IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2021, 01:57   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bir ilişkinin bittiğini gösteren 8 sinyal!



BİR İLİŞKİNİN BİTTİĞİNİ GÖSTEREN 8 SİNYAL!!

İlişkiler insan hayatında her zaman kalıcı olamayabiliyor. Bazen nerede kesmemiz gerektiğini bilmemiz gerek. Hepimizin etrafında gözlemlediği birbirine dayanamayan, aslında beraber olmasalar çok daha mutlu olacağına inandığımız çiftler vardır. Ancak bunu kabul etmeyerek devam eden büyük yaralar alan arkadaşlarımız olmuştur. Bazen bu kişi biz bile olabiliyoruz. Peki, bir ilişkinin bitmesi gerektiğini nasıl anlarız? Bizim için doğru zaman, ilişkinin bitmesi gerektiği anlar hangi durumlardır? İlişkiyi bitirmenizi gösteren 8 belirti uzmanlar tarafından gözlemlenmiş ve hangi durumlarda ilişkilerden vazgeçmemiz gerektiği bu gözlemler sonucunda ortaya konmuş. İşte 8 belirti;




1.Güven en büyük problem; eğer ilişkide kişilerin birbirine güveni bittiyse bu ilişki artık yürümeyecektir. Sevgiliniz arkadaşlarımla buluştum dediği anda aklınızdan geçen kim bilir hangi kızla geziyor ise bu ilişkinin yürümesi imkansız hale gelebilir. Güvensizlik beraberinde aşırı kıskançlık ve öfke nöbetleri getireceği için ilişkiniz eğlenceli halini yitirecek ve çekilmez bir hayat olmaya başlayacaktır.


2. Hayatınızın değişmez gerçekleri varsa bunlardan vazgeçmeniz zor olacaktır; örneğin sevdiğiniz adamın ailesi muhafazakâr ancak siz oldukça özgür düşünen bir bayansınız. Ya da bir barmensiniz ancak sevgiliniz bunu kaldırabilecek kadar rahat değil gece eve erken gelin ve beraber sofraya oturun istiyor. Bu durumlarda ilişkinizin ilerlemesi zorlaşır.

3.Beraber vakit geçirmek sizi mutlu etmiyorsa; beraber plan yapmaktan kaçıyor ve eve geç geliyor haftada 2 buluşuyorsanız artık karşınızdaki kişi sizi yeteri kadar heyecanlandırmıyor olabilir. Bu durumda gelecek planlarınızı kontrol edil, sürekli sizinle olmasını istiyor musunuz?

4.Sürekli kavga ediyorsanız; ilişkiler insan hayatına mutluluk katması için vardır. Eğer hayatınızda mutluluk yerine sürekli bir gerilim hali yaratan bir ilişki içindeyseniz bu sizi bir süre sonra yoracaktır. Bu ilişkiden uzaklaşmak sizin için en iyisi bile olabilir.

5.Bir başkası olsa dahamı mutlu olurdum?;düşünceleri içindeyseniz ilişkinizde yolunda gitmeyen bir çok durum var anlamına gelir. Sevgilinizle beraber olmadan önce başka bir ilişki şansınız vardı ve siz sürekli onu düşünüyorsanız, öğle yemeğindeki kadınla nasıl geçerdi hayatım diyorsanız, yanımdan geçen çocuk benimle olsa mutlu olur muydum soruları beyninizi kemiriyorsa karşınızdaki insana ilginiz azalmış ve daha da azalabilir demektir. Bu durum daha ileri adımlara geçerse karşı taraf ciddi manada ilgisizliğinizden ölebilir büyük üzüntüler yaşayabilir. Eğer bu derece büyük bir kırıklık yaratmak
istemiyorsanız yol yakınken güzel bir şekilde ayrılmanız gerekebilir.

6.Sosyal farklılık; zengin kız fakir oğlanı mı anlatacaksın diyebilirsiniz ancak bu sosyal bir gerçek arkadaşlar. Bir adamın zengin olması büyük bir problem değil ancak bir kadının zengin olması erkek için büyük bir sosyal baskı. Bu durum zaman içinde ilişkiyi de etkilemekte. Ya da erkek okumuş ancak bayan üniversiteyi bitirememiş ve kendini geliştirememişse erkek bayandan utanmaya dahi başlayabiliyor. Farklı kültürlere de değinmek gerekli bir taraf doğu kültürü diğer taraf Avrupa düşünceleri ile yetişmişse bu iki kişinin uyum sağlaması zor hatta evlenirlerse ailelerin uyum sağlaması dahi zor olabiliyor.

7. Onu gelinlik/ damatlıkla düşünüyor musunuz?; bir gün gelecek karşınızdaki kişi size artık adını koyalım diyecek. Bu hayatın gerçeği; özellikle karşınızdaki kişi sizi seviyorsa mutlaka ömür boyu sizinle olmak isteyecek. Ancak onu hiçbir zaman gelinlikler içinde ya da bir damatlıkla yanınızda hayal etmediğinizi fark ettiğiniz zaman 4 5 senenizi onunla geçirmiş olursanız ne olacak? Bu büyük bir zaman kaybıdır kişiler için hem sizin için hem karşı taraf için bu kadar büyük bir zaman kaybı yerine arada kendinizi ve sevginizi yoklayın. İlk günkü heyecanınız yerinde duruyor mu?

8.Onu tanıyamıyorsanız; bazen ilişki sırasında insanlar yabancılaşır. Bu durum bazen ilişkide sevgisi biten tarafın reel bakması sonucunda, bazen ise karşı tarafın sevgisi bitmesi sonucunda davranışlarının sıradanlaşması ile oluşur. Her gün size kahvaltı hazırlayan öperek uyandıran adam son bir haftadır sizi öpmüyor , selam vermeden yatıyorsa bu bir sorunun işareti olabilir. Hareketleri hiç değişmediği halde tavırları size sinir bozucu gelmeye başladıysa sizce ne değişti?


İlişkiler karmaşıktır. Ancak şunu da söylemek gerekli ki dünya üzerinde birçok çift bu durumları atlatmayı başararak evlenmiştir. Bu sorunlar ciddi manada süreklilik kazandığı zamanlarda ilişkiniz çıkmaza girdi demektir. Sosyal farklılıklara rağmen evlenenler, hiç aklında yokken evlenenler oldukça fazladır. Ama yine de arada sevginizi yoklayın. Hala aynı heyecanla kalbinizde o ateş yanıyor mu emin olun...





Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:00.