IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By KriminaL

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2023, 16:12   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart iPhone’lara yeni uygulama geliyor!

Apple'ın iPhone 15 serisiyle tanıtacağı iOS 17 güncellemesi için ilk detaylar belli oldu! iPhone'lar için yeni uygulama geliyor.



Apple, birkaç gün önce son güncellemesi olan iOS 16.3 sürümünü iPhone’lar için yayınladı. Bu sırada teknoloji devinin iPhone 15 serisiyle birlikte tanıtacağı iOS 17 için de ilk detaylar gelmeye başladı. Peki, güncellemede iPhone kullanıcılarını neler bekliyor? Habere göz atalım.

iOS 17 güncellemesinde verimlilik ön planda olacak
iOS 17 güncellemesinde arayüz için büyük çaplı bir değişim görünmüyor. Fakat yeni güncellemeyle birlikte iPhone modellerinde artık Apple’ın Reality Pro AR/VR kulaklığını senkronize etmek için yeni bir uygulama olacak. Bu yeni uygulamanın Watch uygulaması ile benzerlik göstermesi bekleniyor.





Teknoloji devi, genel olarak verimliliği ön planda tutarak diğer uygulamaları için değişiklikler yapacak. Home uygulaması ve Find My için de yeni ve ince detaylar gelmesi bekleniyor.

Arayüz konusunda akıllı telefonlar için büyük değişiklikler olmasa da Music ve Mail için birçok yenilik ve eş zamanlı olarak özellik de bekleniyor. Kaynağa göre Apple, her iki uygulama için de daha kolay bir kullanım deneyimi sağlayacak.

Öte yandan iOS 17 güncellemesi için Anımsatıcı ve Dosyalar için de iyileştirme bekleniyor. Fakat iki uygulama için de iyileştirmelerin hangi alanda yapılacağı henüz belirsiz.

Ek olarak iOS 17 güncellemesinin iPhone 15 serisiyle gelecek olmasıyla ikisi arasında optimize edilmiş bazı özellikler de olacak. iOS güncellemesinde, iPhone 15 serisinin bütün modellerinde yer alacak Dinamik Ada’yı çalıştıracak. Bu şekilde yeni modellerin tasarımı için de çentiğin tamamen kalkacağı ortaya çıkıyor.







Alıntıdır:
Ayşe bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:28.