IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2021, 14:54   #1
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşk ve ilişkide 10 Altın KuraL



Bir ilişkinin başında asla yapmamanız gereken 10 şey
Erkek arkadaş/kız arkadaş kumaşı olan birini daha yeni tanımaya başlarken, bu hem heyecan verici hem de stresli olabilir. Birbirinizi keşfetmek, ilk temaslar, romantizm keyiflidir. Ama aynı zamanda büyük bir belirsizlik de vardır. Bir hareketiniz, ağzınızdan çıkan bir cümle birbirinizi yeterince tanımadığınız bu süreçte işleri berbat edebilir. Neyse ki bu riski en aza indirmenin birkaç yolu var. İlişkinin başlarında kaçınmanız gereken 10 şey

Çok muhtaç veya yapışkan davranmak
Bir ilişkinin başlangıcında biriyle mümkün olduğunca çok zaman geçirmek istemeniz doğaldır. Bu hissiniz karşılıklı da olabilir. Ancak, sizden önceki rutin aktivitelerine devam etmek ya da siz yanınızda olmadan bir arkadaşıyla bir kahve içmek istiyorsa, kıskançlığa veya kırgınlığa lüzum yok. İlişkiniz büyüdükçe, sizi en yakın arkadaşlarını tanımak da dahil olmak üzere daha geniş sosyal yaşamlarına entegre etmeye daha istekli olacaklar. Aynı zamanda, ikinizin de ilişkinizin dışında hayatlar yaşamaya devam etmeniz ilişkinin sağlıklı gidişatı için önemlidir.



Geleceğinizi birlikte planlamak için çok hızlı hareket etmek
Randevulardan, resmi olarak sevgililiğe geçiş yaptığınızda, göz ardı edilemeyecek bir coşku ve heyecan duygusu vardır. Sinir bozucu küçük tuhaflıklarını bile sevimli gelir. Belki o gerçekten ruh eşinizdir! İşte bu düşünce biçimi uzak gelecek için planlar yapmanıza sebep olur. Yalnızca birkaç hafta veya birkaç aydır birlikteyseniz birlikte yaşama planları yapmak için erkendir. Evliliği ima etmek de bu aşamada büyük bir "hayır"dır. Sadece ilişkinin tadını çıkarın ve sabırlı olun. Acele etmeye gerek yok.




Eski sevgilinizle karşılaştırma yapmak
Sevgilinize önceki partnerlerine kıyasla ne durumda olduklarını anlatıyorsanız, gerçekten kötü iki mesaj göndermiş olursunuz. Birincisi, onlara eski sevgilinizi kafanızda bitirmemiş olabileceğiniz mesajını iletir, özellikle de onları olumlu bir ışık altında tartışıyorsanız. İkincisi, eski sevgilinizden çok daha iyi olduğu için ona iltifat ettiğinizi düşünseniz bile, sahip olduğunuz beklentileri karşılaması için ona gereksiz baskı uygular.




Tüm ideallerinize uymalarını beklemek
Uyumluluk ve paylaşılan çıkarlar açıkça bir ilişkinin önemli bir parçası olsa da, biraz esnekliğe izin vermelisiniz. Randevulara çıkıp onu tanıma süresince, insan kaynakları yöneticisi gibi davranmayın. Yeme tercihleri, sporla ne kadar ilgilendiği veya ne kadar dışarı çıktığı konusunda takıntılı olmayın ve zihinsel notlar almayın. Onu olduğu gibi kabul edin ve bunu uzun vadeli bir ilişkinin uygulanabilir olup olmadığı konusunda bir kriter olarak kullanın.





Kırmızı bayrakları görmezden gelmek
Bir partnerin her yönden mükemmel olmasını kesinlikle bekleyemezsiniz, ancak zamanla değişeceği umuduyla veya fiziksel olarak çekici bulduğunuz için tüm olumsuz niteliklerini gözden kaçırma riski de vardır. Kendinizi bu karakter kusurlarının önemli olmadığına veya değiştirebileceğinize ikna etmeye çalışabilirsiniz. Başa çıkması zor özelliklere sahip olduğunu fark ederseniz (son derece kavgacı olabilir, başlarını belaya sokan şüpheli kararlar alıyor olabilir ya da sürekli olarak çatışmaya yol açacak şekillerde hizalanan derinlemesine siyasi veya dini inançlara sahip olabilir) ilişkinin uzun sürmemesi çok yüksek bir ihtimal.





İşyerine gitmek
Yeni bir erkek/kız arkadaşı ona yemek hazırlayarak veya çiçek göndererek şaşırtmak güzel bir jesttir. Ancak ilişkinin başlarında ofisine uğramak (özellikle varlığınızdan iş arkadaşlarına bile bahsetmediği aşamada) utanç verici ve açıkçası ürkütücü olabilir.






Borç vermek
Sadece bir süredir çıkıyorsanız ve sizden borç para vermenizi istemeye başlarsa, ilişkinin geleceği için iyiye işaret değil. Yeni başlayanlar için bu, mali durumlarında pek iyi olmadığının kesin bir göstergesidir. İkincisi, sizi cepte gördükleri mesajını verir.





Seni seviyorum" demek
Herkes partnerini ne zaman seveceğini kendi hızıyla belirlese de, bu duygunun karşılıklı olduğuna tamamen emin olana kadar asla “seni seviyorum” dememelisin. Aksi takdirde, sevgiliniz samimiyetle aynen cevap veremediği için kendini suçlu hissedebilir. Bazıları için bu 3 ay sürebilirken, diğerleri bu kelimeleri söylemeden önce 6 ay bekleyebilir.





Onları tüm ailenizle tanıştırmak
Yeni sevgilinizin bir kardeşinizle öğle yemeği ya da kahve için buluşmasını istemekte yanlış bir şey yok ancak ilişki henüz birkaç haftalıkken onu bir akrabanızın düğününe, annenizin doğum gününe falan davet ediyorsanız, bu çok tartışmalı bir durumdur. Bu sıçramayı yapmadan önce birbirinizi tanımak için bolca zaman geçirmelisiniz. Aile üyelerinin sizden önce ilişkinin nereye gittiğini bilmesi isteyeceğiniz son şey!





Olmadığınız biri gibi davranmak
Sevgili potansiyeli olan biriyle tanıştığınızda, kendinizi olduğunuzdan daha havalı göstermenin cazibesi harikadır. Ancak, bu uzun vadede sürdürülmesi imkansız bir eylemdir. Sadece kendiniz olmak en iyisidir.
 
Alt 23 Ağustos 2021, 10:46   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kırmızı alarm bunları yapmayın.

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:20.