IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2024, 02:42   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sosyal medyanın ilişkilerdeki rolü: Karşılaştırmayı nasıl bırakabilirsiniz?

Sosyal medyanın ilişkilerdeki rolü: Karşılaştırmayı nasıl bırakabilirsiniz?



Her ilişkinin kendine has bir dinamiği vardır. Çevrenizde veya sosyal medyada gördüğünüz çiftler, size hayalinizdeki ilişkiyi yaşamadığınızı düşündürebilir. Yalnızca telefon ekranından gördüğünüz bir ilişki, sizce kendi ilişkinizi ne kadar etkiliyor?



Sosyal medyada gördüğünüz çiftlerin paylaşımları, sizin ilişkinizin iyi gitmediğini, yeterince mutlu olmadığınızı veya "mükemmel bir çift" olmadığınızı düşündürebilir. Eğer kendinizi karşılaştırma yaparken buluyorsunuz bunları yapmayı deneyin...

Neden ilişkinize güvenmiyorsunuz?

Sosyal medyada gördüğünüz çiftlerle, kendi ilişkinizi kıyaslamanızın altında özgüven eksikliği yatıyor olabilir. Birlikte fotoğraf paylaşmamanız gerçekten bir problem mi yoksa bunu takipçilerinizi memnun etmek için mi yapmak istiyorsunuz? Mutsuz olduğumuzda bunu ilişkimize yansıtma eğiliminde oluruz. Yapmanız gereken ilk şey kendinize yönelmek ve mutsuzluğunuzun sebebini öğrenmek.


Kamera arkasında neler yaşandığını bilmiyorsunuz

Hiçbir ilişki mükemmel değildir. Dünyayı gezen, iyi yemekler yiyen ve sürekli mutlu görünen bir çift, aslında her ilişkide olduğu gibi sorunlar yaşayabilir. Bir ilişkide neler yaşanıp bittiğini hiçbir zaman tamamen bilemezsiniz. Gerçekçi olmaya çalışın.

Elinizdekilerin kıymetini bilin

Sosyal medyada gördüklerinize özenmek yerine partnerinizin hayatınızdaki yerine odaklanın. Neden onunla birliktesiniz? Sizi neden mutlu ediyor? Sahip olmadıklarınıza odaklanmak yerine sahip olduklarınızın değerini bilin.

Partnerinizle konuşun

Karşılaştırmayı bırakmanıza rağmen tatmin olmadıysanız partnerinizle konuşmayı deneyin. İletişim kurmak birbirinize karşı dürüst olmanızı sağlayacaktır.

ntv
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:39.