçbir şey sağlamaz. Hatta erkeğin sizden uzaklaşmasının sebebidir. Başkalarıyla kıyasladığınız erkeğin öz güveni sarsılır ve bu ilişkide mutlu olmadığını anlayarak kısa bir sürede ilişkisini bitirir.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:09.