IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Absent

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2021, 13:56   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ayrılmak İsteyen Erkek Davranışları

AYRILMAK İSTEYEN 9 ERKEK DAVRANIŞI

İlişkinizde son zamanlarda ters giden bir şeyler var ama bir türlü anlam veremiyorsunuz. Bu durum erkeğin aklında başka birisi ya da artık bu ilişkide sıkılmış olması olabilir. Bir erkeğin ilişkiyi bitirmek istediğini bu davranışlarıyla anlayabilirsiniz;


Erkekler artık ilişkiyi bitirmek istiyor ya da bu ilişkiden hoşnut değilse belli başlı davranışlarla kendini belli ediyor. Sakın bu davranışları belli başlı nedenlere bürünerek kendinizi avutmaya çalışmayın. Tamam erkekler bir kadın kadar ilgili davranmaz ama hiç de ilgi göstermeden de davranmaz. Eğer ilişkiniz son zamanlarda bu boyuta geldiyse anlayınız ki bu erkek artık sizden ayrılmak istiyor. İşte erkekler ayrılmak istediği zaman sergiledikleri tipik davranışlar;

1. Telefonla Aramaları Azalır
Eskisi gibi sık sık aramaz. Ancak gün içinde bir kez arar ya da aramaz. Bu konuşma da öyle uzun sürmez, kısa konuşup kapatır. Bunun nedenini anlamaya çalışmayın, bu sizinle konuşmak istemediğinin göstergesidir. Ancak önceden işi olmayan bir erkek sonradan iş hayatına atılması dolayısıyla telefon aramalarında azalma olması bu açıdan düşünülmemelidir.

2. İlgisi Yok Olur
Eskisi gibi ilgi göstermez. Sürekli sizden uzaklaşır ve başka uğraşlarla zamanını harcar. Size sevgi sözcüklerine dair hiçbir şey söylemez.

3. Her şeyden Şikayet Eder
Hatalarınızı sürekli yüzünüze vurur, artık sizi incitmemek için çaba göstermez. Oysaki eskiden sizi kırmamak için elinden geleni yapıyordu.

4. Sizinle Tartışmak Bile İstemez
Eskiden karşılıklı olarak tartışırdınız ve birbirinizi anlamaya çalışırdınız. Oysa şimdi durum böyle değildir. Sizinle tartışmak yerine kapıyı vurup, çekip gider.

5. Sarılmaz, Dokunmaz
Artık sizinle fiziksel temasları da azalır. Yolda yürürken ellerinizi tutmaz, size sarılmaz ve artık fiziksel olarak da sizden uzaklaşmıştır.

6. Tahammülü Azalmıştır
Artık her şeye bir kulp bulmaya ve patlamaya hazır bir bomba haline gelmiştir. Söylediğiniz en küçük şeyde bile kavga etmeye hazırdır.

7. Değişiklikleri Fark Etmez
Erkeklerin çoğu kadınların yaptığı ufak tefek değişiklikleri fark etmez. Ancak bu durum çok farklıdır. Sizinle göz teması kurmaz ve sizdeki olan büyük değişimleri bile fark etmeyecektir.

8. İnternet Oyunlarına Gömülür
Artık siz onun için bir şey ifade etmiyorsunuz. Tabi bunun demesi çok acı ama anlamalısınız. Artık sizin yerine internet oyunlarına sarılıyordur. Eskiden bu alışkanlığı yoktu diye şaşırabilirsiniz. Ama sizden kaçmak için her türlü oyunu oynayabilir.

9. Bahaneler Bulmaya Çalışır
Sürekli bir bahane bulur ve sizinle buluşmamak için elinden geleni yapar. Biraz olsun anlamak istiyorsanız yaptığı bu davranışları sizden ayrılmak için yaptığını düşünmelisiniz.

Evet, bir erkek bu saydıklarımızın 5 tanesini size karşı gerçekleştiriyorsa ilişkinizin süresi dolmuştur demek. Onun için ilk adımı ondan beklemeyin, o zaten söyleyeceğini söylemiştir. Şimdi sıra sizde o söylemeden siz bu ilişkiye açıklama getirin ve bitirin. Bu sizin için acı olabilir ama bu şekilde de yaşanılmaz ki.



Alıntıdır.
________________

B
 
Alt 31 Temmuz 2021, 13:58   #2
Standart

Ayrılmak istesemde dokunurum ben ya. Her şeyin yer ayrı aheua

VelevKi bunu beğendi.
________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 31 Temmuz 2021, 14:03   #3
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Belirtirler gosterdi mi yol verin

________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42.