IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2023, 11:50   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Anlamak Çok Zor Değil! İşte Kötü Sevgililerin Özellikleri!

Tanıştığınız zamanlar böyle değildi, öyle değil mi? Belki zaman içinde değişti, belki gerçek yüzünü köprüyü geçince gösterdi. Sizin için de tabii iş birazcık işten geçti. Kaptırdınız kendinizi bir kere, geri dönüşün hayli zor olduğu bir yola girdiniz. Problemleri çözmeyi denediniz, bazen değiştirmeyi denediniz. Her şey aynı kaldığında ise çekip gitmeyi bile düşündünüz. Peki sorun neydi? Şimdi biraz bu konuya girelim. Bakalım burçların hangi davranışları, onları kötü bir sevgili yapıyor, öğrenelim.



Huzursuzluk Yaratıyorsa…
Kendi yaşadığı problemlerin hıncını sizden mi çıkarıyor? En ufak sorunu büyütüyor, ısıtıp ısıtıp önünüze mi koyuyor? Kişisel sorunlarına ortak bir payda biçip her konuya sizi mi dahil ediyor? Uzlaşmaya çalıştığınızda barış imzalamaya yanaşmayıp yine kendi bildiğini mi okuyor? Bitti mi? Biter mi hiç! Belki inatçı Koçlar gibi geri adım atmıyor, Kovalar gibi bildiğinden şaşmıyor, Başaklar gibi hobi olarak sorun çıkarıyor! Belki de dünü dünde bırakamayan Yengeçler gibi tekrar tekrar eski sorunlarınızdan bahsediyor. Siz de sevgilinizin hala “aslında iyi biri” olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hayır, tamamen yanılıyorsunuz.



Alkolün Ayarını Kaçırıyorsa…
Her gece o bar senin bu bar benim geziyor, hafta sonları rakı masasından kalkmıyor. Hem cebine hem de size büyük zararlar veriyor. Sarhoş olduğunda yapmadığını bırakmayıp ertesi gün hiçbir şeyi hatırlamıyor. Özürler dileniyor, sözler veriliyor fakat değişen hiçbir şey olmuyor. Düşüncesiz Yaylar gibi sizi bir köşede unutup arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalıyor, derdinin dermanını bira şişesinde arayan Balıklar gibi karaciğerine savaş açıyor. Sanıyoruz bu tür şeyler, sevgilinizin aslında o kadar da iyi biri olmadığının işaretlerini veriyor.



Güven Sorunu Yaşamanıza Sebep Oluyorsa…
Uzunca bir zamandır berabersiniz, ama hala içinizdeki kurtla yaşıyorsunuz. Acaba siz mi paranoyaklık yapıyor, olayları dallanıp budaklandırıyorsunuz? Yoksa sorunun temelini karşı tarafta mı aramak gerekiyor? Herkese mavi boncuk dağıtan İkizler gibi kırmızı ışıkta durmayı bilmiyor, pohpohlanmak isteyen Aslanlar gibi egosunu okşayan herkese göz mü kırpıyor? Yoksa kararsız halleriyle derin ilişkiler kuramayan Teraziler gibi her an diken üstünde yaşamanıza mı neden oluyor? Sadece şunu söylemek yeterli olacak sanıyoruz, güven olmadan bir ilişki yürümüyor, ömür boyu korku içinde yaşanmıyor!



Kıskançlık Sınırlarını Zorluyorsa…
Neden eve geç geldin? Niye telefonunu açmadın? Telefonun şifresini değiştirmişsin! Bak yine mini etek giymişsin! Sizin de içinizden “of yeter be” demek gelmedi mi? Bu neyin baskısı, neyin kıskançlığı, hangi burcun kafası? Karşınızda kıskanç Boğaların, şüpheci Akreplerin, kuralcı Oğlakların sevgilileri üzerindeki baskısı! Tabii yine de siz bilirsiniz, terk etmek de beklemek de sizin tercihiniz. Geri kalan hayatınızda büyük kolaylıklar diler, gözlerinizden öperiz!
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:17.