IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 Post By Keystone
  • 1 Post By VelevKi
  • 1 Post By baL

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2021, 12:28   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mutlu evliliğin sırrı nedir?

Mutlu evliliğin sırrı nedir?


Yıllar geçtikçe aşk biter ama geri kalanlar yaşanmaya değer. İlişkide yapmanız ve yapmanız gerekenler!

Kadın ya da erkek, karşısındakinin değişmeden kalması yanılgısına kolayca düşer. Bu durum doğal bir süreç olarak görülmekle birlikte 'mutlu bir birliktelik' amacıyla yola çıkmış çift için beklendik bir durum da kişilik çatışmaları çıkabilir Her erkek her kadın aynı değildir!? İşte burcuna göre mutlu bir evliliğin ipuçları...

Koç burcuna göre: İlişkiler bu burcun kendisini geliştirdiği alanlardır. Bu alandaki stratejisi kibarlıktır. Durup durup kötü anılardan bahsetmeyin. Salt kötü ilişki hiçbir zaman yoktur, her ilişkinin mutlaka iyi yanları, güçlü yönleri vardır. Sorun yaşadığınızda sorunun çözümü için öncelikle kendi alet çantanıza göz atın. Ve açıkça flört edin!

Boğa burcuna göre: Evliliğin anlamını anlayın. Daima güzel giyinin. Çözüm uğruna yaptığınız şeyler işe yaramıyorsa yapmaktan vazgeçin. Alternatif çözüm yolları deneyin Ona aşk şiiri yazın!

İkizler burcuna göre: Sert bir başlangıcın ağır sonuçlar getirebileceğini her zaman hatırlayın. İyi bir dinleyici olun. Ona yemek ısmarlayın ya da özel bir hediye alın. Gözlerine iltifat edin!

Yengeç burcuna göre: İlişkinin kötü gidişinden her ikinizin de sorumlu olduğunu unutmayın. Bir yerde denge bozulduysa sizin de dengeyi kaybetme konusunda payınız mutlaka vardır. Ondan ilişkiniz için tavsiye isteyin!

Aslan burcuna göre: Sürekli suçlu aramaktan ve eşinizi suçlamaktan vazgeçin En sert tartışmalardan sonra bile aranıza duvar örmeyin. Küsmenin işe yaradığı hiçbir ilişki türü yoktur. Yönetimi bırakın ele alsın Çok güzel görünün yeter!

Başak burcuna göre: İlişkinizi tamir etmek için sürekli ilişkinizi masaya yatırıp konuşmaya çalışmayın, ilişki üzerine konuşmak, bir süre sonra ilişkiye zarar vermeye başlar. Nazik ve saygılı olun. Aşırı dostça davranın!

Terazi burcu için: Güç savaşına girmekten kaçının, böylesi bir durum, karşılıklı yenilgiyle son bulur, galip çıkan olmaz. Romantik olun. Sohbeti sürdürmeyi bilin. Olumlu tavır içinde olun!

Akrep burcu için: Yeni başlayan evliliklerde veya birlikteliklerde farklılıklardan ve birlikte bir yaşama alışma zorluğundan kaynaklı sorunlar çıkması oldukça doğaldır. Kıskançtırlar her konuda onun fikrini alın ama zekânızı da belli edin!

Yay burcu için: Hayatın özüyle; sağlık, gerçek aşk ve sessizlikle başbaşa kalana kadar ve buna sevgiyle karışık saygı duygusuyla yaklaşana kadar yaşamın yavaş yavaş azalması vardır. Arzuladığı ilgi ve onayı görmezse kalbi kadar gururu da yaralanır!

Oğlak burcu için: Çözemediğiniz, tıkandığınız, yol bulamadığınız durumlarda bir uzmandan yardım almaktan çekinmeyin. Bir tutumunuz olsun.(Oğlak için bu, kendine güven anlamına gelir)!

Kova burcu için: Eşler arasında bazı kuralların olması aile işleyişini kolaylaştırır. Kuralları rasyonel bir biçimde yazılı olarak koymanız gerekmez. Sözsüz iletişiminizle de ilişki içinde kuralları yapılandırabilirsiniz mesela bakışlarınızla!

Balık burcuna göre: Balıklar için tecrübesi yaşayan kişinin sürekli hissettiği “şu an” düşüncesidir. Geçmişe dair bir kaygı taşımaz. Geleceğin neler getireceği ile ilgilenmez Hevesini kaybettiği anda yeni bir projeye yönelir Huzuru bulmak ve onu korumak en büyük hedefidir!
BoSs bunu beğendi.
 
Alt 25 Ağustos 2021, 12:33   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Evlenmemek...

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 
Alt 25 Ağustos 2021, 12:40   #3
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Mutlu evlilik diye bir şey mi varmış.

Keystone bunu beğendi.
________________

B
 
Alt 25 Ağustos 2021, 12:48   #4
baL
Kayıtlı Üye
baL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sağir ve dilsiz erkek en güzeLi bide Yetimhaneden oh))))

Keystone bunu beğendi.
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:29.