IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Şubat 2024, 14:30   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşk Zor Birşey Mi?

.




Neden bizler hep AŞK kavramını insanlar hep kavuşamamak olarak benimsedik sadece aşkı hep zor bir şey olarak gördük. Aslında aşk hiç kavuşulamayacak bir sevdanın ardında bile onu düşünmenin bir mutluluktur onsuz yaşarken bile onun hayaliyle bir ömrü geçirebilmektir.
Bizler bazen aşık olurken kendi isteklerimizden vazgeçmeyi istemiyoruz sonradan binlerce sorun ve şikayetle mutsuzluğu seçiyoruz bir laf vardır bir taraf her zaman çok sevmeli bunu yapmalıyız çünkü gittikten sonra ya hiç gelmezse tabi tamamen kendini ezdirmeyeceksin hep sen yapmayacaksın o fedakarlığı zaten hep sen yaparsan bir şeyler sevilmemişti insan.
Son zamanlara herkes aşık, herkes birbiri için ölüyor ya bu aşk bu kadar basit mi? Tamam öldü diyelim, ardına bir başkası için ölüyor… Ya biz bir şeyleri eksik bildik ya bu uğurda ömrünü heba edenler bir şeyleri yanlış bildiler ya da insanlar aşk ile gönül eğlendirmeyi karıştırdılar.
Gerçekten artık aşk çok zor çünkü güvensizliğin en üst noktasındayız insan sevdiğinden şüphe ederse ona güvenmeze hayatta kime güvenecek illa gitmesi mi lazım sonra arkasından binlerce kez yalvarıp gel demek mi lazım, neden yanındayken insan değer bilmez ne onla ne de onsuz.
Aslında yemek tarifi gibi karışık çorba gibi ilk bakışta baktığında insan ya bu ne diyorsun yemeye başlayınca o malzemelerden biri çıktığında hiçbir lezzetinin olmayacağını görüyorsun. Her insanın kalbinin bir köşesinde onun tadı vardır. Hiçbir zaman unutamayacağı ve son nefesine kadar unutamayacağı… O yüzden insan hiçbir zaman keşke demeyecek hayatta. Seviyorsa o kelimeyi anında diyebilecek çünkü yarın ne olduğunu hiçbir zaman bilemezsin, sonra koskocaman derin bir nefesin ardından kocaman bir ah çekersin belki ama bil ki o artık dönmeyecektir.
O yüzden şu anda bu yazıyı okuyanlar söylemek istediğiniz ne varsa ve sevgilinize yakınsanız arayın sorun edin çünkü keşkelerdir insanı bitiren aşktır her zaman insanı var eden hangisi değerli ise karar sizindir.
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 29 Şubat 2024, 14:36   #2
Kyo
Kyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize Sağlık , Başarılar.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 29 Şubat 2024, 15:17   #3
Standart

Ben hep diyorum aşkı insanlar zorlaştırıyor, kirletiyor diye. İnsanlar sevmeyi bilmiyor, sevgi, saygıyı, anlayışlı olmayı, empati kurabilmeyi bilmiyor. Bunlar olmayınca aşkta, sevgide hayatta zor olur.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:59.