IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2023, 14:30   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Güzellik Sektörünün Sizden Sır Gibi Sakladığı Birbirinden Etkili 9 Bakım Tüyosu

1. Güneş kremini ihmal etmeyin


Güzel ve sağlıklı bir cilt düzenli güneş kremi kullanılmadan elde edilemez. Madonna ile çalışmış olan kozmetik uzmanı Mamie McDonald, eğer bu kuralı uygulamazsanız diğer çabalarınızın boşa olabileceğini söylüyor. Ünlülerle çalışmış bir diğer bilinen güzellik uzmanı olan Dr. Lancer ise 30 SPF’den düşük olmayan krem kullanıp gün içinde tekrar uygulanmasını tavsiye ediyor.

2. Boynunuzu unutmayın


Boyun sahibinin yaşını ilk bakışta hissettiren bir organdır ve bu yüzden de özel ilgi ister. Burada deri incedir ve tıpkı yüzünüz kadar hassas bir bakıma ihtiyaç duyar.

3. Cildinize buz kübü sürün

Uzmanlar donut ve mat cilt rengini önlemek için bir buz küpünü birkaç saniye cildinizde tutabileceğinizi söylüyor. Bu basit tüyo, kan dolaşımını harekete geçirerek cildinizin ışıldamasına yardım ediyor.

4. Güzellik ürünlerinizi doğru yerleştirin


Dr. Debra Jaliman güzellik bakım ürünlerini banyoda saklama konusunda uyarıyor çünkü banyodaki sıcak ve nemli havanın ürünleri normalden daha hızlı bozacağına vurgu yapıyor.

5. Cildinize değen her şeyi temiz tutun


Dr. Lancer kirli ellerinizle yüzünüze dokunmamamız gerektiğini söylüyor. Ayrıca yastık kılıflarını normal bir cilde sahipseniz haftada bir, yağlı bir cilde sahipseniz ise 3 günde bir değiştirmenizi öneriyor. Akıllı telefon ekranınızı da sık sık temizlemeniz önem taşıyor.

6. Özellikle akneye eğiliminiz varsa, yüz fırçası ve süngerlerinden kaçının


Uzmanlar akne problemi yaşıyorsanız yüz fırçası ve süngeri gibi aşındırıcı etkiye sahip ürünleri asla kullanmamanız gerektiğini söylüyorlar. Bu ürünler onları daha da alevlendirebilir.

7. Gözaltındaki dairelerden kurtulmak için yüz masajından yararlanın

Gözaltı morlukları ve halkaları için lenf drenaj masajı etkili olabiliyor. Bu işlem lenk akışını uyandırıyor, cildi yumuşatıyor ve halkaları yok ediyor. Bunu evinizde kendi kendinize de yapabilirsiniz.

8. Ellerinize de aynı özeni gösterin


Eller de tıpkı boyun gibi özel bakıma ihtiyaç duymaktadır çünkü ellerimizdeki deri ince ve narindir. Bu yüzden düzenli olarak nemlendirebilir ve tıpkı yüzünüzde yaptığınız gibi elleriniz için de yaşlanma karşıtı kremler kullanabilirsiniz. Güneş kremini de es geçmeyin!

9. Yatmadan önce her zaman sütyeninizi çıkarın


Yatmadan sütyeninizi çıkarmıyorsanız doktorların bu duruma karşı uyarıda bulunduğunu bilmelisiniz. Özellikle de sıkı bir sütyenle uyumak, kan akışına engel oluyor ve sağlık problemlerine yol açıyor.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:22.